Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
ÁÁÁ, még nem jött a Miki!
Hétfőn kellett volna, érzem is a jeleket, de semmi. Bevettem a praktikákat,amiket itt is olvastam, de semmi.
JJ-s lányok, hogy is van ez nála?
Úgy emlékszem, azt mondta, a mensi 1. napja meg az azt megelőző a legrosszabb a műtét szempontjából.
Amúgy ő egyáltalán nem műt mensi alatt? Mármint ha pl. 3., 4. napja tart?
Persze, nem olyan gigantikus a c és d közti különbség, és be is lesz dagadva.
A kék kenőcs neve Kék kenőcs:-) . keklukacs.hu oldalon megtalálod.
Aki már régebben átesett a műtéten: mennyi idő után lehet aktívan mozogni, sportolni, pl. futni vagy túrázni? Ősszel újra rászántam magam az aktív életre, most keztem belejönni, viszont most jön a műtét. Nem szeretném megerőltetni utána magamat, meg ugye a futásnál ugrálnak a cicik (erre spec tök kiváncsi leszek, hogy utána milyen érzés lesz futni :D ), de kb. 2 hónappal később már lehet erőltetni magamat jobban?
ui: visszaolvastam a fórumot, de nem tudtam megfejteni a kék kenőcs nevét..... légyszi segítsetek
jóvanna, jóvanna :)
sokan kérdeztétek, hogy hogyan lehet, hogy a régi melltartók jó, azért magyarázkodtam, csak nem szólítottam meg külön mindenkit :)
Helló! Beengedtelek,ma lesz lazításom :)
Szép lettél-leszel! :)
Igen, betadinnal lehet.
Nagyon szép lett!!!!!!!!
Hurrá!!!!!!!
Mielőbbi jobbulást, és Mikulást!
:-)
Én sem a műtét előtti melltartóimról beszélek :-) Vicces lenne D-ről C-re műtettni tb-re :-)
Sziasztok lányok!
Voltam tegnap az altatósnál, mehet a műtét!
Vérnyomásom magas volt, de nem vészesen, igaz csak negyedszerre sikerült megmérni a rozoga mérőjükkel, addigra már lehet belefásultam.
Visszérharisnyát vinnem kell, meg majd kapok vérhígítót.
Persze kicsit sikerült ráfáznom a már majdnem gyógyult náthámra.
Meg most izgulhatok azon, hogy megjöjjön! Tegnap kellett volna, még időben vagyok.
Melltartóval most már én is gondban vagyok, vettem egyet a C&Aban, de lehet, hogy nagy lesz és nem fog tartani? Gondoltam, majd veszek a nővérektől, de bajban leszek, ha nem lesz pont a méretem.
Anya11, már biztos túl vagy a lazításon, milyen volt?
Ok,köszi! Örülök,hogy nem fájt.
Valakinél viszont olvastam,hogy úgy érezte,hogy a ragtapaszt a mellével együtt tépte le a doki. Ettől félek :(