Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Visszaolvasgattam egy ideje és olvastam az eseted, úgyhogy én is megemeltem a mellem és egy tükörrel benéztem, hogy nincs-e pati:-)
Az nincs, csak csupa pici anyajegy, nam tudom, azokat kikerülik-e vagy nem gond, ha belevágnak.
Melltartó-ügyben majd informállak, mert én is szeretnék ott venni.
Kösz mindenkinek a biztatást! Meg kösz mindenkinek minden infót, így tök kiképezve megyek!
A táskám fele betét, bugyi és az ezzel kapcsolatos ellátmány, dehát ez van, ha most nem lenne műtét, akkor novemberben tudnánk csak intézni, akkor lesz itthon a férjem.
Még a torkom miatt is izgulhatok, reggel fül-orr gégésznél kezdek, az altatóorvos beutalt.
Majd jelentkezem, puszi mindenkinek!
szívesen :)
ne aggódj, nincs semmi teendő :)
Anyuka 1975! Köszönöm, hogy megnézhettem a naplódat.
Sajnos nem tudom, hogy kell bezárni a naplót,egyáltalán kell valamit csinálni hogy bezáródjon? Nem vagyok gyakorlott! Éva.
Szia, én vittem a melltartót, de egy régebbi bejegyzésben olvastam, hogy 2.500 forint a Szent Imrés, gondolom nem sokat változhatott az ára azóta.
Én az első tudatos pillanattól kezdve imádom az új melleimet, amiket korábban ki nem állhattam... Volt egy pár macera, de soha egy pillanatig sem bántam meg :) Bő 5 hete műtöttek.
Hát ez szívás :(
Harmadik nap, csak túl leszel rajta vhogy... Tényleg csak azt az egy napot kell kibírni, aztán otthon jobb. Engem este 11 körül kiengedtek a saját lábamon pisilni, lehet, téged is ki fognak (persze, ha jól leszel annyira). Akkor tudnád kicsit rendezni a soraidat...
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
Sziasztok lányok!
1000 éve nem jártam erre. Na,jó pontosan október 10-e óta. Akkor maradt el sajnos a műtétem a pöttyeim miatt. De most már nagyon izgulok, mert jövő héten szerdán, 12-én elvben műtenek végre. A pöttyeim múlnak, inkább már csak halvány foltok. 3 napja az altatóorvos tanácsára Aspirin+C-t szedek, mert ugyebár sikerült a műtét előtt megfáznom alaposan. De jó a cucc és segít, és fő a pozitív hozzáállás :)Viszont lenne egy kérdésem hozzátok. A cicifixet ugye meg lehet venni a kórházban a nővértől is? Meg tudnátok mondani mennyibe kerül ez mostanság?
Egyébként volt olyan, aki megbánta a műtétet?
Köszönöm!
Szilvi
Szia! Na bakker,nem irigyellek :(
Igen,kikészíted mikor jön érted a műtősfiú és rajtad lesz mikor felébredsz kiscicisen. :)
Drukkolok majd! :)
Ne izgulj,nem fogsz semmit érezni,a legnagyobb problémád a mensi lesz és éjszaka a hátfájás.
Másnap meg már itthon megoldod-megoldjátok a kellemetlenségeket. :)
Sziasztok!
Ma megjött nagy keservesen, tegnap beszéltem JJ-vel, azt mondta, menjek nődokihoz, próbálkozzunk tablettával, ami eltolná. De a nődoki azt mondta, ennyire utolsó pillanatban már nem szabad.
JJ azt mondta, mindenképp vonuljak be holnap este, úgyhogy akkor megcsinálja így is gondolom. Klassz lesz a műtét után, majd dupla betét, dupla bugyival indítok.
Eddig nem is izgultam konkrétan a műtét miatt, mert csak azon ment a para, hogy akkor lesz műtét vagy nem lesz műtét?! Á, most már viszont izgulhatok!!!
A melltartót rögtön műtét után feladják?
Sziasztok!
Túl vagyok 2 melltartót nélküli álláson. Az első nem volt jó, fajt is és emiatt sokszor felkeltem. De tegnap mar egész jó volt, inkább reggel éreztem hogy mostmár jól esne felvenni a cicifixet. Szóval úgy tűnik szépen lassan meg kell szokni...
Amit szerettem volna szilikon gélt, nem sikerült beszerezni, most renescart (vagy valami ilyesmi) használok. Ez stift. Nem nehéz használni, naponta 2-szer kell kenni. Remelem hatásos is lesz.
Ismerős érzés :)
És tudod milyen szuper lesz utána? Megvehetsz minden csini, vállmutogatós, kidobós felsőt, amire mi csak vágyakoztunk korábban. Meg nyáron jöhet a háromszög bikini, kell a merevítő a kutyának :P
A fenébe bizony.
Ha még holnap megjönne, szerintem még beleférne, mert 3 napig szokott tartani, utána már nem jelentős, lehet, hogy egy tamponnal menne.
Most már azért baromira idegesít a dolog.
Azt nem értem, hogy olvastam is itt, hogy valakinek megvolt műtét alatt, hogy olyankor hogy csinálják vajon? Mondjuk persze inkább kihagynám én is a ezt a dolgot.
Örülök, hogy simán ment a lazítás!
A fenébe :(
Ma meg KELL jönnie,hogy 10-re elmúljon,mert ott gáz tamponozni,mert aznap mikor műtenek tuti nem tudzs cserélni.Esetleg,ha nagyon múlóban van már,akkor elég,ha másnap az első pisinél kiveszed,de gyenge leszel,mint a harmat.
Szia,szerintem nekem a c vit,vagy az izgi miatt késett,de pont elmúlt műtét előtti napra.
Hagyd el a c-t,igyál sok folyadékot és helybenfutás!