Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, lesz felvarrás is.
Még egy 7-8 kg...erre van két hónapom.
De ha csak 5 sikerül, akkor annyi.
Azt mondta, hogy felét, harmadát venné ki..azt hiszem maradok a hamadánál. Azt hiszem azért zavarna, ha hirtelen eltünne nagy mértékben.
Ha harmadával kisebblenne, a mérettel nem lenne semmi bajom.
az én dokim is helyes volt - báér én végig nagyon zavarban voltam -, beléptem, megnézett, aztán megszólalt: ugye nagyobbat szeretne? :-))
Gratula, tesék továbbra is tanulni!
:-)
Azt én sem tudom mikortól,de hát a lényeg,h.lehet:-)
Amugy Neked milyen lett? Szép? kI csinálta?
Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy mikortól támogatja megint a tb a kisebbítést. Nekem az idén kisebbítette a dokim a cicim, de azt mondta, hogy nincs rá tb támogatás. Akkor most, hogy is van ez???
Ja amúgy nekem mégis tb-re csinálta meg, de ez nem írható le ide.
Neked is lesz ugye korrkció is?
Gratula a műtét időponthoz! Mennyit szeretnél még addig fogyni?
Sziasztok csjszik! Megjöttem Krasznaitól a konziról. Háát a pasi miatt már érdemes volt elmenni,egy élmény volt:-P Amugy meg sajnos nem ő az igazi. ugyanazokat mondta mint G.ez rendben is van.De.Az ár ugy egy milla felett lenne valamennyivel és csak áprilisban.
Amugy nagyon rendi volt.
Megadta a teleonszámát annaka dokinak aki a feleségét műtötte. Azt mondta ő megcsinálja tb támogatással és ő is szuper.(szerinte)
Gyetván Jánosnak hivják és a Szt.István kh-ban dolgozik.Ismi vki? Amugy ha ő nem csinálja meg tb-re akkor G.hoz megyek,ezt már eldöntöttem.
köszi, én is remélem, hoyg kényelmes és szép (szebb) lesz:-)
Mivel azárt nem akaroknagyon feltúnő változást, én szívem szerint a harmadától szabadulnék meg, de ha a doki ugy látja jónak, akkor a fele.
Azárt igyekszem a harmad mellett érvelni.
Pécsett a Pavlovics dokihoz és de, az egészet.
Persze azért külön is szánok rá összeget.
köszi,
igen végül is ráászántam magam:-))
Január 17-ig kell lefogynom, megvan legalább a motiváció is.:-)
szia!
mi újság? vizsgák?
szia!
na, gratulálok, hogy rászántad magad!!!
ez nagyon jó!
és köszi az infót, ennek nagyon sokan fognak örülni, hogy az ilyen mütéteket, megint támogatják!!!!!!!!!!!
ez naggggyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok,
ma voltam dokinál és tkp. meg is beszéltük az időpontot. (jan.17)
És van egy nagyon fontos örömhírem mindenkinek, aki kisebbítést tervez:
megint finanszirozza a tb!!!!!:-)
Suli-gyekek-suli-gyerek... :-)
Szombaton szóbeli emelt szintű német, holnap tudom meg az írásbeli eredményét. Meg biosz doga.
szia emily!
merre jártál? rég jártál itt! hogy vagy?
köszi, a Te családod is nagyon bájos!!!
számolj ámmajd be hogy mi volt szerdán a dokinál!
látod, "emily"nek sikerült a szopiztatás! itt írta elöttem! én tuti belevágnék ujra! és tényleg mindenkit csak bátorítani tudok!!!eddig semmi hátrányom nincs belöle! söt!!!!!!!!!!!!!
Igen, 2004-ben műtöttek, 2006-ban szültem. Nagyobbak lettek, de van még rajtam kb. 5 kg felesleg, egyelőre arra fogom. Súlyánál hogva meg is ereszkedett picit, de közel sem annyira, mint amilyen azelőtt volt.
Kb. napi 60 volt a csúcs, amit ki bírtam préselni a cicimből, a lányom emellett fél óra alatt úgy 5-öt szopott. Ezt nem nevezném belövellésnek... :-)
Én mindenkinek azt ajánlanám, hogy akkor csináltassa meg, ha már nem akar több gyereket. Ma már én is így tennék. :-)
Háát,nem tudom..Én most sem tudtam amgy szoptatni,az eredeti cicimmel.Egyelőre nem szeretnénk több babit,de ez még változhat később.
Szerdán megyek Krasznaihoz,kiváncsi vok Ő mit mond erről.
Amugy már akartam mondani,annyira édes,aranyos a kisfiad!