Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
jó és szép feszes még. azt mondta a doki, hogy ez sokáig így maradhat, csak használjak azért mégis melltartót.ja, mint új korában régen.
Ez szuper lehetett:-)
Amugy akartam is kérdezni most tök feszes meg minden? Teljesen mint "uj korában":-)?
Emily! Ha olvasod..Neked ugye még a terhesség/szülés előtt volt a műtéted..Közben nem lett nagyobb,nem ereszkedett meg? Szoptatásos kérdés:be sem lövellt a tej? Köszike!
helló csajok!!!
olyan jó hétvégém volt! szombat este bulizni voltunk. áttáncoltuk az éjszakát! ne tudjátok meg! egy picit sem ugráltak a didik!!!
azelött meg??? csak ugy lobogtak utánnam!és tuti kis felsöben voltam. hát, naggggyon tuti volt!!!
itt miujság? nagyon elmaradt mindenki!!!!!!
hali!
akkor neked is egy kalappal!!!
majd szorítunk egymásnak!
képzeljétek!
nézegettem klassz melltartókat, de csak kicsi a 75/c. "d"-s kell. most megint csak idö mire felfedezem hogy hol lehet kapni ilyet.
na puszi csajok, ma nagyon zsufi napom lesz!!!
lill, nagggggyon szép lettél!!!!!!!!!!!!
Pusszancs mindenkinek, szép hétvégét!
köszönöm szépen! :o) remélem még nagyon sokáig ilyen marad!
RLindi mikor kerülsz sorra?
hali!
nekem holnap két vizsga, aztán még hat, két hét alatt, majd nov. 28-án társadalom szóbeli érettségi!de bekukk néha!
Szia Évi! Mizus veled?Tanulgatsz?
Én itt vagyok,de még mindig konzi előtt..:-S
szia csajok!
hol vagytok?
Szió
A gond az igen,h. a neten is alig van ksiebbitős-korrekciós kép. Neked milyen volt előtte,Ilyen formájú mint most csak "lefele nézett"? Hihi,jó kis megfogalmazás.
Csak olyan nehezen tudom elképzelni milyen lesz..
Helló!
Itt is találkozunk!:) A lapomon láthatsz képet a kisebbítésről. Az én dokimnak nem nagyon volt kisebbítésről képe, a legtöbb nő nagyobbít. A többi sebész honlapját nézegettem és rábíztam magam a dokira. A lényeges változás, hogy nem a padló nézi a cici , hanem előre.:)
Szia! Gáspárnál voltam igen,csak szeretnék hallani még egy véleményt,met én igazából kisebbiteni nem akartam, 75 C-t hordok,igaz nem vk magas csak 158 cm...
Amugy a kislányom 2 éves lesz decemberben sajnos nem tudtam szoptatni hiába a nagy cici,ugyhogy ez nem akadály.
Tudtommal 1 évnek kell eltelni,de van doki aki csak fél évet mond. Te is műtét előtt?
Szia RLindi!
Úgy rémlik a másik topikból, hogy már voltál konzin egy másik dokinál is. Ő mit mondott?
Látom, elég kicsi még a babód. Nem szoptatsz már? Mennyi időnek kell eltelnie szoptatás befejezése és a műtét között?
lányok, sajnos én sem mértem le, mekkora volt. felét vették le nálam és most sem kicsi.. nagyon fájt a hátam.
az egy dolog, hogy a párotoknak igy is jó, de nektek mi a jó? esztétikailag és egsézségileg. ha megtehetitek, akkor ezt tartsátok szem előtt..
teljesen más ránézni egy magabiztos nőre, mint egy gátlásokkal és önképzavarral küszködőre.
én már teljesen jól vagyok, köszi :o))
persze a frontokat megérzed, meg is fogod de ez legyen a legnagyobb baj!
nálam is épp suli van.. lassan indul a vizsgaidőszak. neki kéne állni tanulni..
Szia csajok!!!!
nem nagyon van idöm vissza olvasni, jó sokat írtatok.a sajátom után 2-3 írást olvastam,
emily: igen most augusztus 21-én készült az a dagis kép a Balcsin.
többi csajszi, jó az a nylonos modszer, nekem eszembe se jutott volna.kívánxcsi lettem volna én is az enyáém sulyára.már sosem tudom meg.
De tök jól érzem magam így!!!
majd még benézek!!!
tanulok gözerövel, és köszi a drukkot!!!