Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
köszi jól vagyok, csak beindult a vizsgaidöszakom,keveset leszek!(estin most teszem le az éretségit, utolsó éves vagyok)
azt mondta a dokim, hogy szépülök, de még csütörtökön menjek kötözni.Olyan jó fej doki!!!
veletek minden rendben? nagyon keresgélni kel a topikot.többiek?írj ám!!!szia
esetleg egy olyan szalon ha van a közeledben, ahol bioptron lámpát használhatsz. ha nincs se akkora baj, de biztosan sokat segítene!
jól vagy egyébként? :o))
Sziasztok!
Bocsi, nem voltunk itthon, nem voltam net közelben!
Lill köszi a tanácsot!!! még van idöm kipróbálni, amit ajánlottál!
emily! köszi neked is a srácokról a véleményt! Marci már nagyon kezd hozzánöni Bencéhez, rengeteget játszanak együtt.
szia!
nekem szerencsére nem lógott a mellem, igazából csak a nagyságával volt a gond. most fele akkora, mint előtte volt.
sopronban műtöttek.
téged mikor fognak és hol?
Húhh, nagyon szép a melled! Bár gondolom ehhez hozzájárul az is, hgy fiatal vagy és eleve is szép alakú volt, nem lőgott még annyira.
Én is ilyent akarok!!! (de ilyen már nem lesz:-( )
Mekkora volt előtte, ki csinálta?
Bocsi, lehet, hgy már írtad, de meglehetősen sok hozzászólásod van, nehéz lenne végig oolvasni. :-)
Sziasztok, jó reggelt!
Igazából én sem vagyok teljesen elégedett az alsó , hosszú hegemmel. Minden elkövetek vele és ennek ellenére a bal picit vastagodott mostanában. Neked hogy alakult a bimbó érzékenysége a műtét óta?
köszönöm szépen! :o)
majd még teszek fel újat, mert már az 5. hónapnál tartok. mostanra már lement az a "pufiság", amilyen akkor volt.
a sebre se kentem mást,csak gézlapot cseréltem naponta többször, aloe verával fujtam, bepanthent rá és kész.
ha még bioptron lámpát is használsz, annál jobbat nem is tehetnél vele!! :o)
Sziasztok!
itt vagyok :o)
igazából már kicsit későn mondom neked Évi, de talán mégse!
hegyi árnikát (9ch) és delphinium staphisagriat (9ch) szedtem. zárójelben az "erősségi száma", de alacsonyabb vagy magasabb számút nem ajánlanak. a delphi főként műtét utáni napokban jó, fájdalom csillapító, gyönyörű lesz a heged.
árnikában is nagy a fájdalomcsillapító, leviszi a gyulladást.
ami lényeges, ha szeded őket: mentholosat, erős fűszereset pár napig hanyagold. azt mondják +/- fél óra, de ismerősünk evvel foglalkozik és azt mondja, a legjobb, ha ilyenkor a nagyon aromás dolgokat kiiktatod a napjaidból - meghálálja magát!! :o)
fogkrémet célszerű Elmexre cserélni, vagy a Boironnak vannak még mentholmentes készítményei.
Sziasztok!
Lill a hegyi árnikát említi, azt én is szedtem. Nekem is ő javasolta, aztán rákérdeztem a patikában.Ott ajánlottak még egy másik fajtát is, végül is mind a kettőt igazából műtét előtt pár naptól a műtét után pár hétig érdemes szedni. Vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító és sebgyógyulást serkentő hatású. Jelenleg és is Contractubex krémmel kenem és Bioptron lámpázom.
pontosan azért kérdeztem,mert a mellplasztikás lányok közül majd mind szedett mindenféle a dokijuk által felirt bogyeszt. lehet, hogy csak én vagyok ilyen kattant, hozzáteszem az én dokim sem irt fel semmit, de ha fel irt volna se szedtem vna be.
ha betegek vagyunk itthon, mindig homeopátiás gyógykészítményeket veszünk.
műtét utáni sebgyógyulásra a hegyi árnika a legjobb. ha esetleg érdekel irok még róla bővebben nagyon szívesen. :o)
szia!
szivesen a privit!
nem merek még tornázni, tegnap este próbáltam melltartó nélül aludni, de nem volt jó. nem tudom leírni mit éreztem, de vissza vettem éjszakára is.gyógyszert nem kaptam már itthonra, csak a kórházban fájdalomcsillapítót. itthon csak a kenöcs van, a hegekre.miért kérdezted? szedni kéne valamit? tudsz valamit???