Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
köszi, a tiedet akkor jól saccoltam, b-nek gondoltam.:-)
A formája gyönyörű egyébként.
hát, én már azért lecserélném már valami szép mutatós darabra, de még nem volt idöm szétnézni. vagyis két helyen néztem már, de nem volt a méretemben.majd egyik nap benézek a triumph boltba. mondjuk nekem a felina jobban bejött régen.
mindenhol szivacsos icipici melltartók vannak.
Fiúcska, legalábbis az uh szerint. Már egy kicsit túl is készültünk, ami a ruhatárat illet, éppen csak a jövő téli ruháit nem vettem meg:DDD
Sportmelltartókat korábban csak sportoláshoz használtam, de most a terhesség miatt kerestem valami új melltartót, ami minden szempontból megfelel és így találtam rá az általad is használt modellre. Annyira megszerettem, hogy egészen biztosan ezt fogom használni, ha majd ismét sportolhatok, mert messze jobb, mint bármelyik másik, amit eddig kipróbáltam.
Köszi a jókívánságokat!
üdv!
megnéztem az adatlapodat, ha nem baj. mindjárt itt a kis pocaklakó! nagyon édik a kisruhák.már jól felkészültetek ám.
fiú, lány lesz? sok boldogságot és sok örömet a babócához!!!
Az áhított méretet ti hogy beszéltétek meg a dokival?
Cm-ben, vagy melltartó méretben?
Kisebbet szeretnék, de nem kicsit és nem tudom, hogy mekkorát...
A triumph.hu-n nézegettem a melltartóméreteket, de pár cm és már más kosárméret kell.
Ti hogy filoztatok ezen?
szia csajok!!!
egy forumozó lányzó kért tölem heges képet.kinek van ilyen? segítsetek légyszi!
Szerimtem ebbe ne éld bele magad, ebbe a 0,5 %-ba.
Minden doki másként tudja ezt a tb-s dolgot!!!
nem, tényleg nem tudom, honnan jött ez a három százalék...
felejtsük el nagyon gyorsan!
0,5%%%
Szerintem biztos "ingyen" csinálja, hisz ő "szurta" el a bimbóm. Amúgy egy ügyes doki. Akivel beszéltem és ő műtötte, mindenki dicsérte.
Nekem sem sikerült elsőre, habár az exem azt mondta, hogy nagyon szépen megcsinálta a doki a cicim. Szóval lelkiismeretes doki, ő rákosoknak mellhelyreállító műtéteket is csinál. A múltkor 10 órás ilyen műtétet csinált.
húúúú, ne haragudj!! Nem 3%, hanem 0,5 %!
(abba tutira beleférsz)
Köszi a gyors választ. Kb ennyit saccoltunk a párommal, de erre nem lenne támogatás. :(
Mennyi egy ilyen műtét G-nál, Lindi? A munkái alapján ő a legszimpibb számomra - bár a nagyobbítás meg a kicsinyítés teljesen más téma, kicsinyítős munkáját még nem láttam.
A korrekciót is ingyér csinálja? Nagyon rendes doki lehet.
Igazából a kisebbítéseknél a legtöbbször azt mesélik, hogy elsőre nem sikerült tökéletesre. Ezért is félek tőle annyira. :( Két nagy műtét...
Nem tudom, hogy tényleg az vagyok-e. A doki nem mondta. Csak a nővér mondta, hogy maradjon köztünk, de én vagyok dokikám vizsgamunkája.
Szép lettem-e? Márciusban korrekcióz, úgy, hogy azért egy kis szépséghiba belefért:)))
Direkt nincs.
Írtam privit, rögtön küldöm.
Akarod mondani irtó csini voltam szülés előtt! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ami Emet illeti, ebben egyetértek.
Rólad viszont semmi nincs. :-(
Most néztem meg az adatlapodat, írtó csini vagy!!
És a kislányod is nagyon aranyos!!