Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
igen, tegnap voltam egy hónapos.már régota tudok oldalt aludni (vagy két hete),köszi már jól vagyok.azt mondta a doki, hogy 6-8 hét mire teljesen beáll eredeti formájára. kicsit még be van keményedve a varratoknál.de jólvagyok! és fel merek venni feszes polokat!!! már csak jó melltartó kell!ÉS NEM FÁJ A HÁTAM!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én 46 voltam mikor megcsináltattam és mondhatom, hogy soha nem késő. Rendbejött a lelkem, jól érzem magam a bőrömben. Aki teheti műttesse meg magát.
Sziasztok!! (és végre egy fórum, ahol megértik a problémánkat! :o)) - na evvel nem mondanám, hogy a mellplasztikás fórumon nem aranyosak, mert nagyonis azok, csak mégis más a problémájuk, nehezen látnak bele.
Ildi, örülök, ha tudtam picit segíteni. Látod, megérte azért a kis fájdalomért! nagyon szép lettél!!
Évi remélem már jobban vagy, ahogy olvasom - ma lehetsz 1 hónapos? :o) tudsz már oldalt aludni?
Szia Virgilius! igen, én voltam :o). ha majd lesz időm csinálok képet és teszek is fel. most sem mondanám piciknek a ciciimet, de már találok rájuk szép melltartót és persze a hátamat sem húzzák. (olyan jó így!)
Sziasztok!
Leszek én is ma, be-benézek.
Szia Lill! Gondolom emlékszel rám , tavasszal segítettél jótanácsokkal. Azóta én is élvezem a kis ciciket! Van fenn egy képem, látható a végeredmény. Örülök, hogy minden rendben Veled!!
Sziasztok, jó reggelt!
csak benéztem, de megyek, sok dolgom van, még benézek késöbb!
Lill üdv itt köztünk,osztd meg velünk a tapasztalatot!
Jó reggelt!
Nem ismerem a Dokidat
Szia Lill :)
Ugye Te vagy, aki még frissiben felraktál egy képet még akkor a mellplasztikás topikban? Gyönyörű volt. Most milyen? Van esetleg friss kép? Picit fölraknád, ha igen?
sziasztok!
nagy cickókat örökölem én is, de most esz 5 hónapja, hogy túl vagyok a műtéten. nagyon sokat jelentett nekem, megszünt az örökös hátfájás. végre hordhatok szép melltartókat!! :o)
ha gondolkodtok, hát ne sokáig, tényleg megéri!! :o))
várom!!!
jó éjt mindenkinek, aki megy aludni. :-)
Tényleg szépek vagytok, te és a kislányod is!
Most mit akarsz csinálatani a cicikkel, felvarratni??
Szia, jó éjt, majd nézz be máskor is!
lassan én is megyek.szia mindneki! jó éjt, jó csevelyt továbbra is!
:-)
Csak a kisebbik az enyém. Tesó is lesz..majd. :-)
Köszi! :-)
Sokat szenvedtünk és végülis nem lett tejem, úgyhogy 6 hét után feladtam. :-(
Szia!
Sajnálom, hogy Neked így alakult a dolog. Az én dokim is azt mondta, hogy nem valószínű, hogy tudnék szoptatni. Nálam már nem volt aktuális.
Egyébként tündéri a lányod.
Sziasztok!
Nekem 2003. novemberben volt mellkisebbítő műtétem. Az eredmény tényleg nagyon feszes volt. Eleinte. Azóta született egy pici lányom, a cicim megint megnőtt, (persze nem akkorára, mint volt :-D )kicsit meg is ereszkedett, szoptatni nem tudtam. Ha visszacsinálhatnám, akkor megtenném, de csakis a szoptatás miatt, amit azóta sem tudok, hogy emiatt volt, vagy amúgy sem tudtam volna. De az tuti, hogy gyerek után újra megcsináltatnám!