Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
légy üdvözölve!!!
Nekem Kecskeméten csinálták október elsején.Hegek még vannak, de nekem is mint Ildinek fontosabb, hogy jól érzem magam a kisebb cicivel!!!Nem fáj a hátam, tudok öltözni és mozogni!!!
Nekem a tb támogatta a mütétet orvosi javaslatra, mert egészségkárosító hatását kimutatták.Kérdezz bátran, bár nekem is Ildi volt a "mesterem"!
Szia!
Üdv a csapatban :) !
Ha megkeresed a Mellplasztika tapasztalatok nevű topikot, ott a hozzászólások fölött van olyan, hogy Mellgaléria. Ott lehet nézelődni. A hegesedés sajnos egyénfüggő dolog is, ha valaki keloidképződésre hajlamos, annak észrevehetőbb maradhat. El kell dönteni , kit mi zavar jobban. Engem a ronda cici jobban zavart, mint a hegek. Nekem Debrecenben készült június elején és teljesen elégedett vagyok vele. Nagyon örülök, hogy megcsináltattam.Az árát priviben írom meg. Ha bármi érdekel , kérdezz!!
Sziasztok!
Új vagyok a csapatban.Én most szeretném a műtétet megcsináltatni. Olvastam, hogy kinek mi volt a tapasztalata. Nekem 80 F -ről kell(ene) D-re vagy C-re kisebbíteni.Megírnátok nekem, hogy melyikőtök hol csináltatta, mennyibe kerüt és mennyire vagytok megelégedve az eredménnyel? A hegesedés izgat leginkább. Valaki említette, hogy van fent mellgaléria, ő ott keresett mintát.Azt hol találom meg? Köszönöm előre is a segítségeteket.
Manka
nekem nem mondták a folyadékot, de magamtól is iszok. napokig enni nem bartam mütét után, de egy kis koplalás nem is árt.
aztán beijesztettek orvosok, hogyha nem iszom, "megfonnyadnak" a melleim és csúnyán gyógyulnak a hegek. nekiálltam hát mentes vizet inni, napi 4litert ittam másfél hónapig.
162centi vagyok és ugy általában 55kg, télen van hogy felmegy 56-57re. a műtét előtt 54körül voltam, aztán lement 50re.. most tartom az 54et, csak magasabbra ne kússzon.
én is nagyon gatyául voltam a mütét után néhány napig.de nekem a mérleg nem ment alább sajnos
a hányás nem tul jó, de a fogyás igen...
szia csajok! nagyon hátul van a fórum!
nekem a műtét utáni pihiben 4kilo ment le. az altatástól 3napig hánytam és teljesen összeszűkült a gyomrom. hetekig alig ettem, 4liter mentes vizet megittam. nem sokkal később jött az érettségi bankettünk.. meg is lepődtek, hogy milyen vékony lettem. (bár a mellemről nem beszéltem senkinek)
Nekem azt mondta a doki, hogy idővel persze megereszedik egy kicsit (minél több melltartóhordással ez késleltethető), de olyan, mnt most akkor sem lesz, ha harminc kilót hizok aztán fogyok.
(Igaz, én most vagyok 45 éves, mondjuk 15 év mulva
hatvan évesen már kcisit bután nézne ki, ha nagy mell létére (legalábbis nem kis mell) ugy állna, mint a cövek.
Ahhoz egy picit drága és kockázatos mulatság ;P
Igen ez ilyen. Én sem nagyon tudom eldönteni, hogy mi a jobb.... Max. majd pár év múlva megcsináltatom még egyszer... :-DDDD
Persze, én is főleg abban gondolkodom, hogy még egy szülésnél újra ugyanez történne. De ha meg várok még 10 évet, akkor addig is boldogtalan vagyok ezen a téren.
Nekem előtte 90D-90E volt. Igen, megereszkedhet (nekem megereszkedet kicsit), de ez lehet persze attól, hogy szültem. Ha a gyerek után csináltattam volna meg, akkor sose híztam volna több mint 25 kg-ot, ergo nem nőtt volna a mellem sem. Szerintem. :-)
Nekem a lánykori méretem volt kb a 85C, és a két szoptatás után most 90D. Nagyon megereszkedett, lóg. Nyilván a kötőszövet nem elég rugalmas, de akkor ha felvarrják, könnyen lehet, hogy újra lógós lesz, nem? ...
Nekem az első pár napban nagyon fájt, néhány hétig sz.r volt felnyúlni a szekrénybe pohárért, és 6 hét után tudtam dolgozni menni (fizikai munkát végeztem.
85 C volt. Most megint D-s...
A fényképed alapján pedig ugy tűnik, hogy vagy fogytál, vagy nem tudom...nem látszik 90-esnek a körméreted.
kösz
na, akkor legalább megnyugodtam ezügyben is, mert a doki azt mondta, hogy a végleges formáját 3á4 hónaposan éri el, és direkt magasabbra teszik és az alját lapsabban hagyják, mert csúszik le idővel. De azt hiszem már írtam ezt. :-))
90D-ből indultam , lógós formában.Megegyeztünk a dokival, hogy a fele marad. A többit rábíztam. Tényleg úgy éreztem, hogy a nyakamban vannak a műtét után. Haláli fura érzés volt. Kb. 4 hét múlva lehetett látni a végleges méretet és akkor került a helyére.
doki is azt mondta, hogy nincs komoly fájdalom.
Neked mi volt a kiindulási alap? (bocsi, ha már írtad)
és a méret hogyan alakult ki?
Örülök, ha jó hírt mondtam. Egy másik fórumon sok ilyen műtéten átesett sorstárs véleményét olvastam és mindenki azt írta, hogy vészes fájdalma senkinek nem volt. Kis feszülés , húzódás van, de semmi elviselhetetlen nincs. Én összesen 2 napig vettem be 1-1 Algopyrint , utána semmi nem kellett. Emiatt ne izgulj.
jaj, tényleg ez azért más, mint a nagyobbitűás, annyira nincsenek fájdalmak.
Ugye tudod, hogy megvigasztaltál? :-)
Én leadtam a műtétre várás 3 hete alatt kb.2 kilót, aztán lement kicsi a cicik súlyának csökkenése miatt is. Úgyhogy én nem híztam , mert túl sokat nem is pihentem .Fájdalmam nem volt, csak az emeléstől és nyújtózkodástól óvakodtam.
Valóban nem feltünő, de engem zavar...ráadásul rá kell készülni, hogy valszeg jön fel 2-3 kg a műtét utáni pihiben.
Nálatok ez hogy volt?
Fogyni szeretnél? Ami a képeken látszik, az alapján nem úgy látom, hogy felesleged van. Vagy nem jól látom?
ez nem dicséret volt, hanem ténymegállapítás. :-))
Igen, eldöntöttem, és azért tettem január közepére, hogy legyen időm formába hozni magamat.
Köszi a dicséretet, én is nagyon szeretem őket:).
Olvastam, hogy Te is rászántad magad! Gratula, ehhez is bátorság kell! Én eldöntöttem és 3 hét múlva operált a dokim.
További ajánlott fórumok: