Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Hú,előszhör is: nagyon -nagyon fogok szorítani!
Másodszor: nagyon várom a beszámolódat.
harmadszor: ugye dokumentálod képpel is?
sziasztok,
sajna elfelejtettem megkérdezni a dokitól (és ő sem mondta), hogy van-e bármilyen összefüggés a műtét időpontja és a ciklus állapota közt?
Évi75 vizsgák hogy sikerültek?
Következő?
Azért nyugodtan menj el hozzá,ő tényleg egy profi,csak a stilusa..Nekem is volt olyan pillanatm amikor ugy éreztem elbőgöm magam,de valójában igaza volt.
Szóval ő inkább csak nem akar bevállalni kockázatot. Mondjuk minden embernek van jó-rossz napja,csak hát rajta ez nem szabadna,h.érződjön,mert aki hozzá megy,annak nyilván gondja van a testével,ami lelkileg rossz,nem kéne még rátenni.
Én a Szt.Istvánba megyek jöv.hét pénteken.Majd átadom a tapasztalataimat:-)
Állitola az ottani égés-plasztikai osztályon lévő dolki is csinálja tb-re. Ugy legyen!
Ja Ildi,köszi.Megértettem a számlós dolgot :-D asszem..:-P
Jaj én is, csak jól beleszóltam :)
Sziasztok ;P
Megvan neked annak a fórumnak a címe? Átküldenéd? Mivel én Pesten vagyok , a Szent Imre kórház érdekes lehet.
Köszönöm.
Igazából ott én sem láttam túl biztató képeket.
Ja, szia! Köszönni meg elfelejtek.
Ezt számolgattam én is a múltkor. Esetemben 60 kilóból 30 dkg lenne a 0,5%. Az cicinként csak 15 dkg, annyi biztos kimenne.
Árak engem is érdekelnének.
Brekike, nézegettem a külföldi oldalakon az előtte-utána képeket, és igazság szerint a többség pocsék. :((( Ez tart vissza leginkább, hogy mi van, ha a sok pénz, sok kínlódás, hegek ellenére még csak szép se lesz a végén...
Szia!
Van egy másik fórum, ott a lányok többségét a pesti Szent Imre kórházban operálták és a magán műtétek felébe került. Érdemes lenne ott is megkérdezni.
30-án megyek.
Most már kicsit én is megijedtem. Jó lenne tutira tudni van e tb támogatás..
Szia!
Az én dokim nem százalékozott, megmondta, hogy hány grammot vett ki. Én úgy saccoltam, hogy kb. a fele maradt. Mikor mégy a másik dokihoz?
Sziasztok! Tényleg!Már akartam kérdezni,nektek mennyit kisebbitettek??
Nekem Krasznai azt mondta 30 % kéne,rem.ezt is támogat tb.
mármint a google.com hoz fel...:-)
Illetve bármelyik kereső,csak én mindig Gugli úrat szoktam kérdezni.
A szégyenlőséget megértem, de ugysem ismerlek:-))
szia:-D
Szijjjja!!!
Köszi neked is! rám fér!
Még kötés van rajtam, így nem jó a kép.talán még 1-2 hét. pénteken kiderül, hogy mikor veszi már le a kötést,már csak icipici váladék szivárog.majd talán utánna, de amugy meg szégyenlös vagyok ám!!!
most megyek, este gyertek!
pusszi csajok!!!
Érdemes körülnézni angol nyelvú lapkon is, sokkal több fényképet lehet látni, mint a magyar honlapokon.
a reduction lifting photo -t beütve felhoz egy halom honlapot. (pl.)
Van több olyan séma, ami nekem nem tetszik és nem is tudom,hogy az miért lesz olyan, amilyen. A dokit megkérdezem.
Szia, egy kamionnal a vizsgákhoz!:-)
Nincs kedved fényképészkedni?:-)
Akkor egy kalappal a vizsgához!!
Örülök, hogy legalább mellügyileg jól vagy, és élvezed a kis ciciket. Kúráljad magad és gyógyuljál!!
Ne is kérdezd! Mindjárt megyek német írás és szóbelizni. Alig tudok valamit, mert meg vagyok fázva, teli van a fejem, köhögök, de nem akar felszakadozni.Nem fog az agyam.
Ráadásul utálom is.
Amugy jól vagyok, járok még kötözésre, de már egész szépen alakulok azt mondta ma a doki.Egy hete szombaton voltunk buliba, és végre felszabadultan tudtam táncolni, nem repültek utánnam a méretek!!!olyan jó volt, ja és sok dicséretet is kaptam!!!
Mester: hát Te kis drága, Töled tanultam, és kaptam sok jó tanácsot a mütétet illetöen!!!
örök hála tudod!!
Szia!
Aranyos vagy, én mint mester :). Csak hamarabb kezdtem mint te. Vizsgák hogy állnak? Hogy vagy?