Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Dagadt!!!:-))
Na ne hülyéskedj...
Ki nem sz@rja le, hogy G. mit gondol.
nagy tudásu orvos, tapasztalt sebész, de érzelmileg közöd nincs hozzá, igy teljesen mindegy, hogy mit gondol.
Erről a témáról jut eszembe, de nem rólad: :-)
Nézegettem elég képeket és bizony, azoknak, akik tényleg kövérek - a szó orvosi értelmében is - nekik nem lettek szép a mellük. Talán egy kivételt láttam.
De akkor nem is kell fogynod!
Az ember akkor fogyjon, ha valami miatt -akár eü. ok, akármás -, hogy neki muszáj.
Na, ennek a fickónak sem lennék a felesége!
A 160 cm magassághoz és 55 kg-hoz megkérdezi, hogy ugye fogyni akarsz még????
Előbb megvárom, milyen lesz a tiétek! :P A tiéd kép alapján hasonló enyimhez. :(
Fogyás: tényleg nem remélem, hogy leadom ezt a pluszt, valahogy rajtam ragadt az első terhességem után.
Jaa,hát akkor sztm addig még akár fogyhatsz is,ugysem rogton szokott adni konzi idopontot G.
Krasznai meg pláne nem!
Hát a saját pl-m 160 cm ôs amikor nála voltam 60 kg voltam. (Most 55.)
Rám nézett,azt mondja:még fogyni szeretne ugye? Hát mondom,nem lenne rossz pár kg-t. Erre O:akkor leghamarabb 2 hónappal azután lehet mutét,h.belottem a sulyomat,mert még meg is kell tartani stb.
Sztem azt semmiképp ne mond neki,h.fogyni akarsz,mert akkor nem vállal el.Lsd engem. Attol még fogyozhatsz,de nem kell,h.tudja.
Azért ezt ne vedd szentírásnak!:-))
nem venném a lelkemre, ha miattam éreznél csalódottságot.
Na tessék!
Téged is félreértettelek!:-)
Azt hittem jövő héten már a műtét lesz.
Aha, enyémek nem duzzadnak. Ez érdekes.
Lindi, ezt a fogyás-dolgot hogy érti G? Csak akkor műt, ha ideális súlyodnál vagy, vagy te magad szeretnél fogyni? Mert én is lehetnék 5-6 kilóval kevesebb, de nem remélem, hogy ezt belátható időn belül leadnám. Így el se vállalna?
Azt tuti, hogy csak azt a műtétet támogatja, akivel a tb szerződést kötött.
És lehet, hogy csak olyan állami-egyetemi kórházakkal-klinikákkal kötött szerződést, ahol van kifejezett plasztikai sebészeti osztály.
Általában ezek égés-plastikkai sebészeti osztályok.
De persze tévedhetek.
Krasznai annyit mondott,h.1 milla felett lenne.Gáspár még nem véglegesitette. Amikor nála voltam még volt rajtam 5 kg sulyfelesleg. Azt mondta ha az lemegy,akkor valszeg kevesebbet kell kisebbiteni. (?)
Amugy 800 e korulire saccolta.
Hát akkor ugy kell beloni a mutét idopontját,h.ne utkozzon.
Végulis ha kb.pontos a ciklusod akkor tudhato elore.
Háát én is ugy vettem észre,nem lelkesedtek annyira,de azért nem ugyanannyi. A miénk még tobbre is kijohet..ezért lenne jó a tb.
Az érdekesség kedvéért felhivtam pár kh-zat majd mind mást mondott,az egyik szt.támogatja,a másik szt nem. Hm?:-S
Nem szeretnek ilyen bonyolult műtétet vállani, hiszen annyi idő alatt beraknak két implit legalább, ugyanannyiért, nem? ...
Én nem szedek fogigátlót.
Koszi:-) Rám fér. Végulis a 3.doki lesz,már kicsit izgulok,h.vki végre engem is bevállaljon..
Term.beszámolok és ha már lesz idopontom akkor rakok fel képet is:-)