Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Nelli, nekem nagyon sokáig volt zsírfolyás (cső viszont egyáltalán nem), de az teljesen normális, nem jelent gondot, előbb-utóbb abba fog maradni. A bimbóelhalás ezzel nem függ össze. Az nlc fórumon volt olyan lány, akinek elhalt a bimbó, úgy tudom, kipótolták máshonnét a bőrt. Fel a fejjel, helyre fog jönni nemsokára!
van valami változás? drukkolok Neked!
Jobbulást kívánok és szedd a vitaminokat E és C nagy dózisban legalábbis nekem azt mondták.
Csak bátran! Jól döntöttél, jó dokihoz mész, engem is Ő műtött. Nem lesz mindig happy minden, de hidd el megéri. Különben is a sok fogyás és terhesség miatt megnyúlt bőrfelesleget nem lehet tornával eltüntetni , csodálkoztam hogy még is várni akarsz egy évet.De látom meggondoltad magad:)
Nelli: személyes tapasztalatom nekem sincs, de kitartás, sokaknak van sokáig zsírfolyása. A C és E vitamin tényleg nem árt, szóval szedjed őket. bimbóelhalás- most biztos ijesztő, lehet kicsit sokkoló is, de több lány is írta, akiknek szintén elhalt, hogy még így is nagyon-nagyon megérte, és újra belevágnának, szóval fel a fejjel!
Sokat olvastam a fórumot,néztem képeket és elhatároztam magam-megcsináltatom:)
Én is szebb pocit szeretnék.
Most hogy kicsi a mellem,nagyon zavar a hasam:(
Tehát kalandra fel!
Ismerem azt a lányt,akinek sokáig(hónapokig) volt zsírfolyása.E és C vitamint is evett végül.
Két hét után még ne légy elkeseredve.Igazából nekem 11 naposan KEZDŐDÖTT a zsírfolyás.
Nem egyszerű egy ilyen mellkisebbítő műtét,hosszas gyógyulás gyakran előfordul.Gondolj arra,milyen jó is lesz,ha rendbejössz majd!!!Fel a fejjel!
Szia Nelli!
Az nem jó hír! Én még műtét előtt vok, nem tudok segíteni.
Nem is meséltél még a műtét óta semmit, hogy mi volt veled. Ha van kedved, írj róla!
Képet esetleg?
Jobbulást kívánok!
sajnálom... :( személyes tapasztalatom nincs, de úgy rémlik ezen vagy a "másik" fórumon a régi bejegyzések között mintha azt olvastam volna, hogy volt egy lány akinek szintén sokáig zsírfolyása volt. a végén a doki nagy dózisú (1000 mg) C-vitamin szedését javasolta. hogy ettől vagy mástól, de elmúlt neki. esetleg próbáld meg, a C-vitamin nem fog ártani. és kitartás, szorítok, hogy mielőbb meggyógyulj.
Lanyok itt vok.Gond van:((Visszakerultem kórházba,mert meg mindig az elfolyosodo zsir tavozik.Visszatettek a csovet,a bal bimbo elhalt,ott is jon ki.2 hetes mutet,egyebkent szep lett,de nem orulhetek.Volt vkinek hasonlo???????Segitenetek?!Koszi SzomoruNelli
látom Te is rászánod magad a pocakra is:))Hogy hogy meggondoltad magad?
A ruha méret nagyon durva-sokkat számít:) (eddíg csak a nagyobb méret jött rám,ma már normál boltban is vásárolhatok)
Bár Én elötte 24kg-ot fogytam ezért komplett ruhatárcsere szükséges:)))) Jó hogy a műtét tb-re ment:)
Még anyám is dobott egy hátast mikor meglátott.
Új képet a jövőhéten rakok fel "6.hetes koromról:)"
Megvettem az új fürdőrucimat is (nem a dagadt boltban!) mivel húsvétra új cickó ünneplős wellnes-re visz apa:)
Ha ez így van akkor elfogok menni mindegyikre
Most gondoltam végig ,hogy előtte még nagytakarítást csinálok ,bevásárolok lehetőleg legyen itthon minden, locsolni meg most ne jöjjenek .A férjem Bp.lesz dolgozni így a gyerekekre fogok számítani a segítésben.
huhh
Hát bizti attól van. Remélem hamar elmúlik. Bár én személy szerint nem bánnám annyira, legalább nem kívánnám annyira a csokit. Ha már úgyis minden édes...
Lehet megnyomott a tubus valami ideget, vagy a "vegyszerektől" van. Akkor óvatosan a köhögéssel!
Háát, óvatosan köhögök. Nem vészes. Inkább az zavar, hogy nem érzem az ízeket, illetve mindennek édes íze van. Lehet, hogy a tubus miatt. Mi mástól lehetne. A műtét előtt nem éreztem édes ízt a számban. Vagyis inkább a nyelvem hátsó részén.
Hú de várom én is, hogy ámuljanak a népek! Mennyivel vékonyabbnak fogok kinézni. Tuti 2 számmal kisebb pulcsi, kabát stb. kell. Lehet már most spórolni kellene a ruhatárcserére. :-)
Nincs újabb képed véletlen? ;-)))
És nem fáj a köhögés? Mármint a hegeknél.
Dragont! Nagyon szép lett (amennyire látom) a cicid! Tuti kötés nélkül is nagyon hetyke lesz!!!
Jó nektek, hogy túl vagytok rajta!
Szia! Gratulálok neked is, és gyors gyógyulást kívánok!
Szerintem a varratlazítást nem nagyon lehet megkerülni. Ahogy Dragont is írta, a ragasztót is akkor szedik le, a doki is akkor látja a műtét után először, hogy mi hogyan alakul...Az egy két és hat hetes kontroll fontos még akkor is, ha minden rendben a gyógyulás körül.
Hát ezt szerintem a dokit kell megkérdeznedm,mert 1 hetesen veszi le a ragasztást ,meg lazít a varratokon.
Sziasztok lányok.!
Sajnos csak most tudok időt szakítani rá hogy írjak,de nagyon igyekeztem olvasni titeket hogy tudjam az eseményeket!És örülök hogy Dragon és Bartzella már túl vagytok rajta.kívánok mihamarabb gyógyulást szupik az új cicik.
Végre szóltam a munkahelyemen hogy márc.30-tól 2 hétig nem vagyok. mit mondjak a főnököm nem örült neki azt mondta kerítsek magamhelyett helyettesítőt-remélem addig sikerül. szerintetek lehet arról szó majd hogy csak a 2.hetes kontr-ra menjek vissza ha minden rendben ?innen Szabolcsból elég sok az út ígyis-úgyis .
Hamar repül az idő,meglátod.
A meló jól megy-nincs semmi gond (egy hete már tornázom is,de csak finoman:))
A változás megdöbbentő,egyébként mindenki elámul:)
Volt aki nem mert rákérdezni hogy mi van,azt hitték beteg vagyok:)
Meglátod, a külömbség ég és föld!
Szerintem ha száraz a kötés, akkor nincsen semmi gond :) Nyugi :)
Akkor lehet, hogy nem zaklatom a dokit.
Nekem azt mondta Kelemen, hogy csak akkor hívjam, ha átnedvesedik. :)
Plussz költség nincs más ,ha nem számítjuk az uti költséget ,ami ,ha messzire laksz azért elég sok lesz mire mindennel végzel.Minimum hatszor kell menni cici ügyben ,mire gyógyult leszel.
Most néztem a képeidet. Kb hasonlóan néz ki az enyém is. Akkor ne is hívjam a dokit?
Száraznak tűnik. Illetve jól meg van keményedve.
További ajánlott fórumok: