Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
2668. KEND
2010. márc. 8. 18:39
Csajok! Én szinte mindig kiütéses leszek és feldagadok a ragtapaszoktól. A kórházba vigyek valami hiper érzékeny bőrre valót? Van valami speckó üzlet? VAgy esetleg van a kórházban is ilyesmi?
2667. pipi9999
2010. márc. 8. 15:11

A kötés eltávolítása nem fog fájni,inkább jó is lesz.

A varratlazítás nekem nem volt kellemes emlék,de aki előttem volt annak meg semmi baja nem volt,nem is fájt neki.

Utána sem volt megkönnyebbülés,mert a két alsó varrat vége akkor is nagyon nyomott,oldalt sem tudtam feküdni,és baromira húzódott is:(

Bezzeg a varratszedés:) Utána volt jó.

A bordáim nekem is fájtak a múlt hétig (5.hét) Most már nem fájnak.

A hegeim szépnek tűnnek,kenem és lámpázom is.

Csütörtökön megyek a 6. hetes kontrollra,remélem a doki is elégedett lesz:)

Egy hete tornázom is,igaz karra és mellkasra nem,csak kardio, has, és láb,de minden rendben:)

Én még melltartóval alszom,megpróbáltam nélküle,de nem ment:( Ez szerintem csak hülyeség,de féltem a cickókat.

Egyébként nekem eddig a bimbók szinte érzéketlenek voltak -mármint a műtét előtt- de most szuper érzékenyek,hogy ez mitől van nem tudom,de a férjem nem bánja:) engem néha zavar,vagy inkább furcsa.

2010. márc. 8. 14:01

sziasztok! visszaolvastalak benneteket, már régen voltam erre! megnéztem az új ciciket is! dragon! tök jók lettek!

jobbulást mindenkinek!

nemsokára nekem is itt a konzultáció! 22.-én nem jön senki arrafelé?

2665. virgilius
2010. márc. 8. 13:37
Nekem néha még így lassan két év után is fájdogál a bordámnál.
2664. Bartzella (válaszként erre: 2663. - Szilvi1110)
2010. márc. 8. 13:12

Úgy tudom a zeradermmel hónapokig kell kenni. De láttam olyan képet a neten, hogy több éves, égés utáni hegek is szépen javultak, de több hónap alatt. Húú, én örülnék, ha már ott tartanék, mint Te! Nagyon félek, hogy milyen lesz, amikor lekerül róla a kötés. El sem tudom képzelni, hogy milyen színű lehet.

A kipárnázást lehet, hogy én is kipróbálom.

2663. szilvi1110 (válaszként erre: 2661. - Bartzella)
2010. márc. 8. 13:04

Állítólag a bordák azért fájnak, mert oda is rögzítenek valamilyen varratokat... Nem tudom, hogy miért meg hogy :)) Nekem is fájt, talán az egészben az volt a legrosszabb. még a melltartó alsó gumija is annyira nyomta, hogy sokszor sírni tudtam volna. Aztán raktam a gumi alá jó sok gézlapot, ezzel kicsit kipárnáztam, és úgy sokkal jobb volt.

A keloidtól én is tartok. Nekem a bimbóm körül vannak olyan részei a varratnak, ami pirosabb meg kicsit szélesebb, dagadtabb mint máshol. Már két hónapja kenem a zeraderm ultrával, és tök fura, mert hol szebb, hol csúnyább. A függőleges vágás szép, alul kicsit szélesebb, de az nem zavar, mert nem látom :)))

2662. Bartzella
2010. márc. 8. 12:02

Viszont, hogy jót is írjak, némelyik régi ruhám tök jól áll! :-))) Karcsúnak és szexinek látom magam. És azt hiszem ez a legfontosabb azon túl, hogy a műtét óta még egyszer sem fájt a nyakam!!

Pedig én még most is elég nagynak látom a ciciket.

2661. Bartzella (válaszként erre: 2658. - :::anna:::)
2010. márc. 8. 11:58
Azt nem tudom, hogy konkrétan mitől van a kiütés, de már volt ilyenem korábban. Akkor gyógyszertől lett napallergiám, de akkor az egész testemen volt. Be kellett mennem az ügyeletre, mert az arcom is totál felpüffedt. 2 injekciót is kaptam, meg gyógyszert és krémet. Most azzal a krémmel kentem be, hátha elmúlik. A bordáim nekem is fájnak, illetve inkább úgy mondanám, mintha abroncs lenne a mellkasom alsó részén. Nem mindegy hogyan fekszem és ülni sem sokáig bírok.
2660. dragont (válaszként erre: 2659. - Dragont)
2010. márc. 8. 11:58
Nekem te tudsz a legtöbbet segíteni ,1 az orvosunk ,így téged nyaggatlak a legtöbbet.
2659. dragont (válaszként erre: 2657. - :::anna:::)
2010. márc. 8. 11:38
Jaj nem, nagyon jó minden amit írsz ,sőt ...
2658. :::anna::: (válaszként erre: 2656. - Bartzella)
2010. márc. 8. 11:32
Hááát, reméljük. Nekem soha nem voltak ilyen jellegű gondjaim, de én is hetek óta viszketek és időnként kiütés-szerű foltok is megjelennek. Kíváncsi lennék mitől van ez. És arra is, hogy mitől fájnak a bordák műtét után. Nektek nem fájnak (még)?
2657. :::anna::: (válaszként erre: 2653. - Dragont)
2010. márc. 8. 11:28
mármint úgy értem, hogy szólj nyugodtan, hogy ne okoskodjak már :)
2656. Bartzella
2010. márc. 8. 11:08
Azt nem tudom, hogy mennyire érzékenyek a cickóim ( tök jó, most már lehet őket így is nevezni :-))bár a két oldalon a hónalj felé elég csiklandósak! Nekem most az a legnagyobb gondom, hogy valamitől kijött a bőrallergiám, ami elég randa és viszket is! :-(( Remélem a kötés alatt nem jött elő! Már bekentem, remélem hamar elmúlik!
2655. :::anna::: (válaszként erre: 2653. - Dragont)
2010. márc. 8. 10:57
ja persze, mindig elfelejtem, hogy Neked már van tapasztalatod... ;)
2654. :::anna::: (válaszként erre: 2650. - Dragont)
2010. márc. 8. 10:55

csináltam a 3 hetes állapotról is, csinálok most majd a 4.-ről is. csak a telefonos képek nem túl jók, de a napokban felteszem őket :)

szerencsére egyik cicim se érzéketlen :) már a tapasz alatt is éreztem, bár egyértelműen csak a balon. de tapasz nélkül a jobb is rendben volt.

2653. dragont (válaszként erre: 2651. - :::anna:::)
2010. márc. 8. 10:49
Az tuti ,vannak emlékeim a hasnál ,ott nem volt nekem varratlazítás ,majd 3 hétig voltam összehúzva.Órákig tört kifelé belőlem a megkönnyebülés ,olyan jó volt nélkülük.A férjem már unta az öröm jajgatásom hazafelé a kocsiban.
2652. dragont (válaszként erre: 2644. - Bartzella)
2010. márc. 8. 10:47
csak nyugodtan fényképezd le a cickód minden fázisban amikor tudod ,hogy később megnézdhesd.Nekem a hasnál is voltak elégedetlen pillanataim ,amikor úgy éreztem szebb is lehetne ,de aztán megnéztem az előtte képeket és megnyugodtam ,hogy mit is akarok én valójában ,ég és föld a régi meg az új.A hasam a dokiknak is tetszett úgyhogy berajzolásnál ők is lefényképezték az eredményt is.
2651. :::anna::: (válaszként erre: 2649. - Dragont)
2010. márc. 8. 10:43

Nem kellemes, de én is alig vártam már, hogy leszedje, mert viszketett. De ez valami speckó tapasz, minimálisan ragad hozzá a sebhez (ha egyáltalán odaragad). A vágások 2 végén csomó van, az egyiket levágja.

Ennél már csak azt fogod jobban várni, hogy az összes damilt kiszedje belőled. Legalábbis én így voltam vele :)

2650. dragont (válaszként erre: 2647. - :::anna:::)
2010. márc. 8. 10:41
Mikor teszel fel új képet ,ahol már nincs varratod?A cicid érzéketlen vagy nem?A kelloidtól mindnyájan tarunk ,de nem igazán lehet tenni ellene ,azt mondják zsíros krémmel kell kenni ,mert ott szárazabb a bőr.Sajnos még hónapok múlva is elkezdődhet a folyamat.Bár úgy gondolom a cicinél nincs akkora feszülés ,mint pl.hasnál meg van az esély a szép hegre.
2649. dragont (válaszként erre: 2647. - :::anna:::)
2010. márc. 8. 10:10
Köszi ,megnyugtattál.Az biztos hamarabb ott leszünk a forgalom miatt mindig hamarabb érkezünk .Meg láttam valahol 17 -től Jósvaynak magámrendelése ,van ,úgyhogy bizti gyorsan kidobál minket.Az elsőn mit is csinál ,leveszi a ragsztást az tuti ,meg elvág valahol a damilból?Nem fájt amikor levette a ragacsot,pár helyen át van vérezve és nem tudom az oda ragadt e a bőrömhöz?
2010. márc. 8. 09:20
Sziasztok Lányok! Meddig kell éjjel nappal melltartót hordani? Nappalra gondolom később is kötelező marad, nem?
2647. :::anna::: (válaszként erre: 2642. - Dragont)
2010. márc. 8. 09:12

Mindig (azaz 2x :) szerda 15 óra. Jó ha előbb mész kicsit, cc. fél órával, mert bár a varratszedés/lazítás elsőbbséget élvez, de lesztek egy jópáran és érkezési sorrend van.

Egyébként kitartás. Az tény, hogy lesznek még hol jobb, hol rosszabb napok, de azért összességében egyre szebb lesz minden :) Nekem múlt héten a keloid pánikom volt az alsó vágás miatt (kicsit vastagnak tűnik és pirosabb a többinél). El is mentem a házidokihoz. Nem lát semmit, de mint kiderült nincsenek előjelek. Én a nyárra koncentrálok. Nem emlékszem rá mikor vártam utoljára a nyarat és azt, hogy fürdőruhát vehessek fel :)

2646. Bartzella (válaszként erre: 2645. - Virgilius)
2010. márc. 8. 08:47
Köszi a biztatást!! Aranyos vagy!
2645. virgilius
2010. márc. 8. 08:40
Ne depizzetek, lányok, gondoljatok arra, hogy ez egy óriási műtét volt, végül is keresztbevágták a mellkasotokat, ehhez képest természetes, hogy még lila meg fáj meg stb... Most már rohamosan javulni fog a helyzet! :) Én egyébként pár hétig egyáltalán nem is mertem megnézni, úgy zuhanyoztam, hogy becsuktam a szemem. :)
2644. Bartzella (válaszként erre: 2642. - Dragont)
2010. márc. 8. 07:48

Szia! Látom nem vagyok egyedül a depis hangulatommal. :-(( Nekem is tök sz.. kedvem volt, nem találtam olyan testhelyzetet, amikor ne "fulladoztam" volna. Már kezdtem örülni, hogy végre végig tudom aludni az éjszakát, meg nappal is jól elvagyok, erre tegnap a legszívesebben letéptem volna a kötéseket is magamról! Úgy látszik mindegyik nap más. Hol jobb, hol rosszabb.

Nekem G azt mondta, hogy szerdán vagy csütörtökön menjek vissza. Hát nekem csak a csütörtök jó. De már nagyon várom. Bár nagyon félek attól, hogy hogyan fogok kinézni, mert az én cickóim teljesen belilultak. Sajna nagyon érzékeny a bőröm. Lehet, hogy nem is kellene majd lefényképeznem.

2643. virgilius (válaszként erre: 2642. - Dragont)
2010. márc. 8. 07:42
Pedig nem raktak bele szilikont, úgyhogy tovább fog puhulni, olyasmi lesz az állaga, mint azelőtt. :)))
2642. dragont
2010. márc. 8. 06:52

Sziasztok lányok,túlvagyok egy jó kis depis hangulaton ,remélem nem lesz több ilyen .A bal oldali cicimnél nagyon húzódik az alsó varrat.Van amikor alig találok olyan testhelyzetet ,hogy ne fájjon,már nagyon várom a szerdát.Apropó "Anna ",téged ,hogy is hívott vissza J ,a műtét napjához 1 hétre ,vagy a haza engedés napjához 1 hétre ,elbizonytalanodtam,pedig többször elmondattam vele .Így 2száz kilóméterről nem szeretnék potyázni.

Amúgy tegnap nagyon sokat lappadt a cicim ,nem olyan kemény már,azért ezt abba hagyhatná!

Nelli,nagyon sajnálom ,hogy hirtelen ennyi gondod lett a műtét körül ,gyógyulj mihamarabb!

2641. dragont (válaszként erre: 2640. - Pipi9999)
2010. márc. 8. 06:44
Kíváncsian várom a fejleményeket,Lalához mész?
2640. pipi9999 (válaszként erre: 2635. - KEND)
2010. márc. 7. 17:33

Annyira zavar a hasam,hogy nem várok egy évet,nyáron lekapatom:)

A dokit egyébként ismerem,mint utóbb kiderült-dolgozott nálunk egy rövid ideig.

Szombaton megyek hozzá,kíváncsi vagyok megismer-e. Abban biztos vagyok, hogy nem lesz egy leányálom,de biztos megéri:) (mint a cickó is)

2639. nellibaby
2010. márc. 7. 15:22
Aranyosak vagytok,a C vitamint mar a mutet ota szedem 1500mg-ot.Ma volt a doki,visszaaltat h kitisztitsa,mert van egy kicsi teruletet amit 2 napja talalt.A noverek azt mondjak jobb lesz igy,de gondolhatjatok hogy parazok.Nekem se azonnal kezdett folyni ,3 napra hazaengedtek cso nelkul,aztan az 5-ik napra visszatette a doki,annyira atutott.Azota bent vannak(7nap)de a kotesbe vezetik a valadekot.A zsirszovet hal el meg mindig.Mar nem tudom mi van,de jol esik hogy batoritotok!!!Ha lesz erom vmikor irok,jo lenne megtalalni a potlos csajokat,hogy ott mi zajlott:( Puszi N

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook