Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Nekem hüvelyi ultrahangot meg hasit csináltak,de mást Nekem se.
Nekem most olyan problémám jött elő,hogy olyan mintha fel lennék fázva olyan furcsa érzés a hüvelynél ,de szerencsére nem csíp a vizeletem, ha pisilek akkor jobb,de azután ugyan olyan. Van úgy,hogy 2-3 napig nem is érzem,de azután megint előjön.Szedem műtét óta a tőzegáfonyát,mert azt mondták az jó és szedjem.
Volt másnál is ilyen?Mit csináltatok?
Sziasztok! Ma voltam a 6 hetes kontrollon hát mit mondjak nem vitték túlzásba a vizsgálatot megnéztek kacsával és kézzel ennyi volt és nem hívtak újabb kontrollra azt mondták ha panaszom van akkor menjek ! Rákszűrésre meg egy -két évente! Ennyi egy kontroll vizsgálat ilyen műtét után kicsit fura !!
Jó egészséget mindenkinek!
Sziasztok! Augusztus 13.án lesz részleges méheltávolitó mütétem a SOTE-n.
Papirra ez van irva:Szubtotális méheltávolitás javasolt hastükrözés útján. Onkologiai prevenció céljából mindkét petevezeték is eltávolintandó.
Mütet utan a gyógyulás, hogy zajlik le? Köszönöm a segítséget!
Azt hiszem, ami igazán segíthet, de nem varázsütésre történik, hogy az emberlánya változtat az életén. Többet mozog, odafigyel arra, hogy ne egyen műanyag kajákat, meg a lelkét is megsimogatja olyan dolgokkal, amiket régóta vágyott megtenni. És kiszanálja a szemetet az életéből, legyen az régi gatya, ronda porcelán csetresz vagy élősködő ember.
Aztán a belső jobbanérzem magam kiragyog a burokból és boldogabbak leszünk. Háááát, ez se két perc...😀🌻
Szia Genia!
Igazán nincs mit, hátha segít. Én kezdetben ( pár nappal szülés után) akkor is csakis hanyatt fekve csináltam, mert azt mondták, hogy így tuti nem árthatok semmimnek sem.
Most, 25 évvel később szintén pár naposan kezdtem, de továbbra is csak hanyatt fekve és nem erölködésig teszem , és ma megpróbálom az úszást.( laza könnyűt, keveset)
Vmit találni kell, mert másféle edzéseket még biztosan nem bírnék,és vhogy vissza kell kapaszkodni egy normál erőnléthez.( és formához)
Szia !
Koszi az otletet !ha jol gondolom ezt csinalhatom rekeszizom servel is !De jooo !
Sziasztok Lányok! Úgy látom, ez a hasas téma jól feladja sokunknak a leckét.
Én holnap leszek 6 hetes (laparos), és úgy tervezem, hogy az uszodában ünneplem.
Nagyon hiányzik a mozgás, a napsütés és a víz.
Van valaki közöttetek, aki úszással kezdte a mozgáshoz visszatérést?
A lendületes séta és a kerékpározás már megy,holnap tesztelném az úszást.
Még1. A hasizmaim nekem a második terhességem alatt repedtek szét. Ajánlottak akkor egy remek gyakorlatot, arról most találtam egy linket.
Ez angol nyelvű ugyan, de pár hete leírtam itt röviden magyarul. A legjobb gyakorlat arra, hogy visszaépítsük.
Nekem akkor ( 25 éve) maradéktalanul sikerült 💪 .
Most is ebben bízom, és mindenkinek drukkolok, aki ezen dolgozik!
Hasi hájak, reszkessetek!!
Lányok, lehet hogy van akinek a vágástól szétnyílt a hasizma.
Olvassátok el, hátha titeket is érint.
Koszi lanyok !
Nem varok csodat ...53 eves vagyok csak kicsit feszesebb szeretnek lenni mindenhol🙂
Szia Pannika2! Sajnos tapasztalom. Fogyni lehet eppen de a has nagyon puha marad, csinaltam en is es csinalom is a hasizom gyakorlatokat.. de lóg a hasam sajnos.ha lefekszem nem is nezek inkabb oda mert szinte szetfolyik. Pedig nem.vagyok köver
Sosem voltam.de ilyen maradt. 😞😞😞
Szisztok !
Mar 8 honapos mutott leszek augusztus 5 en .
Mikoratol lehet mar hasizmomra dolgozni nagyon puha lett az egesz izomzatom ,fogytam is 7kg lehetne mar sulyzos edzeseket csinalni ? Vagy ? Mit lehetne ?
Koszi ♥️
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?