Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

39117. lnmariann
2017. dec. 21. 18:33

Sziasztok!

Katával szimbiózisban én is sűrű vendég vagyok a fürdőben. Pici vérzés nekem is van azóta.

Mellette ráz a hideg most, éjjel a saját köhögésemre keltem.

De azért délelőtt seggen ülve csináltam egy sütés nélküli mirinda szeletet.

De gyanítom, hogy mikor bementem a tojásom megmutatni, akkor nyalhattam be valamit. Bucijaim jól vannak, a köldök alá kb 3 centivel ér az egyik. S inkább befele nőttek. Érzem is az emésztésnél.

Vigyázzatok magatokra!

39116. Mnikii (válaszként erre: 39113. - ItreblaOkina)
2017. dec. 21. 18:32

Szia! Igaza van Katoncának, tényleg napról napra jobb lesz

Téged vágtak is, úgyhogy legyél tényleg türelmes

Méhnyakat miért hagyta meg neked?

39115. Mnikii (válaszként erre: 39105. - Ukata)
2017. dec. 21. 18:25

Kata te hogy vagy jelenleg? Nőgyogyit nem hivtad a vérzés miatt?

Nekem Varratszedes pipa

Vizsgálat is volt a hoemelkedes miatt, azt mondta már nem normális de nem kell semmit tenni, akkor menjek ha láz van

Szovettan rendben

Egy óra menetelés után azt hittem leszakad a hasam

Hazaerve megnézem a sebeim erre a jobb oldali szét van nyilva, jó lencse nagyságú a nyílás lányom azt mondja elég mély nem csak ilyen felszíni

Valakinél volt ilyesmi? Vagy nektek szepen össze gyógyult?

39114. Katonca (válaszként erre: 39113. - ItreblaOkina)
2017. dec. 21. 18:22

Üdvözlünk körünkben!

Tudom elkeserítő lesz amit mondok, de nincs semmi baj. Egy hete műtöttek ez természetes amit érzel, hogy leszakad a hasad. Szinte itt mindenki fájdalmas pisiléssel küzdött műtét után. A hüvelyi szurkálás is természetes. Az első egy-két hetet szinte mindenki ágyban töltötte, fürödni, pisilni, enni keltünk fel. Legyél türelmes magadhoz. Lassú lesz a gyógyulás, de hidd el jobban leszel!

2017. dec. 21. 18:14
Sziasztok! 38 éves, 1 gyermekes újonc vagyok a műtéten átesettek között. December 14-én műtöttek. Egy kis előzmény azok kedvéért, akik még előtte állnak. 2016.novemberben diagnosztizálták a 4 cm-es miomám. 2016.áprilisban lett volna esedékes az éves rákszűrés, de sajnálatos események miatt nem volt időm magammal foglalkozni. Ezt követően 2016.júliusban először úgy elöntött a vér, mint még soha. Azt gondoltam, hogy a stressz miatt van. Így nem törődve vele novemberben kikötöttem az ügyeleten iszonyatos fájdalmakkal. Na azóta tudok a miomáról. Saját orvosomhoz elmentem, azt mondra hormongyógyszerrel lehet kicsinyiteni. Persze nem akartam hormont, gondoltam először kipróbálok alternatív lehetőségeket. Sajnos nem hogy segített, de márciusra már 74mm-esre nőtt. Így elkezdtem a hormonkezelést. 3 hónap után, miután egy mensin túl voltam, megint az ügyeleten kötöttem ki. Kiderült, hogy 94 mm-es. Irány a saját dokimhoz, aki pedig mondta, hogy ki kell venni a méhemmel együtt. Rámondtam az áment, csakhogy a lapar eszköz elromlott (2017.szeptemberében járunk), de október elejére meglesz, így október 3-ára kaptam időpontot. Sajnos nem érkezett meg a műszer, újabb időpont okt. 22. De ezt is lefújták. Közben 4-szer menstruáltam, ömlött belőlem. Már egyik este novemberben majdnem bementem az ügyeletre elkeseredettségemben, hogy szedjék ki ahogy bírják, de fájdalomcsillapító hatott, vártam tovább. Egyszercsak megkaptam a dec. 14-ei időpontot. Laparral indult, műtét közben vágás lett belőle, mert akkora lett, hogy a császaros vágáson sem fért volna ki. Petefeszkek és egy kicsi mehnyak maradt. Egy kicsit nagyobb bikinivágásom lett a 3 lapar lik mellett. Dec.18-án hazaengedtek, nagyon szuperül voltam egészen másnapig, mikor fájdalmas lett a pisilés. Vizeletminta a körzethez, genny van a benne. Antibiotikumot kaptam rá. Mindemelett úgy érzem, hogy rosszabbul vagyok, ugyanis nem bírok annyit mozogni, ha felállok leszakad a hasam, és hanyingerem van, ha leülök, akkor olyan, mintha minden feltolódna fájdalom kíséretében. Szúrkál a hasam, leginkább a méhnyaknál. Haskötővel egészen elviselhető. Egész nap fekszem, csak wcre megyek ki, pedig az orvos azt mondta nem kell, csak kíméletes legyek magammal. Haskötőt sem tartja szükségesnek. Holnap megyek varratszedésre. Kíváncsi leszek mit mond.Van vagy volt valakinek hasonló tünete a műtét után? Mi lehet a baj?
39112. ukata (válaszként erre: 39108. - Yallah)
2017. dec. 21. 18:08

Yallah, jó lenne, ha igazad lenne, mert már nem bírom. A hüvelyem vérzik és belül szúr valami, a többiről nem is beszélve. Most is mennem kellett.

Remélem, a gyógyszernek lesz ideje felszívódni.

39111. Katonca (válaszként erre: 39107. - Diti1968)
2017. dec. 21. 18:07
Köszönjük a tanácsodat, azt hiszem immunrendszerileg mindegyőnk rottyon van... Ránk fér az erősítés!
39110. Katonca (válaszként erre: 39106. - Ukata)
2017. dec. 21. 18:03
Gondolom az téged nem vigasztal, hogy nem vagy egyedül ezzel a nyavajával... A Sumetrolimot étkezés után kell bevenni, és jó sokat inni rá. Csak azt nem tudom fél kiflit étkezésnek számít?! Jól el kapott... De hogy pont karácsony előtt. Nem irigyellek!
39109. yallah
2017. dec. 21. 18:00
Igazán sajnállak benneteket, hogy ennyit kínlódtok ezekkel a puruttya betegségekkel. Igen ilyenkor az immunrendszer gatyább főleg ekkora műtét után. Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok! Ölelés!
39108. yallah (válaszként erre: 39106. - Ukata)
2017. dec. 21. 17:56
Enterococcus fecalis. Baktérium. Valószínű ez támadott meg. A Sumetrolim az nagyon jó lesz rá.
39107. Diti1968
2017. dec. 21. 17:21

Betegeskedő/műtétből lábadozó Lányok!

Legalább napi 3000nemzetközi egység D3 +C vitamint immunerősítésre+A,D,K,E (sebgyógyulásra)+B komplexet(idegekre és bélrendszerre) szedjetek!!!

Én ma voltam nőgyigyinál, mert megint előjött a sárga folyásom. Azt mondta, hogy ez szagtalan, így a saját hüvelyflórámat kell csak rendszeresen karban tartani, nem kóros és ez sajnos a hormonhiány tünete. Levette a rákszűrést is, remélem jó lesz!

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok és jó készülődést!

39106. ukata (válaszként erre: 39103. - Katonca)
2017. dec. 21. 16:02

Most hívtam a körzeti dokit. Azt mondta, hogy egyre több nála az ilyen megbetegedés.

Szép, tök jó, hogy sikerült engem is megtalálnia.

Írt summetrolimot, a párom most váltja ki.

Változatlanul járkálok, bár most már csak 3 óránként:) A kis dolgoknak is örülni kell.

A mai menü: reggel fél pirítós kifli (fél óráig ettem), délben fél főtt répa, meg egy negyed főtt krumpli.

A végén még elérem a 25 éves versenysúlyomat.

39105. ukata (válaszként erre: 39098. - Mnikii)
2017. dec. 21. 15:58

Niki, van valami fejlemény?

Túl vagy a varratszedésen?

Hőemelkedésre mondott valamit a doki?

39104. Katonca (válaszként erre: 39098. - Mnikii)
2017. dec. 21. 10:06
A varratszedés nem fáj, én megúsztam, akkor nem vizsgált meg. De a hőemelkedést említsd meg a dokinak, ő mégiscsak jobban képben van, mitől lehet.
39103. Katonca (válaszként erre: 39099. - Ukata)
2017. dec. 21. 10:01
Okvetlen beszélj a körzetiseddel, mert aztán ünnepekkor csak ügyelet lesz. Ott meg tudjuk mennyire aggódnak a betegért... :(A sok hasmenés ki fog meríteni teljesen, a belső varrataidnak meg a sok futkosás nem fog jót tenni. Lehet, hogy mégis valami bakteriális dolog, és akkor csak kellene gyógyszer rá.
39102. ukata (válaszként erre: 39101. - Mnikii)
2017. dec. 21. 09:59
Köszi, rákérdezek.
39101. Mnikii (válaszként erre: 39099. - Ukata)
2017. dec. 21. 09:56

Nem is fogod, otthon leszel

Vírusra nincs semmi gyogyi

Sok sok folyadék kell neked most

A Dió levél tea jo a gyomornak meg a beleknek, de azért a dokinal kérdezz rá hogy ajánl e valami gyogyteat most

Gyors gyógyulást 😘

Nekem kijött a herpeszem, akkor szokott ha le vagyok gyengulve, tele a hocipom

39100. ukata (válaszként erre: 39098. - Mnikii)
2017. dec. 21. 09:32

Nem gondolom, hogy ez normális lenne. Lehet valami kisebb gyulladás. Más tüneted nincs?

Feltétlenül mondd meg a dokinak.

39099. ukata (válaszként erre: 39097. - Mnikii)
2017. dec. 21. 09:29

Én már nem tudom, hogy ez mi. A párom kalici vírusra tippel. Lázam nincs, de még mindig járkálok 2-3 óránként.

Csak azt nem tudom, mi jön ki, mikor a tegnap reggeli pirítós óta csak folyadék és 4 szem ropi van bennem. 5 bogyó után sem állt meg:(:(

Délután keresem a körzetit, de az tuti, hogy nem kívánom a belgyógyászaton tölteni a karácsonyt.

39098. Mnikii
2017. dec. 21. 09:09
Csajok én ma megyek varratszedesre, 10 napos vagyok és még mindig van hoemelkedes em☹Ez normális?
39097. Mnikii (válaszként erre: 39095. - Ukata)
2017. dec. 21. 09:07
Kata! Hívd fel a nőgyógyász t , vagy ha tudsz menj el h nézzen meg! Most hogy vagy? Aludni tudtál? Jobb a hasad picit?
39096. ukata (válaszként erre: 39089. - Béka q)
2017. dec. 21. 00:32
Orulok, hogy jol vagy. Mar izgultam.
39095. ukata (válaszként erre: 39092. - Csakpihe)
2017. dec. 21. 00:30

Nem tudom, mennyi utan kellene hatni

Most vettem be a 4. szemet, de meg mindig mennem kell ketorankent. Allando nyomast erzek lent, raadasul most mar huvelyi verzesem is van. Teljesen el vagyok keseredve. Felek, hogy ez a sok gorcs meg belmozgas tonkretett belul valamit.

39094. Mnikii (válaszként erre: 39093. - Csakpihe)
2017. dec. 20. 23:13

Csakpihe! Hogy birtad hogy ilyen korán visszamentél? Te mit dolgozol?

Nem kell egész nap allnom, le Tudok ülni időnként

39093. Csakpihe (válaszként erre: 39054. - Mnikii)
2017. dec. 20. 22:21
Én is hamar kezdtem dolgozni, már második hét után,Ha nagyon nagy forgalmatok van és folyamatosan állni kell az nem fog túl jól esni az elején.
39092. Csakpihe (válaszként erre: 39070. - Ukata)
2017. dec. 20. 22:15
Bolus nagyon jó, nálunk mindig van otthon. Az egész család azt kapja hasonló probléma esetén, még a kutyi is)
39091. Katonca (válaszként erre: 39082. - Ukata)
2017. dec. 20. 20:49
JOBBULÁST NEKED! Kívánom, hogy a széntablettától végre jobban legyél!
39090. Katonca (válaszként erre: 39089. - Béka q)
2017. dec. 20. 20:47
Örülök, hogy túl vagy rajta, még ha nem is így képzelted! Nekem is mogyorónyi volt a gyomrom a pániktól. Bele sem gondol a doki, hogy milyen érzés ilyenkor egy belső vizsgálat! De legalább a lápiszolást megúsztad! :)
39089. Béka q
2017. dec. 20. 19:54

Sziasztok! Bocsi hogy nem írtam. Tegnal elég későn értem haza, ma pedig dolgom volt.

Szóval tegnap voltam vizsgálaton. Itthon átgondoltam h miket fogok mondani,kérdezni. Várnom kellett kb másfél órát. Közben elkezdtem görcsölni.. pánikoltam.. a hasam is. Mondtam magamban: ezt nem hiszem el...! Ma már voltam nagywcn.. Tusoltam mielőtt indultam a vizsgálatra, erre most mennem kell wcre.. de csak kibirom.. de nem, mennem kellett. Persze nedves törlőkendő nem volt nálam. Na mindegy. Végeztem a mosdóban, visszamentem a váróba és még fél órát kellett várnom. És jöttek az újabb görcsök.. úgy hogy mikor bejutottam a dokihoz igazából alig kérdeztem valamit úgy voltam vele h minél előbb végezzünk és mehessek wcre. Mondtam h jól vagyok, stb. Ő meg hogy vetkőzzek. Na, gondoltam ez marha jó lesz. Most voltam wcn, ez meg beül a lábam közé...megvizsgál én meg besz.rok közben. (Szó szerint és átvitt értelemben is) De aztán csak tapizós vizsgálatot csinált, nem volt kacsa meg betekintés. Benyúlt és közben nyomkodta a hasamat a másik kezével. Ultrahang sem volt. Én meg bár szerettem volna megkérdezni hogy biztos hogy összenőtt a méhszáj helyén levő pici nyílás, meg hogy minden úgy van ahogy kell ehelyett gyorsan felöltöztem, fizettem és mentem újra wcre. Annyit még megkérdeztem h akkor minden ok? Mondta h igen és most már csinálhatok mindent. (Fürdés, vezetés, szex.) Ááá nem hiszem el.. annyira vártam h megbeszéljük mi történt stb. Erre csak a wcre tudtam gondolni.

39088. Mnikii (válaszként erre: 39085. - Hobovitez)
2017. dec. 20. 16:39

Igazad van,Az biztos hogy legyengült a szervezet

Nekem a dokim azt mondta egy ilyen műtét nagy sokk a szervezetnek😓

Én most voltam boltban, patikában

Kata remelem ezek mar benned maradnak😘

Jobbulást mindenkinek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook