Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
Katával szimbiózisban én is sűrű vendég vagyok a fürdőben. Pici vérzés nekem is van azóta.
Mellette ráz a hideg most, éjjel a saját köhögésemre keltem.
De azért délelőtt seggen ülve csináltam egy sütés nélküli mirinda szeletet.
De gyanítom, hogy mikor bementem a tojásom megmutatni, akkor nyalhattam be valamit. Bucijaim jól vannak, a köldök alá kb 3 centivel ér az egyik. S inkább befele nőttek. Érzem is az emésztésnél.
Vigyázzatok magatokra!
Szia! Igaza van Katoncának, tényleg napról napra jobb lesz
Téged vágtak is, úgyhogy legyél tényleg türelmes
Méhnyakat miért hagyta meg neked?
Kata te hogy vagy jelenleg? Nőgyogyit nem hivtad a vérzés miatt?
Nekem Varratszedes pipa
Vizsgálat is volt a hoemelkedes miatt, azt mondta már nem normális de nem kell semmit tenni, akkor menjek ha láz van
Szovettan rendben
Egy óra menetelés után azt hittem leszakad a hasam
Hazaerve megnézem a sebeim erre a jobb oldali szét van nyilva, jó lencse nagyságú a nyílás lányom azt mondja elég mély nem csak ilyen felszíni
Valakinél volt ilyesmi? Vagy nektek szepen össze gyógyult?
Üdvözlünk körünkben!
Tudom elkeserítő lesz amit mondok, de nincs semmi baj. Egy hete műtöttek ez természetes amit érzel, hogy leszakad a hasad. Szinte itt mindenki fájdalmas pisiléssel küzdött műtét után. A hüvelyi szurkálás is természetes. Az első egy-két hetet szinte mindenki ágyban töltötte, fürödni, pisilni, enni keltünk fel. Legyél türelmes magadhoz. Lassú lesz a gyógyulás, de hidd el jobban leszel!
Yallah, jó lenne, ha igazad lenne, mert már nem bírom. A hüvelyem vérzik és belül szúr valami, a többiről nem is beszélve. Most is mennem kellett.
Remélem, a gyógyszernek lesz ideje felszívódni.
Betegeskedő/műtétből lábadozó Lányok!
Legalább napi 3000nemzetközi egység D3 +C vitamint immunerősítésre+A,D,K,E (sebgyógyulásra)+B komplexet(idegekre és bélrendszerre) szedjetek!!!
Én ma voltam nőgyigyinál, mert megint előjött a sárga folyásom. Azt mondta, hogy ez szagtalan, így a saját hüvelyflórámat kell csak rendszeresen karban tartani, nem kóros és ez sajnos a hormonhiány tünete. Levette a rákszűrést is, remélem jó lesz!
Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok és jó készülődést!
Most hívtam a körzeti dokit. Azt mondta, hogy egyre több nála az ilyen megbetegedés.
Szép, tök jó, hogy sikerült engem is megtalálnia.
Írt summetrolimot, a párom most váltja ki.
Változatlanul járkálok, bár most már csak 3 óránként:) A kis dolgoknak is örülni kell.
A mai menü: reggel fél pirítós kifli (fél óráig ettem), délben fél főtt répa, meg egy negyed főtt krumpli.
A végén még elérem a 25 éves versenysúlyomat.
Niki, van valami fejlemény?
Túl vagy a varratszedésen?
Hőemelkedésre mondott valamit a doki?
Nem is fogod, otthon leszel
Vírusra nincs semmi gyogyi
Sok sok folyadék kell neked most
A Dió levél tea jo a gyomornak meg a beleknek, de azért a dokinal kérdezz rá hogy ajánl e valami gyogyteat most
Gyors gyógyulást 😘
Nekem kijött a herpeszem, akkor szokott ha le vagyok gyengulve, tele a hocipom
Nem gondolom, hogy ez normális lenne. Lehet valami kisebb gyulladás. Más tüneted nincs?
Feltétlenül mondd meg a dokinak.
Én már nem tudom, hogy ez mi. A párom kalici vírusra tippel. Lázam nincs, de még mindig járkálok 2-3 óránként.
Csak azt nem tudom, mi jön ki, mikor a tegnap reggeli pirítós óta csak folyadék és 4 szem ropi van bennem. 5 bogyó után sem állt meg:(:(
Délután keresem a körzetit, de az tuti, hogy nem kívánom a belgyógyászaton tölteni a karácsonyt.
Nem tudom, mennyi utan kellene hatni
Most vettem be a 4. szemet, de meg mindig mennem kell ketorankent. Allando nyomast erzek lent, raadasul most mar huvelyi verzesem is van. Teljesen el vagyok keseredve. Felek, hogy ez a sok gorcs meg belmozgas tonkretett belul valamit.
Csakpihe! Hogy birtad hogy ilyen korán visszamentél? Te mit dolgozol?
Nem kell egész nap allnom, le Tudok ülni időnként
Sziasztok! Bocsi hogy nem írtam. Tegnal elég későn értem haza, ma pedig dolgom volt.
Szóval tegnap voltam vizsgálaton. Itthon átgondoltam h miket fogok mondani,kérdezni. Várnom kellett kb másfél órát. Közben elkezdtem görcsölni.. pánikoltam.. a hasam is. Mondtam magamban: ezt nem hiszem el...! Ma már voltam nagywcn.. Tusoltam mielőtt indultam a vizsgálatra, erre most mennem kell wcre.. de csak kibirom.. de nem, mennem kellett. Persze nedves törlőkendő nem volt nálam. Na mindegy. Végeztem a mosdóban, visszamentem a váróba és még fél órát kellett várnom. És jöttek az újabb görcsök.. úgy hogy mikor bejutottam a dokihoz igazából alig kérdeztem valamit úgy voltam vele h minél előbb végezzünk és mehessek wcre. Mondtam h jól vagyok, stb. Ő meg hogy vetkőzzek. Na, gondoltam ez marha jó lesz. Most voltam wcn, ez meg beül a lábam közé...megvizsgál én meg besz.rok közben. (Szó szerint és átvitt értelemben is) De aztán csak tapizós vizsgálatot csinált, nem volt kacsa meg betekintés. Benyúlt és közben nyomkodta a hasamat a másik kezével. Ultrahang sem volt. Én meg bár szerettem volna megkérdezni hogy biztos hogy összenőtt a méhszáj helyén levő pici nyílás, meg hogy minden úgy van ahogy kell ehelyett gyorsan felöltöztem, fizettem és mentem újra wcre. Annyit még megkérdeztem h akkor minden ok? Mondta h igen és most már csinálhatok mindent. (Fürdés, vezetés, szex.) Ááá nem hiszem el.. annyira vártam h megbeszéljük mi történt stb. Erre csak a wcre tudtam gondolni.
Igazad van,Az biztos hogy legyengült a szervezet
Nekem a dokim azt mondta egy ilyen műtét nagy sokk a szervezetnek😓
Én most voltam boltban, patikában
Kata remelem ezek mar benned maradnak😘
Jobbulást mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?