Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Örülök, hogy már mindenki majd nem jól van!
Én úgy tudom, hogy 6 hét előtt semmilyen irigálás nem ajánlott, tejsavas sem!
Egyébként is elavult módszert ez már, mert az irigátort nem lehet annyira jól fertőtleníteni és a csapvíz sem az igazi. Nekem a dokim azt mondta, hogy jók a hüvélykúpok meg gélek, de nagyon drágák, használjak natur joghurtba mártott tampont éjszakára, az épp annyira megfelelő! De azt is csak 6 hét után lehet!!!
Szép kilátások. Tegnap voltam 5 hetes műtött. A folyás megvan, ezek után gondolom a napi 4 summetrolim nem fog javítani e helyzeten. Most épp valami rózsaszínes-sárgás.
Szerintetek a kamillás irrigálás segíthet? Egyáltalán 6 hét előtt lehet ezt alkalmazni?
A hüvelyflóra visszaállítása mivel lehetséges?
Amúgy tegnap estére úgy rám tört az éhség, hogy a világot is fel tudtam volna falni, de maradtam a pirítósnál.
A Wc-t már csak kisebb dolgokra használom:):)
Sziasztok!
Voltam dokinál,szerinte rendben vagyok,de még ne ugráljak😊 viszont tényleg csúnya a folyásom.
Most tejsavat javasolt két hétig.
De nem tudom mennyit kell használni.
Mármint rá van írva a higítási arány.1 liter vízhez írja.
Egyszerre kell elhasználnom az 1 litert?
Vagy csak egy irrigáló tartalmát és a többit hűtőbe?
Tudja valaki?Használta már valaki?
Köszi 😊
Hurra🙂
Huh én ma éreztem először hogy várom . Gyógyulás jele
Nincs emelgetes, hajolás, stb...
Egy hónapig csinálnám most inkább ezt🙂
Igen tudom,...rájöttem
Te is vigyázz magadra
Kedd még elég messze van☹
Te milyen gyogyi kaptál?
En fosfomycin exeltis por, két este kell meginni
Remelem ütős cucc és használni fog
Férjem azt mondta a patikus szerinte belőlünk él
Szuper, akkor alakul🙂
Karácsonyra teljesen jól leszel
Igyekszem, köszönöm
Ma tok jól vagyok vegre, és ettől csak jobb lesz remelem
Mindenkinek gyors felepulest! Én is kivanok mindenkinek áldott békés karácsonyt! És egészséget! 🥂
Részemről köszi.
A doki hamarabb is kitalálhatta volna a Summetrolim kúrát. Ma már kezdem embernek érezni magam.
Vigyázzatok magatokra. Jó készülődést.
Puszi mindenkinek
Kedves Lányok!
Remélem most már mindenki hamarosan meggyógyul és zavartalanul élvezheti a karácsonyt!
Nagy ölelés mindenkinek!
Üdv,
Edit
Kata! Most már rendben leszel
Aludj amennyit csak tudsz
Mutattam a sebem is azt mondja pörkösödik nem kell vele semmit csinalni
Én műtét utáni 6. nap porszivoztam, én is megbántam,nem erte meg, nekem is két nap fekvés lett belőle
Egyetértek, csak valahogy nem sikerül. Hajnalban még 1-kor is volt wc randim, utána pedig 5 körül a görcsökre ébredtem.
Remélem, ha ez a futkosás megszűnik, akkor végre tudok majd aludni.
Pedig össze se beszéltünk:):)
No de félre a tréfával. 3 x 24 óra alatt kb. 35-ször ment a hasam. Még ma hajnalban is mennem kellett. A hasmars mellett mindig véres lett a wc papír. Az előbb sikerült úgy pisilni, hogy közben nem ment a hasam, és láss csodát, a papír most csak épp hogy rózsaszín volt.
Két ünnep között leszek 6 hetes. Megpróbálom megkeresni a dokit, hogy nézzen meg. Ő ugyanis nem írt elő 6 hetes vizsgálatot csak akkor, ha gond van. Persze jó kérdés, hogy mi minősül gondnak.
Nem tudom, hogy a hasmars mennyire cincálta meg a belsőmet, de biztos nem tett jót a varratoknak.
Úgy érzem, hogy a Summetrolim segít. Este 2 szem és most reggel is. Nem akarom elkiabálni, de a reggel fél hatos szeánsz óta nem kellett mennem.
Ja, és már van bennem egy fél pirított kifli, meg egy fél pirított zsemle. No meg 3-4 kis karika, sós vízben főtt cékla.
Szerintem egy kicsit elhamarkodtad azt a nagy gyalogolást, bár én is nekiláttam 2 hetesen porszívózni, utána meg 2 napig csak feküdtem.
Lehet, meg kellene kérdezni a dokit, hogy az a luk normális-e, hogy ott van. Tudod, jönnek az ünnepek, az ügyelet meg olyan, amilyen.
Most voltam a korzetinel, gennyes a vizeletem. Hurrá
Azt mondja a katetertol be fertőződött
Kaptam antibiotikumot
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?