Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

38959. hobovitez
2017. dec. 16. 10:03
Sziasztok😊6 hete elősször nagyon nagyon jól laktam.méghozzá úgy hogy a diétám szigorúan betartottam.nagyon finom lett a vadas martásom
38958. Katonca
2017. dec. 16. 09:34
Jaj lányok! Kedden megyek 6 hetes kontrollra, erre ma mit látok... Elmentem reggel a WC-re, és látom ám vérzek. Pedig egy jó ideje már semmi nem volt. Na a lelkiállapotom ismét nulla. 😥
38957. Mandra8 (válaszként erre: 38955. - AtinaH)
2017. dec. 16. 09:06
:)))
38956. AtinaH (válaszként erre: 38951. - Mandra8)
2017. dec. 16. 09:02
Ez az okos telefonok bosszúja!:)Ha nem figyel az ember, akkor érdekes szavakat szúr be a kezdőbetű alapján. :D
38955. AtinaH (válaszként erre: 38950. - Mandra8)
2017. dec. 16. 08:59
Jót mosolyogtam azon, amit a dokid mondott a sexel kapcsolatban, de ne értsd félre, mert hasonló cipőben járok, bár még a műtéten nem vagyok túl. A változó kor engem egy bőrbetegséggel is megajándékozott. Nem tuják mi okozza, és egyenlőre gyógyítani sem tudják. A bőrgyógyászom nő, és velem egykorú, nagyon közvetlen, ő is szenved a menopausa gyötrelmeitől, szóval nem beszél tapasztalat nélkül. Ez a betegség kezeletlenül felgyorsítja a nemiszervek sorvadását. Egyik alkalommal teljesen komoly ábrázattal közölte velem, hogy a edzésben kell tartanom a csiklómat. Hát hangosan felröhögtem és mondtam neki, hogy kb. 5-6 éve nincs pasi az életemben, de majd ezt is megoldom, mint ahogyan minden mást. Úgy vihorásztunk mind a ketten ezen a párbeszéden, mint a tinik. :) Szóval nagyon is megértem a dilemmádat a "házasélettel" és párkereséssel kapcsolatban.
38954. AtinaH
2017. dec. 16. 08:45

Örülök, hogy csupa jó híreket olvasok és mindenki ezerrel a gyógyulás útján halad!!! No igen, a karácsonyi kajadömpinggel, azért érdemes óvatosan bánni. :) Nálunk szétszóródott a család, csak anyukám és apukám elérhető helyben. Anyukámmal közösen vásároltunk be és főzünk, aztán irány Budapest a kajaszállítmánnyal. Nagylányomnál töltjük az ünnepeket hármasban, vagy négyesben, mert az albérlőtársa is dolgozni fog, így ő is ott lesz velünk. Nálunk nem karácsony a karácsony halászlé és roston hal nélkül, majonézes burgonya lesz mellé és természetesen egy nagy kondér töltött káposzta. A sütiket nem visszük túlzásba, mert tavaly is rengeteg megmaradt. Lesz hókifli és túrós pogácsa. Bejglit már évek óta nem készítünk, mert senkinek nem jön be.

Kellemes adventi és karácsonyi készülődést kívánok mindannyiótoknak!

38953. lisa35 (válaszként erre: 38951. - Mandra8)
2017. dec. 16. 05:57
😂
38952. lisa35 (válaszként erre: 38950. - Mandra8)
2017. dec. 16. 05:57

Puszi 😁😁😁 Hehe össze sem beszéltünk (vagy igen? 😂) , egy napon műtöttek, együtt voltunk az intenzíven és én is tegnap fürödtem először kádban. 😂😂😂😂 És nekem is anyira jól esett. 😀

Örülök, hogy jobban vagy.

ÁÁ a lápiszbaleset helye teljesen rendbejött. 😊

38951. Mandra8
2017. dec. 15. 20:17
A krúdy nem tudom hogy került oda :D :D
38950. Mandra8
2017. dec. 15. 20:16

Ma vagyok 7 hetes. Ma mertem először rendesen kádban megfürdeni. Annyira jól esett. Elkezdtem edzeni is már, de még mindig nagyon lightosan. De krúdy kezd az erőm visszatérni.

Az étvágyam továbbra is szörnyen nagy. Plusz 4 kg.

Még mindig nem tudok hason feküdni pedig már olyan jó lenne.

Azt mondta a dokim a 6 hetes kontrollon, hogy jó lenne elkezdeni óvatosan nemi életet élni. Mondtam, hogy jó, akkor mutasson be valakinek :D

Nehéz lesz így különben. Nem tudom, valaha bele merek e így vágni egy kapcsolatba, hogy azt se tudom, most milyen vagyok belül...

Dehát egyenlőre ez a veszély nem fenyeget.

Puszi mindenkinek

38949. Katonca (válaszként erre: 38945. - Diti1968)
2017. dec. 15. 19:09
Hiába, a karácsony a jó kis házi sütikről szól! 🍰 Nálunk is lesz töltött káposzta, szerencsére mindenki szereti. Nálunk a hal az a kaja, amit megcsinálok, de én nem bírom megenni.
38948. Katonca (válaszként erre: 38944. - Hobovitez)
2017. dec. 15. 19:04
Na ezzel a diétával én is így vagyok. Karácsony ide vagy oda, mivel epés is vagyok, majd nézem, hogy a gyerekeim miként falnak fel mindent! 😁 Ha nem akarok újabb fájdalmakat, óvatosan eszegetek majd. A mákos-diós beigli anyukám hadművelete, 81 éves, és még ő sütögeti.
38947. Katonca (válaszként erre: 38943. - Ukata)
2017. dec. 15. 19:00
Neked is békés készülődést! 🌲🎁
38946. Katonca (válaszként erre: 38941. - Ukata)
2017. dec. 15. 18:57
Igen valóban éjjeli 🦋 vagyok! Szeretem mikor mindenki alszik, minden csendes, az az én nyugis világom, a késő este meg az éjjel! Na persze ez csak most kivitelezhető, mert amikor dolgozom, 4:20-kor kelek, és muszáj időben le is feküdni hozzá. Most este netezek, meg nézem a kötelező török sorozatomat szintén a neten.😉 Karácsonyra én is tervezek töltött káposztát, halat, csirkemellet, húslevest, no meg sütiket. 3 gyerek mellett nem is lehet másként! De aranyos családom van, mondták segítenek sütni-főzni. Egy nap anyósomnál leszünk, két ünnep közt egy nap a barátnőméknél, remélem egészségileg is menni fog.
38945. Diti1968
2017. dec. 15. 14:59

Kedves Csicsi és Lisa!

Ezek jó hírek, csak így tovább a gyógyulás útján!

Én is mindenkinek kellemes készülődést kívánok!

Nálunk töltött kápi (csak a férjem, meg apum szereti, húsleves, lecsós hátszín lesz 24-én. Apum csinál mártott diós puszedlit, ez a kedvencem, én gesztenyés tiramisut. 25-én apumnál ebédelünk, halászlé+székely képoszta, 26-án férjem dédijénél lesz a családi összeröffenés, ott meg hidegtálak leszenek és 5 család hozza a házi sütiket!!

Már előre lelkiismeret furdalásom van a sok édesség miatt, mert 22-től 27-ig nem megyek edzésre.... :-)

38944. hobovitez
2017. dec. 15. 10:28
Én is kellemes karácsonyi készülődét kívánok mindenkinek.🌲🍗🍜🎁🎉nallunk megosztott kaja lesz.engem a lányok nem engednek főzni.nemtudjakhogy a sütőbe csak megsütöm a nagy fazék töltött káposztát.nekik.😆 főzok jó sok finom husilevest rengeteg répával paszternakkal.hisz az az én diétás kajam.kissebbik lanyomek 5kg marhalabszárból főznek pörköltöt.en szaggatok hozzá nokedlit.a középső lányom sültcsirkét csinal sűlt krumplit francia salátát.hát most ezeket kihagyom.sütit is sütnek meg vesznek a zagyva cukiból is.a nagyobbik lányom az ünnepekben is dolgozik Bécsben.szerencsére kicsiket eszek.káposztát fagyasztok le január közepére.a vizsgalat ha jo lesz......nokedlit kicsike szafttal lehet eszek,de lehet elég lesz a leveském.piskótát ,krémesnek a habját ehetem.de megvagyok nélkülük is.holnap vadast keszitek magamnak a sok zöldségből mivel tésztát ehetek.a fejemnek hurka kolbász ledz.ja és sütöm a tököt ezerrel😆😆😆
38943. ukata
2017. dec. 15. 06:57
En is mindenkinek jo keszulodest kivanok🎄
38942. ukata (válaszként erre: 38933. - Lisa35)
2017. dec. 15. 06:52

Ez szuper, de Te mar a mutet utan is hamar virgonckodtal😀.

Stramm csaj vagy, gratula👏.

38941. ukata (válaszként erre: 38940. - Katonca)
2017. dec. 15. 06:48

Katonca, latom Te "ejjeli pillango" vagy, nalam meg mindig hajnali muszak van. 5 ora ota szenne unom magam fekve...

Nalunk mar elkeszult a Majnai karika, puspokkenyer, es ma gyurja be a parom a mezes puszi tesztajat. A szaggatas sutes, diszites az en dolgom.

Csirkebol lesz husleves, meg rakott csirkemell torta.

Az unnepi menuhoz nalunk elengedhetetlen a darazsfeszek borsodoval😋.

Mar csak az a baj, hogy a ronda barna trutty ma reggelre rozsaszinre valtott. Tele van a hocipom ezzel a mutet utani lettel...

38940. Katonca
2017. dec. 15. 00:28

🎁 Mindenkinek szép adventi időszakot kívánok! 🎁

🎂Lányok, ki mit süt főz ünnepekre?🎂

Már persze aki olyan állapotban van...

38939. Katonca (válaszként erre: 38926. - Annee76)
2017. dec. 15. 00:24

Kedves Annee!

Nekem műtét alatt derült ki, hogy mindkét petefészkemet ki kell venni a méhemmel együtt persze. De szerencsére eddig még hőhullámom se volt. Remélem így marad! De hát én 50 éves vagyok. De neked biztos kell majd pótolni a hormonokat. A műtét utáni 6 hét mindenképp kell.

38938. Katonca (válaszként erre: 38916. - Vony)
2017. dec. 15. 00:17
Köszi az érdeklődést, meg vagyok, iszom mint a gödény, ami fokozza a görcseimet, kapkodom a görcsoldókat, mert megszeretném szülni kis "keményfejű gyermekemet". :) Na a viccet félretéve, hogy megkaptam a Dupla J katétert, azért lényegesen kisebb fájdalmakkal vándorolnak a vesekő darabjaim. Pár kicsike darab már kijött, de mivel még nem mindegyik, így még tart a kínlódás. De ha végül nem műtéttel kell kiszedni, már megérte. Remélem hamarosan túl leszek ezen is!
38937. Katonca (válaszként erre: 38895. - Lisa35)
2017. dec. 14. 23:55

Kedves Lisa!

Én most megyek majd 6 hetes kontrollra, hát mit ne mondjak: - lápisz rudat látni sem akarok! :) Döbbenet, hogy ilyen baleset érheti az embert a rendelőben. :(

38936. Csakpihe (válaszként erre: 38933. - Lisa35)
2017. dec. 14. 23:31
Én első alkalommal dolgozni, persze csak rövid időre varratszedés után mentem 3 nappal.) Mondjuk akkor még azért megéreztem azt is, de rá pár napra már mindig többet dolgoztam, és senki észre sem vette azt se hogy beteg lettem volna.) Nekem meg ez jobb is volt így lelkileg.) Persze az orvosomnak mondtam kedden a 4 hetes kontrollon hogy már dolgozom két hete, de csak annyit mondott hogy na igen, szerintem tudta, csak annyit mondott hogy nem helyesli.)
38935. Csakpihe (válaszként erre: 38932. - Csicsi72)
2017. dec. 14. 23:28
Egyébként nekem is ezt mondta az orvosom, hogy sportolhatok majd a 6. héttől fokozatosan terhelve és 3 hónap múlva akár emelhetek is. Lehet a leírások régebbiek is, amiket olvas az ember, nekem mondta az orvosom, hogy ma mindent másképpen csinálnak már, mint akár csak 10 évvel ezelőtt. Lehet ezért már a terhelhetőség is.
38934. lisa35 (válaszként erre: 38932. - Csicsi72)
2017. dec. 14. 22:40
Örülök, hogy minden rendben! 😊
38933. lisa35
2017. dec. 14. 22:38

Az első munkanapot túléltem. 

Nem is volt olyan vészes.  Nagy szeretettel fogadtak, sütivel vártak.

Azt mondták olyan szép vagyok, csini és ragyogok. 

Nem tudom mire számítottak, hogy tolókocsival gurulok be? 😂

De tényleg jól is érzem magam a bőrömben. 

Boldog karácsonyi készülődést! 🎄

38932. Csicsi72
2017. dec. 14. 22:36
Sziasztok! Ma voltam a méh eltávolító műtét utánikontroll vizsgálaton. A 6 hetes kontroll kimaradt az ureter műtétem miatt, így 17 héttel a műtét után végre mindent rendben talált. Megkérdeztem a dokit, hogy mennyire kell vigyáznom, erre azt mondta élhetek úgy mint a műtét előtt. Sportolhatok, emelhetek nem kell félni, ezen azért meglepődtem. Én azt olvastam itt is és a neten is, hogy azért óvatosan lehet sportolni és főleg emelni. Bár nagyon örülök, hogy a kálváriám után egészségesnek nyilvánítottak. Szerencsére már én is így érzem. Puszi Mindenkinek!
38931. yallah
2017. dec. 14. 20:44
Nagykönyvek szerint. Van alapja, de nálam egy év telt el, hogy úgy éreztem, minden a régi. Majdnem.
38930. ukata (válaszként erre: 38929. - Fmadri)
2017. dec. 14. 11:01

Elképzelhető, hogy ez okozhatja a hasfájást.

A nagykönyvek szerint 6 hónap a teljes felépülés.

Ma jobban vagyok én is a tegnapi mélypont után, bár még mindig nem vagyok "szobatiszta".

Ami érdekes, hogy mintha éjszaka több lenne ez a barnaság, mint napközben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook