Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » MBT - Az anti cipő fórum

MBT - Az anti cipő (beszélgetés)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
279. hortus
2008. szept. 22. 10:12

Sziasztok!

Nekem igazán bevált ez a lábbeli. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tényleg nagyon egészséges, és megéri az árát. Aki esetleg olcsóbban szeretne, az mindenképpen nézzen el Budapesten az Október 23. utcai üzletbe. Úgy tudom, az egyben egy outlet is.

2008. szept. 22. 07:57
Bocsás meg "edri", de ez buta kérdés volt. NEM. Azért van ez a hatalmas árkülönbség is.
277. 1366d1807f (válaszként erre: 276. - Napfenyvirag)
2008. szept. 21. 09:18
És ez is olyan jó, mint az eredeti?
2008. szept. 21. 08:08

Szervusztok!

Earth az a hasonló márka.

275. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 269. - Virkina)
2008. szept. 20. 21:26

szia,

épp ma hallottam, hogy megjelent egy egy másik márka, a minőség hasonló, de kb. fele annyiba kerül. Gyógytornász barátnőm mondta, aki régóta kapcsolatban van az MBT-vel, ezen kivül valahol van egy MBT outlet, ahol a kifutó modelleket féláron megkapod. Nézz utána a neten.

2008. szept. 20. 19:38
Nálam semmi nem történt.
273. virkina (válaszként erre: 253. - D0860dee94)
2008. szept. 19. 18:57
fogyókúrához is jó?
272. virkina
2008. szept. 19. 18:56

Mi az az egészség kártya és honnan van? bocs a buta kérdésekért de nem tudom.

Miskolcon most a kifutó stílusból van akció így a férjem a szülinapomra jövő héten vesz nekem sport cipőt 25 000 Ft ért. Nekünk ez is drága de megkapom.

271. napfenyvirag (válaszként erre: 270. - Dorry)
2008. szept. 19. 18:05
Igen az én gyermekeim is eü. kártyára vették.
270. dorry (válaszként erre: 269. - Virkina)
2008. szept. 18. 19:53
Egészségkártyával úgy tudom 100%-ban visszatérítik az árát! Én most várom A KÁRTYÁM...
269. virkina
2008. szept. 18. 19:46

Nagyon szeretnék egy ilyen cipőt, de piszok drága.

Mit jelent hogy 39 1/3. menjek el szakboltba és ott megnézik????

lehet hogy lesz lehetőségem majd venni 1-et, van valahol nem túl drágán is????

kriszta

2008. szept. 15. 22:04

Eladó egy alig használt, nagyon jó állapotban lévő elég ritka MBT! Tariki Chill 42 1/3! Vételár: 40.000 ft

craftgiant@gmail.com

30-311-32-30

2008. szept. 15. 15:50
2007 januárjában drasztikus méhnyakrák műtétem volt. Mivel kiszedték a nyirokcsomokat is a járásom azaz a menés nehézkessé vált, egyszóval fájt a lábam, de az nagyon. A súlyom elkezdett gyarapodni, mert mozogni nem tudtam. A kórházban (Kékgolyó) szinte minden olyan személyzeten aki sokat van a műtöben ilyen cipőt láttam és kérdeztem a doktornőt, hogy ez milyen cipő. ÍŐ mondta, hogy az állóképességet növeli, vérkeringést serkenti, mozgatja az izmokat (nekem eleinte olyan izomlázam volt, mint aki 1000 métereket futott) egyszóval bevált. Ha kérdésed van szívesen válaszolok, a saját tapasztalatból.
266. samagi
2008. szept. 15. 10:59

Régen szeretnék egy MBT cipőt, de a magas ára miatt igyekszem minél több cipőt használó tapasztalatát meghallagatni. Napfényvirág véleménye feldobott. Mióta használod a cipőt?

Milyen panasz miatt vásároltad? Nekem a csipőm fáj nagyon, sokszor kicsit sántikálva is megyek.

Attól félek csak, hogy amikor éppen nem MBT cipőt húzok fel, már járni sem tudok majd.

Megszokható?

samagi

265. napfenyvirag (válaszként erre: 263. - Szabatta)
2008. szept. 12. 07:32

Kedves Attila!

Ne add fel. Szenvedtem, mint egy kutya. Szoktattam a lábam. Nelem már több is van. Igy jár az, akit a gyermekei megkérdezni, hogy mit szeretnél és mindnek azt a választ adja, hogy MBT cipőt.

2008. szept. 11. 14:08
Szabatta, én megkérdeztem a párom gyógytornászát, aki a következőt javasolta: a talpégés azért van, mert az eddig cipőben megszokotthoz képest sokkal jobban dolgoznak a talpi izmok. Ha az izmok fokozottabban dolgoznak, az serkenti a vérkeringést is. A kettő együtt talpégés érzetet okozhat. Ilyen esetben nagyon fokozatosan kell használni. Elölről kéne kezdened a hozzászoktatást. Csak fél órákat hordd egy nap és ha az nem okoz panaszt, növeld az időt negyed órával és így szép lassan. A talpi izmoknak hozzá kell szoknia a fokozottabb munkához, ehhez pedig idő kell. Ez az idő egyénenként változik, valakinek kevés idő is elég, valakinek viszont sokkal több. Az MBT-hez néha türelem kell, de meghálálja a bele vetett bizalmat!
2008. szept. 11. 09:01

Helló!

Hát sajnos nálam nem változott a helyzet!

kb 5 orai viselés után nagyon ég a talpam,pedig kb 1 honapja hordom!!!Alig várom hogy levehessem! Miután levettem,a másik cipőmben menni is alig birok,mert annyira ég,sajog.

(Nem hiszem hogy a cipó a hibás,valahogy az én talpam a gáz)

Úgy döntöttem eladom!

55 ezer ft-ért vásároltam 43 000-ért szeretném eladni.40 1/3-os a cipő.

Kérésre képet küldök! Cimem:szabolcsi.attila@chello.hu Tel:06 30 520 5261

2008. szept. 5. 10:07

Sziasztok!

Szabattának talán annyi, hogy valószínűleg nem teljesen jó a méret, ettől lehet.Nekem is volt, hogy rossz méretű MBT-t vettem, nem is volt jó hordani.Vidd vissza és nézzétek meg újra!

A másik, hogy az üzletben amikor megvetted, elmagyarázták benne a járás technikáját?Mert a gördülő talp miatt más egy picit a járás benne, mint a hagyományos lábbelikben!

2008. szept. 5. 09:11

37-es MBT cipőmet (zárt szürke-fehér) eladnám, vagy elcserélném sporteszközökre vagy rattan kagylófotelekre.

Nekem ezen kívül még van kettő. (Ezt ajándékba kaptam a gyermekeimtől). Nagyon szeretem, mert odafigyelek a tartásomra - helyes menés - és így nincs hátfájásom. Első ízben nekem is égett a talpam, de csak addig míg az húspárnácskák megszokták. Apropó: Amit még észrevettem, hogy azóta, hogy hordom egy dekát sem híztam.

260. ibi75 (válaszként erre: 257. - Szabatta)
2008. aug. 31. 23:45

fokozatosan kell hozzászoktatni a lábad

mondjuk én első nap kb. 6 órát viseltem

2008. aug. 31. 23:26

Hát nem tudom hogy egész nap fogom e tudni viselni.

Pár ismerősömmel már beszéltem(a boltban is mondtam már) de senkinek nem volt ilyen panasza..

Holnap mindenesetre visszamegyek,és elmondom a panaszom....

Remélem segitenek majd

258. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 257. - Szabatta)
2008. aug. 31. 23:08
Egyelőre nem is szükséges többet benne lenned, fokozatosan emeld, amíg már egész nap tudod viselni. Ami a talpad égését illeti, menj vissza az üzletbe és kérdezd meg. Én akkor tapasztaltam ilyet - igaz nem MTB-vel - amikor kicsi volt a cipő.
2008. aug. 31. 23:01

Sziasztok!

Kb 2 hete vettem az Mbt cipőmet,de van vele egy kis bibi..

2-3 orát tudom csak naponta hordani,mert rettenetesen ég benne a talpam,de annyira hogy már szenvedek tőle.

Mit tanácsoltok? Tudnátok segiteni nekem?

256. d0860dee94 (válaszként erre: 255. - C066a749d7)
2008. aug. 27. 16:05
ez annyira speciális kérdés, hogy sztem orvossal beszélj!
2008. aug. 27. 15:49
scheuermann szindróma esetén hordható mbt cipő? ha igen akkor használ vmit?
2008. aug. 24. 18:24

Most nem merem hordani, mert volt egy aktív gerincsérvem. Be kell majd mennem az ORFI-ba 3 hétre. Azt mondta a doktor néni, hogy vigyem majd be a cipőt és megtanítanak benne menni.

Tényleg nem fájtak a térdeim, amíg hordtam. Már alig várom, hogy ismét a lábamon legyen.

2008. aug. 24. 11:25

Nagyon imádom az mbt szandimat!

Sajnálom, hogy nem vettem hamarabb ( 2007.nov. óta van) Eddig bent használtam papucs helyett, de ahogy jó lett az idő, felvettem kintre is.

Imádom!

Kis bunfordi ,de naggggyon jól formázza a lábat, különösen a vádlit.

Aki ügyesebb, annak javaslom, hogy tornázzon is benne.

252. Raistlin Majere (válaszként erre: 251. - Kisstoth)
2008. aug. 24. 11:20

Szívesen segítek, ha tudok :-)

Én már több mint két éve vásárolok az e-bayről márkás holmikat (MBT, Tommy Hilfiger, Abercrombie, Next, Lacoste...) 98 %-ban pozitív tapasztalataim vannak. Kb. 80-90 ruházati terméket vettem ez idő alatt, egyszer fordult elő, hogy hamis Tommy H. polót kaptam, és egyszer lenyulták a csomagomat a magyar postán :-(

A többi esteben viszont semmi problémám nem volt se minőség, sem eredetiség tekintetében.

Hazánkban sajnos felülpozicionáltak ezek a márkák, itt ez számít luxus cikknek. Külföldön ezek csak középkategóriás vagy az alatti termékek, ezért olcsóbbak.

Ha átvernek akkor negatív értékelést adhatsz és leírhatod a problémád. De el kell fogadni, hogy ezeknél a vásárlásoknál bizonyos rizikót be kell vállalni. Én már vásároltam az amerikai, angol, német, ausztrál és a hong-kong-i ebay-en is.

Nekem bevált ez a vásárlási forma.

2008. aug. 23. 22:02

A többiek nevében is nagyon köszönöm a felvilágosítást én is. Gondolkodtam azon, hogy innen kellen rendelni MBT-t , de magam sem tudtam, hogy fogjak hozzá. Ha van még valami információ, akkor azt is oszd meg velünk légyszíves.

Mégegyzser köszönjük szépen a segítséget. M

250. Raistlin Majere (válaszként erre: 248. - Livus69)
2008. aug. 23. 20:58

Szia!

Szívesen segítek bármiben ha tudok. Az ár mellett a postaköltséget látod. A címsorban be tudod állítani, hogy azt a postaköltséget mutassa, amibe a Magyarországra hozatal kerül. Az aukció leírásánál pedig ott van, hogy egyáltalán postázzák-e Magyarországra a cuccot. Sajnos találkoztam már pár olyan eladóval, aki a magyar posta megbízhatatlansága miatt nem postáz Magyarországra. :-(

A regisztrálás nem bonyolult, természetesen itthonról is meg tudod tenni. És bármely oldalra regisztrálsz fel (pl. ebay.co.uk, ebay.com. ebay.de stb...) a többire is ugyanúgy be tudsz lépni és tudsz rajta vásárolni.

Nekem a csomag méretétől/súlyától függően kb 2-8 font között szoktak postaköltséget számolni. 8 font fölött már ki akarnak rabolni :-)

Ha van csomagbiztosítási opció (kb 1,5 font) azt érdmes kihasználni, de sokan nem tesznek rá ilyet.

Érdemes körülnézned a www.ebay.com -on is, ez az amerikai ebay, és a www.ebay.de -n is, ez a német ebay.

Aztán kell hozzá egy dombornyomásos bankkártya.

Ha az is van, akor még a PayPal fizetési rendszerbe kell beregisztrálni a bankkártyád, mert az ebay-es tranzakciók 95%-a ezen keresztül zajlik, ami lényegében egy biztonsági banki rendszer. Te sem látod annak a számlaszámát akinek utalsz, és ő sem látja a Te adataidat.

Ha eddig érthető és követhető akkor írom a többit is.

Itt egy link a paypal használatához: [link]

A paypal regisztráció : www.paypal.com

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook