MBT - Az anti cipő (beszélgetés)
Szia!
Írtam Neked privát üzenetet, de nem tudom, hogy megkaptad-e.
Ha mégsem, akkor az ebay használatához szeretnék segítséget kapni. (regisztrálás, rendelés,stb.)
Mennyire megbízható?
A licitáláshoz sem értek annyira.
Köszi a segítséget:)
Szívesen segítek :-)
Írd meg priviben, hogy pontosan mi is érdekel.
Szervusz!
Nagyon szeretnék egy MBT szandált, de nagyon drágának találom az árát (külföldhöz képest). Láttam a hozzásólásaidból, hogy te gyakorlott ebay-es vagy. Én nem értek ehhez igazán..:( Tudnál nekem segiteni?
Ezeket ismere és használom :-)
Az ebay.hu-ról volt szó.
teszvesz.hu
vatera.hu
IGEN :-)
Ja, bocs én a
www.ebay.co.uk és a
www.ebay.com
oldalakra gondoltam.
Van már magyar ebay is?
Igen, értem! erre voltam kíváncsi, hogy fizethetek-e kártyával!Szuper!!!
Köszi a gyors választ!
Ez így van. Vagy a kártyáddal fizetsz, vagy ha nincs annyi pénz rajta, akkor benyújtod a számlát és majd akkor térítik vissza, ha lesz rajta annyi pénz.
Húúú, ezt most jól megírtam, de remélem érthető.
Engem is érdekelne, hogy lehet egészségkártyával vásárolni! Ha van valakinek tapasztalata, kérem írja meg! Nekem azt mondtaák a boltban, hogy 100%- ban visszatérítik az árá!
Írjatok!!!
szia
szerintem a tesz-veszben biztosan találsz, ha máshogy nem, akkor ird be a google.com -ba és ott az összes található oldalt beadja.
szerintem tuti van olyan ember aki már megbánta, hogy megvette, vagy türelmetlen és nem birja kivárni, hogy jó legyen neki.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni 38-as fekete MBT cipőt(akár használtat is),mert rengeteget fáj a derekam ,de sajnos a bolti árat nem engedhetem meg magamnak!
Ha valakinek van,akkor keressen. Köszi
Sziasztok
Egy ismerősömtől hallottam erről a cipőről. 4 gerincsérvem van, visszerem van a térdem nagyon fáj, már sántitok is. Véleményetek szerint megéri kipróbálni? Segíthet nekem???
Sziasztok!
Én is most szándékozom mbt cipőt vásárolni csak ne lenne olyan drága:-(Nehezen szántam rá magam.Gerincsérvem van (kitüremkedés az 5-ösnél)+full visszeres a lábam.Azt mondta a gyógyt.ha van rá pénzem vegyem meg...Remélem beválik.Akkor is lehet a eg.bizt-ra vásárolni(jóváírni) ha jelenleg sajna nincs munkám?Jobbulást mindenkinek:-)
Sziasztok!
MBT-ből egy kisebb méret azért kell, mert a láb szerkezete változik( kicsit kisebb lesz), és ha egy lábbelinek bőr a felső része, az pedig egy kicsit tágul is.
Ha szorít a 39 2/3-os méret, akkor a belső részéből vedd ki a bélést.Az egy picit megnöveli a lábbeli térfogatát, és kényelmesebb lesz.Ha rendszeresen hordod bélés nélkül, kb 1-1,5 hónap múlva már visszateheted.
Szia!
nekem szandim van,az első lépsek után éreztem hogy jó.Volt egy barna kis szandi ,de a pütykömnél szoritott ezért nem is vettem meg.Szerintem az nem jó ha szorit,még ma és holnap 15-15 percet sétálj a lakásban és ha továbbra is nem érzed jól magad ill szorit vidd vissza és cseréld ki.
üdv
Sziasztok!
Ma vettem egy MBT cipőt, 39,2/3-osat ajánlott az eladó.Én 40,1/3-osat szerettem volna venni, de rábeszélt a másikra, mondván hogy tágulni fog és ha nagy, az nagyon rossz. Most itthon próbálgatom és úgy érzem, szorít. Ez normális? Mert ahhoz eléggé drága, hogy ne bírjam viselni. A gyógytornán egy szandált próbálgattam már sokszor, le sem akartam venni, de én egy zártat vettem és szorít... Tud valaki valami okosat mondani?
Köszi!
Móni
Szia!
Fájdalmam nincs,se csipő se láb.Vissszér nem olyan csúnya,nem dudorodik ugy ki.
szia Vica,
köszi a választ! és a visszerekre is jótékony hatással volt a cipő? javult is az állapotuk,vagy csak nem romlott tovább? Köszi