Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Isten ments, hogy dörzsöld, bár én sem bírtam ki, hogy le ne szedjem a vackokat, de nehogy "nyílt sebbe" is belekend! Ha abbahagyod, utána talán még 1-2 napig fog hámlani, ha tudod, kend még vékonyabban, esetleg próbáld ki, hogy csak minden második nap kened. 7 hétig javasolják kenni, de ha eltűnnek a foltjaid, szerintem abbahagyhatod.
Látom, neked sem orvos írta fel.
Az én arcom is vörös volt nem birta..akkor kihagytam kettő napot.Még sebes is lett egy helyen annyira mart ez a vacak..most a seb helyén lett egy barna folt.
Decemberbe fogom elkezdeni újra.
Valahogy nehezen viselem ezt a krémet
Sziasztok!
6napja használom a p.normot.Elkezdett hámlani a bőröm,és tiszta vörös az arcom.próbáltam vékonyan felkenni,de lehet h még vékonyabban kellene?Szerintetek magától fog hámlani vagy próbáljam kicsit dörzsölni?A szám felett nagyon ég a bőröm.Addig kenjem míg van folt?Ha abbahagyom utána már nem fog hámlani?
Segítsetek légyszi!
köszi
Ezért vannak a személyes tanácsadóik, akik értenek ehhez. Igen, az orvos-természetgyógyász mondta. Már a cég orvosi is ezt vallják, pedig eleinte ők nem javasolták. Ki van próbálva, mehet belsőleg. A saját anyukájával is itatja...
Egyébként már 10 évvel ezelőtt is azt tanultam egy aromaterápiás tanfolyamon, hogy az illóolajakat (NEM MINDEGY, HONNAN SZÁRMAZIK, MILYEN A MINŐSÉGE!!! NEM MINDRE VONATKOZIK!!!) kellő hozzáértéssel lehet belsőleg használni. Én is használtam a saját gyerekeimnél is őket a tanfolyam elvégzése után.
Hallottam egy krémről BP-en egyetlen egy gyógyszertárban lehet beszerezni 17 ezerbe kerül.
A nevét nem tudták megmondani de nem is baj egy hölgy használja..-ha bevált megtudom.
Legalább nem nekünk kell kipróbálni:)
Igen, ne izgass minket, kérlek, konkrétan írd meg, ha tudod, mi a csodaszer neve.
Ditt! Igen, nekm sajna visszajött, de azért klaszisokkal halványabb, mint a Pigmanorm előtt, hozzáteszem, én is nyáron használtam.
Én egy orvos-természetgyógyász tanácsára (egészen más céllal, az emésztésem javítása érdekében) gyógynövényes cseppeket és méregtelenítő italt ittam október óta, és idén nyáron már csak alig jöttek elő a májfoltjaim, amik vagy tíz-húsz éve megvoltak. Pedig előtte a bőrgyógyász azt mondta, csak a fényvédő kenőcs van megoldásnak rá!
Csupa ronda folt volt az arcom, mintha szemüvegem, meg bajuszom lett volna. A homlokom is foltos volt. Most csak oldalt az állam vonalában látszik egy kicsit!
Szia!
Amikor legutóbb írtál, akkor használtad 4 hete, tehát letelt a 6 heted. Azóta is minden rendben? Nem sötétedett a kánikulai napokon, amikor leolvad a fényvédő is?
Én júliusban hozattam be a pharmaexpresszel a pigmanormot, utánvéttel kértem.Mindennel együtt 6500 forintot fizettem.Az eredményről meg már írtam
Éva
Szia!
Kösz az árinfot.
Én nem emlékszem, talán 5 nap lehetett? De nem vagyok benne biztos, ne türeemetlenkeggyé, hamarosan szép leszel!
Szia!
Én most kaptam meg a pigmanormot,19euro volt,2500ft volt a behozatal+utánvét 1500ft.Ha használ,bármennyi pénzt megér nekem!
Azt tudja vki h mennyi idő után kezd hámlani a bőr?
Nagyon türelmetlen vagyok,eddig 2 este kentem.
16,5 euro+ 2000 Ft. volt nekem tavaly, most nem tudom, azóta emelkedett -e az ára, de mintha itt valaki írta volna a mai árat. Viszont hatásos.
Ha tartassz tőle, miért nem kérdezel meg egy bőrgyógyászt? Ha nem ismeri a krémet, egyszerűen kinyomtatod a betegtájékoztatóját (150. hozzászólás, mint már írtam) és megmutatod neki.
De persze nem erőltetem, nekem megéri az árát, de tavaly nyáron használtam, mert türelmetlen voltam, idén már decemberben fogom elkezdeni, és remélem, nem jön vissza a folt.
Sajnos alig páran írtak tapasztalatot azok közül, akik ezt tavaly használták, hogy visszajött -e nekik a folt.
Szia!
Örülök, hogy nem tűntél el.
Mindenképp olvasd el a bet.tájékoztató fordítását, a 9.oldal, 150. hozzászólásban!
Napi 1-szer írják, az én dokim azt mondta, nagyon halványan kenhetem az első 2 hétben napi 2-szer is, ez arra az esetre vonatkozik, ha nagyon erős, sötét foltod van. De tényleg halványan, ha nem akarod, hogy sebes legyen az arcod. Ezt majd megtapasztalod, mert volt, akinek vastagon kenve is csak alig hámlott, sztem ez azért ritka.
Semmiképp se közvetlen lefekvés előtt, mert az egészet a párna szívja fel, de azért gondolj a párodra is (ha van), nehogy lenyalogassa, nem tenne jót neki. Fényvédőt napközben mindenképp használj, ha nem, sötétebb lesz, mint volt!
Sok sikert, nagyon kíváncsi vagyok, neked hogy jön be!
Szia!
A citromot most én is feladtam, de ahol kifehérítette, ott maradt is fehér. Igaz, én nyaralás során abszolút használtam a fényvédőt, mint évek óta mindig. Sajnálom. Mi a hely. a Pigmanormmal? Próbáltad már?
Szia!
Én meg ma kaptam meg a p.normot!Nem tűntem el!Már nagyon várom h kipróbáljam.Tudja esetleg vki h mikor kell kenni?naponta egyszer v kétszer?
Előre is köszi a segítséget.
Szia Zsuzsi!
Remélem tudsz róla mindent, mikor, hogyan használd,ha nem, kérdezz, segítünk! Várjuk az eredményt, mert lesz ám, ez nem is kérdés, csak óvatosan, vékonyan!
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?