Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én használom a pigmanormot,holnap jár le a 7 hét,addig szabad csak használni.szép lett tőle az arcom.Nem teljesen tűntek el a foltok,de már nem nagyon látszik,és vakolat sem kell az arcomra.Sokkal jobban érzem magamat.Rákkeltő-e?Hallottam én is,de vki itt azt írta,h ha vékonyan van felkenve,attól nem lesz semmi bajunk.Remélem így is van.
Ha bármi kérdésed van,szívesen válaszolok.
Üdv!
Nekem már négy éve vannak májfoltjaim,de sajnos bármivel próbálkoztam nem használt.Most olvasom a csigakrémet, ki fogom próbálni.
Az Én véleményem az, hogy reménytelen a dolog.
De remélem tévedek!
Megtaláltam az említett csigakrémet. Valóban írja, hogy jó a májfoltokra. Viszont nem olcsó mulatság...
Sziasztok!
Ne haragudj Taranee amiért csak most válaszolok, de nem tudok gyakran fórumozni.
A pigmanorm óta az a helyzet, hogy azért valamennyire látszanak a foltjaim, de messze nem olyanok mint régen.Nem szembetűnőek.Úgy tűnik, hogy amíg használtam a krémet jobb volt, most meg valamennyivel jobban látszanak.De nem olyan vészes mint előtte.
Bár a tájékoztatóban is van írva hogy a krém elhagyása után visszatérhet a régi állapot :-((
Egyébként ma megyek a bőrgyógyászhoz és megkérdezem mit javasol.Igazából az érdekel, hogy mikor lehet újra használni.Talán szükséges többször végigcsinálni.De azt mondom érdemes volt, mert jobb az arcom.
Olvastam hogy szóba jött itt az Elicina.Már én is gondolkodtam rajta, de sokan írtak ellenvéleményt róla az Elicinás fórumon.
Azért ebben kíváncsi vagyok én is a véleményetekre.
Alapozóból meg nekem a La Roche Posay termékét a Toleriane Teint -et ajánlotta a bőrgyógyászom.Termékmintát már próbáltam belőle és tényleg nagyon jó.
Sziasztok
Éva
Szia !
Nagyon köszi.
Kipróbálom, hátha....
Szióka!
Szereincsés vagy:) mondhatnám azt is,hogy jó bőr?:)Nekem most pont olyan az arcom mint a majom feneke:)Régen is használtam pár napot aztán abbahagytam, igy egy kezelés sorozat eltartott fél évig.Nagyon régen hozattam 5 db.ot aból maradt egy tubussal.Pedig elhasználom mert több mostanában nem lesz.
Köszi a választ.
Szia!
Egy citromot félbevágtam, majd alapos arctisztítás után bedörzsöltem vele az arcom. Megvártam, míg rászárad, majd a reggeli citromozás után jött rá a napfényvédő, majd sajnos az alapozó. Jó kis vakolat. Dél körül újra eljátszottam, persze tudom, erre nem mindenkinek van lehetősége, de használ a napi 2-szeri kenés is. Az estinél természetesen csak citrom, semmi más. Remélem, érthetően írtam, ha nem, kérdezz!
Szia Noa!
Nekem bírta a bőröm. Alá nem használtam semmit, annak nincs értelme, fölé is csak a reggeli kenés után (5 perc múlva) a faktorost.
Én lusta vagyok beszerezni most, a tavalyiból meg már csak valami kis barna trutyi maradt.
Elkezdtem használnai a Pigman.-ot kettő napja és jól bevörösödött az arcom.Most szüneteltetem a használatát mert igen feltünő.
Nektek bírja a bőrötök, használtok alá vagy fölé krémet?
Sziasztok !
Én új vagyok ezen a fórumon, de sajnos a foltjaim nem újkeletűek.
Most találtam csak rátok és már nagyon sok jó ötletet adtatok, amit ki kellene próbálnom.
( az eddigi próbálkozásaim az Uniton 4 -be ki is merültek, de nem nagyon használt)
Most ki akarom próbálni a Pigmanormot és a citrom kúrát de "taranee"-től kérném szépen, hogy írja már le, hogy ez mit takar.
Annyit kiderítettem, hogy friss citromot használ, de hogyan, mikor stb..?
A pigmanort postán is lehet rendelni a cégtől?
Kell még hozzá vény?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Szia!
Én mindent kipróbálok, kössz a tippet, érdekel is, hol vetted? Biobolt vagy gyógyszertár? Recept nélkül?
Nem tudom az okát, de mivel elég régóta festem a hajam valószínű, hogy lehet az is az oka.
Tudom, hogy így ősszel jobban hullik a haj, de ennyire tuti nem, mint most nekem.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?