Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? fórum

Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)

619. célia88 (válaszként erre: 618. - Napkori)
2009. ápr. 10. 08:25
Tehát a fényvédőt azt nem hagytad el utána sem? Tehát krém nélkül sosem leszünk a régiek...:(((
618. napkori
2009. ápr. 10. 08:11

Sziasztok

Tapasztalatom a pigmanorm használatával kapcsolatban: Március 26-án kezdtem el használni. Sajnos én is beleestem a csapdába mint sokan, hogy szeretném hamar eltűntetni, és ezért kentem és kentem és kentem a foltjaimat. Hát jó piros lettem és égetett, majd vagy 3-szor lehámlott. Aztán 12 nap után kihagytam 4 napot hogy pihenjen az arcom, és elmúlt a pirosság, még a helye egy kicsit hámlik, de magamra sem ismerek. Vissza kaptam az arcomat. Most egy icipicike látszik belőle, de este egyszer halványan bekenem, és szerintem ha így használom még vagy 4 hétig teljesen el fog múlni. Hát nagyon örülök neki hogy ilyen hatása van ennek a krémnek. Én igazán el sem hittem volna ha nem próbálom ki. Fényvédőt folyamatosan használok, mert az nagyon muszály, és figyelek azért erőssen hogy sötétedik- e vagy sem de nem veszek észre semmit sem.

Én annak aki fél tőle, és nem meri kipróbálni, csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan kenje, mert ez legalább használ, igaz nagyon keveset kenjen fel.

Mindenkinek sok sikert és remélem tudtam egy kis vigaszt nyújtani, hogy van remény.

Kellemes Ünnepeket minden fórumozónak.

617. ae12cc5be5 (válaszként erre: 609. - E1e9ab571d)
2009. ápr. 9. 14:25

Hello!

Nekem is ez lehet (többek közt) az ok, én is abba akarom hagyni, de nagyon szenvedek!

Gratula anyudnak!

616. célia88 (válaszként erre: 615. - SDitti)
2009. ápr. 9. 10:55
Hajaj, ez akkor gáz..:S
615. SDitti (válaszként erre: 614. - Célia88)
2009. ápr. 9. 08:53
Nem vagyok otthon a témában, de gyanakszom, hogy adhatnak a mentának, mentolnak valami szép latin nevet is, amit be sem lehet azonosítani az összetevők felsorolásából.
614. célia88 (válaszként erre: 613. - Erikacz)
2009. ápr. 9. 08:28

Erikacz!

Te most ehhez a schüssler-sóhoz milyen fogkrémet használsz? Csak mert ugye a kezelés alatt a mentolt kerülni kell. Én megnéztem a fogkrémemet, de annak ellenére, hogy friss, mentolos hatása van, nem látom az összetevők között a mentolt, vagy mentát, stb.

Akkor ez a fogkrém vajon nem befolyásolja a kezelést?

613. Erikacz (válaszként erre: 608. - Napkori)
2009. ápr. 9. 00:11

Köszönöm szépen az infót, már be is szereztem és tényleg nagyon jó. :)

Nem pattogtam ki tőle és ez nagy szám.

612. mel79
2009. ápr. 8. 20:59
Szia napkori!nagyon szépen köszönöm válaszodat!megpróbálom beszerezni én is !:-)Sok sikert neked is!
611. célia88 (válaszként erre: 610. - SDitti)
2009. ápr. 8. 09:04

Én is kenem fényvédővel, de így is van, hogy besötétedik kicsit.

Tegnap nem bírtam tovább és befeküdtem a szoliba és képzeljétek, nem lett sötétebb. Igaz, volt rajta krém.

610. SDitti (válaszként erre: 608. - Napkori)
2009. ápr. 7. 09:11

Köszi! Már vettem egy fényvédőt, de elraktározom az információt.

Ebben a szép napsütéses időben rajtatok már előjött a májfolt? Nekem a tavalyiból a felső ajkam fölött maradt egy bajuszka :( szerencsére nem olyan erős. Kencézem magam ezerrel!

2009. ápr. 7. 09:10
Szia, Anyukámnak is volt, látható a régi képeken. Abbahagyta a dohányzást, és pár év múlva teljesen elmúlt Neki. Most nagyon szép az arca. Csak leírtam, hogy ez esetben a dohányzás volt a kiváltó ok.
608. napkori (válaszként erre: 530. - SDitti)
2009. ápr. 7. 08:53

Szia

Próbáld ki a Babe 50+ fényvédőt, olajmentes és teljesen felszívódik, nem folyik le az arcról.

Remélem tudtam segíteni

607. célia88 (válaszként erre: 606. - Napkori)
2009. ápr. 3. 10:48

Az a baj, hogy én félek ettől a krémtől. Nekem elég érzékeny bőröm van és szerintem tuti kisebesedne tőle és mivel külön ezért nem adnak szabdságot :P, amúgy meg kevés van, én ugyan nem járok sebes fejjel emberek közé.

Más esetben már kipróbáltam volna.

606. napkori
2009. ápr. 3. 10:36

Sziasztok!

Az az igazság, hogy én egy hete használom a pigmanormot, és olyan látványos javulás van amit azelőtt semmivel sem tudtam elérni, a lézer ehhez képest semmi. Én úgy tudom hogy májusig nyugodtan lehet kenni a pigmanormot, mert a májusi nap az amely már veszélyes, én úgy számoltam, hogy pont akkorra tellik le a 7 hét. Szerintem még most aki akarja nyugodtan elkezdheti, mert azzal is javul a helyzet, ha csak két hétig kened, ezt azért mondom, mert én még csak egy hete használom, de alapozóval már nem látszik semmi sem, pedig olyan vastag volt hogy semmivel sem lehetett eltakarni. Maximum egy zsákkot kellett volna a fejemre húzni, na akkor nem látszott volna. Én nagyon bízom benne hogy ezután még csak jobb lesz, és talán elmúlik teljesen, az biztos hogy nem adom fel, nekem kell győznöm mindenképpen.

605. célia88 (válaszként erre: 604. - Erikacz)
2009. ápr. 3. 07:35
És mivel kened most a bőröd? Ez valami halványító krém?
604. Erikacz (válaszként erre: 601. - Célia88)
2009. ápr. 2. 22:39

Én már a 2. üveget kezdtem el szedni sztem nekem azért van már változás.

És mellette kenem is a bőröm. Reggel és este. Mivel a pigmanorm használatáról már lecsúsztam hiszen ilyenkor nem szabad használni ezért jelenleg természetes krémmel próbálkozom.

603. Erikacz (válaszként erre: 598. - Napkori)
2009. ápr. 2. 22:35

Sziasztok!

Én is így tudtam azért lepődtem meg, hogy még létezik 100 faktoros naptej. Köszönöm amit ajánlottál kipróbálom, mert nekem is az a problémám, hogy mindegyik zsíros a számomra és kipattogok tőlük, jelenleg a bioderma fényvédőt használom, de nem vált be. Pedig a pigmentfoltra való van nekem de ennek ellenére tavaly nyáron csúnyán kijöttek nekem.

602. napkori (válaszként erre: 601. - Célia88)
2009. ápr. 2. 12:20
Köszönöm szépen, remélem ez is segít majd hogy jobb legyen egy kicsit.
601. célia88 (válaszként erre: 599. - Napkori)
2009. ápr. 2. 11:27

Olvasd el az 555. és az 559.-es hozzászólást. Egy újabb remény a májfolt eltűntetésére. :)

Erika azt írja, neki már javult a helyzet, én még nem igazán látok változást...esetleg itt ott mintha kifehéredett volna....talán...

600. napkori (válaszként erre: 580. - Mel79)
2009. ápr. 2. 10:46

Szia!

A pigmanorm bárhonnan beszerezhető, először is elmész egy dokihoz aki kiírja neked receptre, majd utána ha nem Bp-en élsz akkor feladod a pontán a receptet a Pharmaexpressz Budapest Fiumei u. 2 címre és a receptet persze előtte aláírod, és a recept hátuljára meg ráírod hogy postai utánvéttel fizetek. Aztán már csak a postást várod neki kell kifizetni, a kérém és a postaköltség nekem 7700 ft volt. Remélem tudtam segíteni, ha nem akkor nyugodtan kérdezz. Egyébként telefonos is meg tudod rendelni, de a receptet akkor is el kell küldened postán, mert vényköteles ez a krém. Utána olvashatsz a pharmaexpressz.hu oldalon.

Helló

599. napkori (válaszként erre: 597. - Célia88)
2009. ápr. 2. 10:40

Szia Célia88!

Ne haragudj de milyen bogyóról van szó, és hogyan lehet beszerezni??? Engem is érdekelne.

köszike

598. napkori
2009. ápr. 2. 10:38

Sziasztok!

Bocsika de én úgy tudom hogy már a fényvédők csak 50 vagy 50+ faktorosak lehetnek. Nekem a bőrgyógyász ajánlotta a Babé-t ami nem tartalmaz olajat, ezért nem folyik le hanem szépen beivódik a bőrbe. Az ára 2900 ft, és UVA- UVB fényvédelemmel ellátott. Én most ezt vettem meg mert nekem sem a vichy sem a Photoderm nem igazán jött be, mert mindig fénylett az arcom tőle, ettől meg nem fénylik egyáltalán, nagyon kellemes a textúrája, és jó az illata is. Kapható száraz bőrre, és kombinált zsírosbőrre is, valamint lézerelt arcra. Ha gondoljátok próbáljátok ki, szerintem jó, és nem is nagyon drága. Már sokan ajánlották nekem.

597. célia88 (válaszként erre: 596. - Erikacz)
2009. ápr. 1. 20:59

Tényleg múlik? Akkor ezek szerint bejön a bogyó?

Én még nem látok változást. :(

596. Erikacz (válaszként erre: 584. - Ercsi2)
2009. ápr. 1. 15:51

Szió!

Meg tudod mondani, hogy hol szereztél be 100 faktoros naptejet? Mert én nem találtam olyat sehol.Nekem már múlik a folt és nem akarom, hogy ez a hülye nap megint elcsessze nekem az arcom.

Köszi szépen

595. ae12cc5be5 (válaszként erre: 588. - Napkori)
2009. márc. 31. 10:44
Ja, most hogy írod, jut eszembe, én hülye nyáron használtam a P.normot (akkor azért nem túl jó), és nekem is mindig a szemembe folyt a fényvédővel együtt, mert nekem a szemöldökeim fölött is van folt, úgyhogy erre vigyázzatok, és szerintem nyáron ne használjátok, megvan a veszély, hogy barnább lesz, mint volt, mert az új bőrt jobban megfogja a nap (ezt itt írta egyszer valaki)!
594. ae12cc5be5 (válaszként erre: 586. - Napkori)
2009. márc. 31. 10:40
De jó Neked! Én olyan vagyok, mint egy bajuszos rozmár!
593. ae12cc5be5 (válaszként erre: 582. - Erikacz)
2009. márc. 31. 10:36

Hú Erika!

Remélem, megírod a tapasztalataidat!

Drukkolok!

592. ae12cc5be5 (válaszként erre: 576. - Célia88)
2009. márc. 31. 10:35
Na meg a szaunának is. (azt mondjuk úgyis utáltam)
591. ae12cc5be5 (válaszként erre: 575. - Célia88)
2009. márc. 31. 10:34

Engem az vígasztal, hogy a próbaütés (valami villanófény szerű, de a gép nevét nem tudom, akkor tesztelte a doktornő), amit a bőrgyógyász doktornő az orromon végzett, hatásos volt, már 2 éve nincs ott folt. Először megijedtem, hogy a rózsaszín folt később világosabb lesz, mint a bőrszínem, de nem. Csak rá kellene szánnom magam, a pénzt, hogy végre elmenjek. A gond az, hogy 1-2 hétig sebes arccal kellene bújkálnom, ill. hogy fényvédő ide vagy oda, olyankor jobb zárt lakásban maradni, azt meg a gyerekek miatt nem tudom nagyon megoldani.

Nekem ez a remény azért megmaradt.

590. napkori
2009. márc. 30. 09:52

Egyébként megírom majd nektek, hogy használt a pigmanorm vagy sem. Én nagyon bízom benne és remélem nem fogok csalódni.

Én is kipróbáltam már az ephelist, a vichy fehérítő krémjét, scinoren krémet, a cicoplastot, rendeltem 30.000-ért ampullát, már megittam annyi májtisztító teát, hogy többé semilyen teát sem fogok inni, jártam a lézeres kezelésen, ami legalább 30 alkalom volt, és egy kisebb vagyon. Szóval én már csak a pigmanormban bízom.

Majd megírom hogy mi a tapasztalatom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook