Magas prolaktin szint (beszélgetés)
Csajok,napok óta csak olvaslak titeket..Én megint nem nagyon foglalkozom a dologgal,mármint nem idegesít :)Jövő héten megyek uh-ra. Tegnap vettem be az utolsó felturbózót.
Volt nálam kineziológus,vagy minek nevezzem :)
Áprilisban fogok szülni,azt mondta,tehát már vagy terhes vagyok,vagy az leszek hamarosan :):) Sokat dolgozunk rajta..:)
Szóval csütörtök, vagy péntek uh-n kiderül.....
Kismorzsa! Veled valami fejlemény???
Szia b.smith!
Ha van peteérésed akkor nem gond a 35 napos ciklus. 20-40 napig a normális. Én ismerek olyat akinek 24 napos és oylat is akinek 32 és mégis lett baba. Ha mindig annyi akkor nem gond neked ez a ciklusod. Ha megközeliti a normálisat a prl szinted akkor már sikerülhet van aki ugy esik teherbe hogy magasabb egy kicsit.
A párodnál ilyen sulyos a dolog? Legvégsö esetben inszemmel vagy lombikkal csak összejön.
Sziasztok!Hiperprolactémiám van, amit 18!! éve kezelnek, többféle kezelés is volt. Hellyel közzel rendben működöm, azonban hiába járok egy neves dokihoz pl nem veszi figyelembe hogy nem 28, hanem általában 35 napos a ciklusom, ami a babaprojektre tekintettel szerintem nagyon fontos. A nődoki is csak annyit mondott, hogy foglalkozni kell a prolactinnal.Köszi, 18 éve foglalkoznak vele.
Viszont uh vizsgálatok során kiderült, hogy van peteérésem. Nesze neked orvosok. A páromnál jövő héten lesz biopszia, hogy kiderüljön van-e spermája. Ha nincs, akkor én többet az életben nem gyógszerezem magam. Ha meg összejön a gyerek, akkor meg azért nem.
Én is ilyesmire gondoltam csak az abaj az én párom van hogy felkel már 5kor vagy fél 6kor és akkor ébredek én is szoval nekem nem lenne mindig pont ugyanakkor, vagy én ébredek fel mondjuk fél 4kor hogy kiemnjek wc-re. Na mind1 legfeljebb nem lesz mindig annyira pontos, de szerintem a lényeg látszana. Bár már ma reggel megint elfelejtettem...:) Na majd holnap.
Szép napot mindenkinek a csunya borongos idö ellenére.
Hát igen, a hőmérőzés valóban macera. Én most állítottam be holnap reggel 6-ra az órámat. :-(( Persze gyorsan megmérem, aztán alszom tovább. :-)
Én is nehezen találtam időpontot, de ez a legállandóbb időpont...csak a hétvégéket kell beáldoznom. Persze mindez semmiség egy Csöppség érdekében :-))
Kia tetszik a blogod és föleg a pozitiv hozzáállásotok. Biztos sikerülni is fog ahogy én is tudom hogy nekünk is fog. Söt könnyen lehet nem is 1 baba lesz mint tudjuk nagyon gyakori az ikertehesség. Mi is ezt szoktuk mondogatni na aztán majd jönnek az ikrek...:)
Amugy ugy utálom ezt az oylan fiatal vagy dumát. Nekem is mindenki mondja hogy jaj majd lesz még oylan fiatal vagy. Tudom hogy fiatal vagyok de ha én most szeretnék már akkor nem az a lényeg hány éves vagy.
jó éjszakát mindenknek
Nekem ltalában 40 nap körül van. Egyszer jött 25 napra abban a honapban amikor elkezdtem a bromot.
Következö hónapban elkezdek egy speciális fogamzásgátlót mert Pco-m is van és az elökésziti a méhemet és a petefészkeket a stimuláciora. Szoval pár honap után majd elkezdhetjük a stimuláciot mert elvileg nincs spontán peteérésem. Most el kéne kezdenem mérni a hömet csak az olyan macer és én nem ugyanakkor kelek stb. Na mind1 lehet megprobálkozok vele megint. Nagyon remélem hogy ha lesz peteérés akkor simán összejön majd:)
Szia!
Itt: www.lombikbebi.blogspot.com
Sziasztok
Kismorzsa az jot jelent, hogy felment a höd. Drukkolok nagyon:)
Nekem ma reggel jött meg. Most 37 napra. Szoval maradt a 40 nap körüli. Azért bevallom kicsit reménykedtem, hogy hátha valami csoda folytán mégse fog és nem azért fájt annyira a mellem. De nem baj, még van 1 hónap aztán utána megkezdjük a kezelést.
Szia!
Én köszönöm, hogy elolvastad. Azt hiszem, ezt mostmár írni fogom. Egyrész magam miatt, mert ott kiírhatom, másrészt mások miatt, akiknek mondjuk csak most derült ki, hogy lombik vár rájuk, és hirtelen nem tudják, mivel is jár ez. Ha van kedved, lehetsz rendszeres olvasó, és ott is tudunk kommunikálni.
Nagyon remélem, hogy sikerrel jártok, és nem kell végig járnotok azt az utat, amin mi most járunk.
Szia Kia!
Összeszorult a torkom is a blogod olvasásakor. Köszi szépen, hogy megosztottad velünk, tanulságos volt. Örülök, hogy mindeketten átlendültetek a holtponton és együttes erővel biztos sikerülni fog a baba. Nálunk az elején én akartam jobban. Mióta kiderült, hogy a páromnak is gondjai vannak, hihetetlenül rákattant a témára. Megmosolyogtat, ahogy éppen azon agyal milyen vitamin szedjen, mit egyen, mennyit mozogjon. És izgul ős is, hogy vajon meddig kell még várnunk. Egyelőre még próbálkozunk és ha nem jön össze, akkor jövőre jöhet az inszemináció.
A tegnapi együttlétünk óta iszonyatosan görcsöl a pocim, még ma is szurkál folyamatosan. Igen fura érzés. Reggel a hőmérsékletem hirtelen ugrott 3 tizedet. Asszem ez azt jelentheti, hogy a 3 tüszőmből végre kiszabadultak a petesejtek. Remélem útközben találkoznak "fiú-pajtásokkal", - legalább az egyik :-).
Szia!
Köszönjük szépen a bíztatást, szerintem ebben az időszakban minden pozitív történet jól esik, reményt és hitet ad. :-)
GRATULÁLOK!!!
szia
tuti hogy segített,mert elég erős gyógyszer. nekem rendbe tette 1 hónap alatt.,
Szia! Az ET, az embrió transzfer, azaz a lombik. A FER14-et én is olvastam, szerintem mi is azt fogunk venni, vagy a ferulant. Az én férjem is egészségesen él, edz, stb.... Neki viszont nem kellett vérvételre mennie, csak spermavizsgálatra.
Majd írd meg az ismerősöd eredményét, ok? Drukkolok, hogy az inszem.összejöjjön!!!! Hova jársz egyébként?
:):) már csak röhögök magamon,ma megint nyalogattam a mikroszkópot :D meg szedem a felturbózót...:)
Csak az idegesít, hogy hétvégén nem rugtam be jól :D:D kicsit kiadtam volna a feszültséget,de ugye se cigi se pia..se buli...józan életet élünk :)
MA hívott fel minket egy baráti pár,akik a lagzi előtt egy hónapig nem szexeltek,csak a nészéjszakán és akkor terhes lett!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintetek? durva nem? :) szerencsések..
most valóban nem szomorkodom,készülünk az esküvőre,lehet januárban lesz,annyi idő kell, hogy legyen pénz a szülöknek,meg normálisan megszervezzük..lehet költözés is.
De nagyon várjuk Ákost vagy Patriciát :)))))))))
kb 7hónapja készítjük,még nem mondta az orvos ,hogy az uramat :) is ki kell vizsgálni..
nektek mennyi idő után mondták?
legyen már valami jó hír valakiről:):):)
jó éjszakát!
Ja és Aranynyuszi örülök hogy már jobb kedved van és nem szomorkodsz miatta. Új honap új esély
:)
Üdv Kia!:-)
Mi az az ET??
A párom holnap megy vérvételre is. Kiváncsi leszek az eredményre...Nekünk a Fer14-et javasolta a doki. Az egészben csak az a vicc, hogy a párom nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra. Minden nap gyümölcs, zöldség, kevés szénhidrát, valamint vitamint szed. A Fer14 is vitamin...és a párom az abban lévő anyagok többszörösét veszi be naponta. Most akkor hogy is van ez? Nagyon ledöbbentem, hogy az ő életmódja mellett az első orvosi tanács az egészségesebb életmód. Na mindegy. Holnap vérvétel. Ott kiderül, hogy milyen hormonszintjei vannak, aztán pedig kifaggatjuk a dokit, hogy mit kell tenni. Egyébként egy ismerősünk már 3 hónapja szedi a Fer14-et, nemsokára megy kontrollra. Nagyon kiváncsi vagyok, neki hogyan javul a spermaszáma.
Nekem még annyit mondott a nőgyógyászom, hogy akkor 2 hónap múlva petevezetékátjárhatósági vizsgálatra kellene mennem, a párom spermáját meg "összemixelik" és azt juttatják vissza....ez az inszemináció. Bárcsak ne kerülne erre sor!!