Magas prolaktin szint (beszélgetés)
Jajjjjjjjjj sajnálom!!!! De lehet igazuk van a csajoknak,hanyadik nap vagy?Nekem a 33. napra mondta ,hogy csináljak tesztet,mármint az orvos.
Én is csodálkoztam,hogy minden napra mondta,meg ha lehet többször egy nap...én is azt hallottam, hogy akkor nincs ideje ujratermelődni.
Nekem változó,peteérés előtt állandóan szexelnék,de van amikor egy hétig kedvem sincs..
Kismorzsa!!!Még lehet +!!!
Nekem 7-én van a 33.nap.
Én is sajnálom az 1 csíkot:( Tényleg később mutatja ki, barátnőmenk sem mutatta pedig már 9 napos terhes volt mikor tesztelt :O
A FER14-el kapcsolatban persze, hogy megírom majd a tapasztalatokat. Szerintem október közepén megyünk majd.... Egyébként tényleg nem jó minden nap, sokat veszít a sperma a minőségéből. A napi kettő meg sterillé teszi a férfit, legalábbis aznapra. Nekünk két napot javasoltak pont ezért.
Nekem is lenne kérdésem. 30-ik napon járok és két napja barnázgatok. Ez a barnázgatás nem ismeretlen fogalom számomra, de mindig a 26-ik napon szokott jelentkezni, 28-ik napon pedig általában megjön rendesen. Nektek van/volt hasonló? Ha holnap is ez lesz, akkor nem tudom. Csináljak én is tesztet?
Na na azért még lehetsz. Hányadik napon vagy? Mikor kéne megjönnie? hallottam nem egy olyat hogy csak a 30-32. napon mutatta ki, pedig a ciklus 28napos volt.
Még bármi lehet, tudod amig nem jön meg van esély.
Ha meg mégse ugy lesz akkor tutod uj ciklus uj esély. A höd hogy áll? Ne szomorkodj én még drukkolok 1000-rel:)
A bromotol nekem is csökkent a libidom elég rendesen sajna meg amugy sem volt sose az egekben.
Én nem birnám minden nap. Nektek ezt mondta a doki? vagy csak a peteérés környékén?
Én sok felöl hallom amugy hogy az se jo ha az ember minden nap csinálja mert kevés lesz a sperma szám. Nem véletlenül kell a vizsgálatra is 4 nap önemegtartoztatás után menni. A peteérés elötti pár napon nem szabad csnálni hanem csak amikor már van esély a fogantatásra.
Írj reggel!!!Ha felkeltem reggel ez lesz az első, hogy megnézem!!!!!! :))))))
Nekem is fáj a hasam...én azt is észrevettem,hogy a gyógyszertől száraz vagyok lent :S:S:S Ti nem?
Lehet ez már tul intim kérdés :D
Mi minden nap "nyomjuk" :) Ma 2* is..Betartjuk amit a doki mond :D
Jó éjt!
Üdv a Csapatban Manócska!
Légyszi feltétlen írd meg, hogy lett-e változás a FER 14 hatására. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ér-e valamit ez a drága vitamin!
Akupunktúrás taapsztalatom nincs....mi a természetgyógyászon gondolkodunk még segítségként...ha holnap csak 1 csík lesz
Nekem is nagyon fájt a hasam peteéréskor....de ugye ilyenkor kell együttlenni. Igyekeztünk olyan pózokat találni, ami kímélőbb, de azért nem mindig volt kellemes. De persze mindent megteszünk, mindent kibírok, csak jöjjön már össze a baba.
Terv szerint holnap reggel 6 körül tesztelek....félek...
Mi nem tudjuk még hogy van-e majd mielött elkezdjük az én kezelésem elötte elküldik a páromat is "számlálásra":) De én nagyon remélem nincs nála gond söt ugy is érzem.
Egyébként egy ismerösöm akinek nagyon magas volt a prolaktin szintje sokáig meg se jött neki, szedett rá gyogyzsert az nagyjábol levitte(bár kicsit mindig emelkedett volt) Az utobbi honapokban volt peteérése és beállt a havija. Elment a pasija vizsgálatra azt mondták hogy kicsit kevés és lehet ez is gond és hogy nem valoszinü hogy elég a babához. Erre elkezdett szedni valami maca-s cuccot(nem tom a nevét de tudom a forever livingben is van a multi maca és az jo férfiaknak) és nem szaunázott nem ivott és c vitamint szedett és akkor voltak együtt amior tuti volt pé elötte pár napig nem és össze is jött nekik a következö honapban. 1honapra rá hogy azt mondták neki hogy kevés. Bocsi ha hosszu voltam és kicsit összevissza. remélem érthetö azért:)
Köszönöm:)
Azt mondják, hogy nem olyan kritikus(20 millió), de én nem nagyon tudom mi tekinthető normálisnak...:)Ti hova jártok? Én a Róbert Károly Magánklinikára, nagyon kedves ott mindenki:)Bár átjárhatóságin és a cseppeken kívül más nem nagyon történt. Ti mindannyian hőmérőztök és ovulációs teszteltek? Utóbbi egyértelművé teszi mikor van peteérésem? Mert én egyébként azt sem tudom, hogy nekem van e. Rendszeresen menstruálok. (27-29 napos ciklusok) Eddig azt hittem, hogy a peteérés menstruáció függő, de a barátnőm úgy lett terhes (most 7 hetes), hogy nem menstruál....:O Hihetetlen mik vannak:)
Szia!!!!
Sajna Neked is kell csatlakoznod,de szeretettel üdvözlünk szerintem :))))
Mindenkinek van a pasijának sperma gondja??????? :o
Sziasztok!
Ha nem bánjátok én is csatlakoznék hozzátok:)Sokszor olvaslak titeket, nekem is hasonló problémáim vannak. Mi másfél éve próbálkozunk, tavasszal kezdtünk el kivizsgálásra járni. Nekem prolaktin és pajzsmirigy túltermelésem van. A prolaktin 46ról indult, de már 30nál tartok:) Egyébként a határérték 23....Azért ez is haladás, Mastodynon cseppeket szedek már 3 hónapja.
A férjemnek alacsony számok miatt FER14et javasoltak, ő 2,5 hónapja szedi, nemsokára megy kontrollra. Valamelyikőtök kérdezte, hogy hol lehet kapni...Én a héten a körúton vettem kb. 13000Ft-ért. A Westend és az Oktogon között van a gyógyszertár valahol félúton a Westend oldalán.
Jövőhéten megyek akupunktúrás kezelésre, állítólag jó eredményeket lehet elérni a segítségével. Nektek van akupunktúrás tapasztalatotok?
:-))))))))))
Nagyon örülök! El is hiszem, hogy sírsz. Remélem elért a pozitív hullám, és innentől csupa-csupa jó hírt hallasz majd! Mi a következő lépés, és mikor?
:-))) Ez nagyszerű Aranynyuszi!!
Mikor nekem is mutatta a doki a tüszőimet, nekem is kapart a torkom, majdnem elérzékenyültem....Nekünk, akik már hosszú ideje próbálkozunk egy tüszőnek is annyira tudunk örülni, mint más a babájának az uh látványának.
Ez egy apró reménysugár....és egy hosszú nehéz folyamat végét is jelentheti. Reméljük nálad is így lesz Aranynyuszi és most látod utoljára a tüszőidet, többet nem kell velük középidőben találkoznod - vagy max. majd a 2. 3. gyerkőc tervezésénél :-)
Hát ez meglepő. Mi még nem váltottuk ki, mert várunk a hormonvizsgálat eredményére is. Jövő héten csütörtökön tudunk majd erről konkrétabbat, akkor megyünk dokihoz is. A konzultációt követően döntjük el, hogy megvegyük-e ezt az állítólagos csodaszert - ami azért mellesleg nem kevés pénz.
Neten nem lehet megrendelni? A netes rendeléseknél általában még kedvezmények is szoktak lenni.
Köszi szépen Kia...én is remélem, hogy vasárnap jó hírrel szolgálhatok...
A hőm még az egekben, stabilan 36.8-36.9
reggelente, illetve egyelőre a szokásos derékfájás is elkerül. Ma már a 26. napon vagyok. A melleim nagyon megduzzadtak, tuti nőttek is, illetve igen érzékenyek. Mensi előtt is érzékeny szokott lenni, szóval ez azért nem annyira mérvadó. Valamint ne felejtsük el, hogy Clostyt szedtem, ami a hormonjaimra hat, nem is kicsit, szóval ki tudja, hogy mennyire zavarodott össze tőle a szervezetem.
Nem merek még örülni, de titkon nagyon reménykedem!
Majd vasárnap jelentkezem, hogy 1 vagy 2 csíkot látok. (na azért annyira rossz kedvem nincs is, most mosolygok magamon, mert az jutott eszembe, hogy le kellene innom magam és akkor tuti 2 csíkot látnék :-)) )Hogy erre eddig miért nem gondoltam?? :-))
VAN 1 TÜSZŐM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
17MM-ES!!! 12.NAPON VAGYOK!!!! VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :))))))))))))))))))
MAJDNEM ELSIRTAM MAGAM,ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, HOGY VAN LEHETŐSÉG EGYÁLTALÁN...
Ma egy másik jó hírt is kaptam,kaptunk egy lakást,csak fel kell ujítani:))))
Szóval egy igazi különleges nap ez a mai :))))
Köszönöm,hogy drukkoltok nekem!!!Sok jó energia egyesül!!!!!!Én is drukkolok nektek!!!!Sííírok :)))))))))))
Ha eszembe jut akkor csinálok...Most pedig ahogy eszembe juttattad :) Meg is csináltam..Te csinálod? Nekem ha nincs rajta semmi,akkor is hasonló a kinézete..szóval nem is tudom mi van..Mennyi nyálat tesztek rá??
Már csak 2 óra és kiderül minden!!!!!!!!!Hüvely uh-val nézi ugye?
Kismorzsa!Remélem ott van net és tudsz nekünk írni :):):):):):):)
Én 8 körül jelentkezem :)
Annyira izgulok! Folyamatosan oda jutnak a gondolataim, hogy vajon lakik-e már bennem valaki....Holnap, holnapután anyósékhoz megyünk, ott meg nem szeretnék tesztelni, szóval úgy néz ki, hogy vasárnapig ki kell bírnom. Ma van a 25. ciklusnapom. Múlt hónapban ezen a napon kezdett el fájni a derekam. Ma egész nap azon parázok, hogy jaj csak el ne kezdjem érezni.
Te jó ég!! Mi lesz ebből??
Ha jó az eredmény, akkor azt már úgy szeretném tudni, de mellette meg reszketek egy újabb kudarctól, a 11-től....
Aranynyuszi, remélem neked nagyon szép napod lesz!!