Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Magas prolaktin szint fórum

Magas prolaktin szint (beszélgetés)

1194. Kia81
2010. szept. 7. 11:56
Én is így gondolom. Minden más a lehető legjobban alakul az életemben, "ezt" kivéve. Persze vannak olyan napok, amikor úgy érzem, minden más eltörpül e mellett.
2010. szept. 7. 11:35
.Egyetértek mindenben:) ez a feladatunk ezt valamiért át kell élnünk...
1192. Ágio8405
2010. szept. 7. 10:45
Tudom. Nekem is mindenki azzal jön ne is gondoljak rá aztán majd sikerül. Csak ez nem igy megy persze. Meg ez annál ok akinek semmi szervi egészségügyi baja nincs. Bár szerintem ö se tud nem törödni vele mert ha babát szeretne az ember az nem ugy megy hogy ááá inkább mégse gondolok rá. Ezt csak az tudja aki átéli ezt mint mi. Na de mind1. Nekünk ez a feladatunk.
1191. Kia81 (válaszként erre: 1190. - Ágio8405)
2010. szept. 7. 10:02
Hát ez az... Az andrológus egyszerűen elirányított a Kaáli-ba minket, ott meg csak engem "kezelnek". Ezért próbálok ennek utána járni. A pozitív gondolkodás nagyon sokat számít, csak figyelni kell arra, hogy ne éljem bele magam túlságosan, mert akkor nagy csalódás lehet a vége. Ezt az egyensúlyt nehéz megtalálni.
1190. Ágio8405
2010. szept. 7. 09:35
Ja még azt akartam, hogy a párodnak nem mondott az orvos semmit hogy mit szedjen??? ez furi akkor honnan találja ki az ember...
1189. Ágio8405
2010. szept. 7. 09:35

Én ismerek olyat akinek elsöre sikerült nem is egyet. Biztos fontos a pozitiv hozzáállás is. Hinni kell benne hogy biztosan sikerül mostmár, ha már természetes uton sikerült. Nekem mostanában sikerült kicsir lekattannom a témárol, persze rengeteget gonsolok rá és reménykedek.

Mostanában ugy vagyok vele ugyis jön ha jönnie kell és egy kis rásegitéssel már biztos sikerül.

1188. Kia81 (válaszként erre: 1187. - Ágio8405)
2010. szept. 7. 08:34

Ági, nekem is ez a gondom, hogy nem tudom, hogy mit kell szednie. Nekünk nem mondtak semmit, de más fórumokon olvastam, hogy szednek ezt-azt. Ha sikerült valamit megtudnom, akkor megírom.

Igazad legyen abban, hogy összejön mindenkinek. Én hol jobb, hol rosszabb lelki állapotban vagyok. Ezért írok pl blogot erről az egész folyamatról. :-) Vannak lányok, egy másik fórumbank, akiknek sikerült, de sajnos csak a 3.4.5. lombik. Sehol senki, akinek esetleg elsőre??????

1187. Ágio8405
2010. szept. 6. 21:50

Aranynyuszi akkor Te azért vagy szerencsésebb mint sok csaj mert megtaláltad a párod. Épp multkor mondta egy barátnöm hogy ö is már tök szeretne babát de hát még az apajelölt sincs meg... Örüljek neki hogy én már itt tartok. Végülis igaza van. Egyébként szinte minden barátnöm szingli és tényleg nagyon nehét rendes pasit találni. ugyhogy lányok örüljünk ennek hogy nekünk legalább már ez meg van. Egy nögyogyász ismim azt mondta a mai világban szinte csak annak nem lehet gyereke akinek méhe sincs mivel annyira fejlett az orvostudomány ezen a téren és iagaza van. A szüleink korában meg még régebben is volt olyan akinek 6-8 év alatt jött össze a gyerek nagy nehezen. Azért a mai átlag kevesebb joval.

Üdv Kia. Ilyen esetben milyen kezelést kaphat egy férfi? Bocsi a férfi részben teljesen tudatlan vagyok.

2010. szept. 6. 19:03

KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))

Aranyosak vagytok,hogy bíztattok!

Hát nekem nem volt felhőtlen gyerekkorom..sem gazdagságban nem éltem,se jó kapcsolatban a mostani előtt.

Szóval végre normális kapcsolatban élek,egy szép lakásban,megebcsülve stb,végre megtaláltam azt az embert akinek gyereket szeretnék szülni,és erre tessék..ÉS egyet értek abban,hogy sok ember elveteti,meg ha nem akarják jön,sokan felelőtlenek,de azt nem tudni,hogy valakinek milyen helyzet jöhet az életében,hogy így kell döntenie.Ezt a 2helyzetet ne keverjük össze:)

Mindenki mondja ne foglalkozzak a dologgal,de a mi esetünkben nincs ilyen,mert azt nézzük mikor milyen gyógyszert kell bevenni,mikor kell vizsgálatokra menni,mikor kell szexelniiiiiiiiiii...nem röhelyes?:D

Ez egy hullámvasút!! Üdvözlünk a klubban kia :) Néha már csak röhögni bírok ezen az egész helyzeten..Sajna ilyen világban élünk,ahol a környezeti ártalmak,a stressz,a pénz miatt még szaporodni sem tudunk!!! Csak rongáljuk magunkat!

Csak azt nézzétek meg, hogy a szüleink mennyivel másabban éltek mint mi,a nagyszüleinkről nem is beszélve. Nem ilyen felgyorsult világban éltek. Egy év alatt ma jutottunk el odáig,hogy az ágyba lefeküdjünk és ne csinűljunk semmit..ezen röhögtünk!!! :D:D

Bár én igazo feleságjelültként már azon gondolkozom,hogy kéne bevűsűrolni menni,meg mi kell a palacsintűhoz,meg hogy nagyapűmnak mikor vigyem el a kaját amit főztem,és hogy még csak hétfő van,de minden nap dálutnra van valami plusz dolog....Szóval lassítani kell!!!!

Én most megint a "leszarom" fázisban vagyok :)

Drukkolok mindenkinek! Egyszer összehozunk egy babás mamás találkozót személyesen;)

Jó pihiz minden mókuskerék használónak :D

1185. Kia81 (válaszként erre: 1171. - Kismorzsa)
2010. szept. 6. 16:44
Sziasztok! Most írok először nálatok. Az a helyzet, hogy kismorzsával hasonló cipőben járunk. Nekem magas a prolaktinom, férjemnek pedig nagyon kevés az életképes, egészséges, normál alakú spermája. Ez júliusban derült ki, rögtön a Kaáli Intézetbe irányítottak minket. Most várjuk a novembert, az első ET-t. :-)
1184. Ágio8405
2010. szept. 6. 13:22

Én is telesen igy gondolom Kismorzsa, hogy mi nekünk igaz ezért meg kell küzdeni, de másnak akinek ezért nem kell lehet másért meg nagyon is ami nekünk tök természetes, hogy van. Ez lehet egészség, anyagi helyzet családi helyzet bármi. Nekünk ezután lehet tök boldog életünk, házasságunk lesz a másik meg mondjuk ott marad 3 gyerekkel egyedül, vagy bármi.

Én is erre szoktam gondolni. Igazából eddig tényleg mindent megkaptam az élettöl könnyen, másnak lehet mondjuk tök rossz gyerekkora volt vagy hülye a családja.

Nekünk ez a feladatunk. Ezt megélni feldolgozni, végig csinálni. Biztos nem véletlen ebböl tanulunk. Szoval fel a fejjel mindnyájan...:) Kismorzsa drukkolok hogy ne jöjjön meg:)

1183. kismorzsa (válaszként erre: 1180. - Aranynyuszi)
2010. szept. 6. 06:48

Ne keseredj el!! Én több helyen is olvastam, hogy a Closty sem hoz egyből eredményt. Sokaknak csak a 2., 3. hónapban sikerül, mert addigra szokja csak meg az ember szervezete a gyógyszert.

Én is voltam úgy, hogy tüneteket produkáltam. Megnőtt a hasam, legalábbis nagyon puffadt volt, dagadtak a melleim, múlt hónapban durván pattanásaim is lettek, pedig eddig nem szoktak (gondoltam, hátha hormonváltozás miatt-és épp ezért nem is mérgelődtem miattuk :-))) De sajnos szembe kellett néznem a kegyetlen valósággal, hogy hiába a tünetek, hiába jött meg fél nappal később, sajnos a baba nem jött össze.

Szinte felfoghatatlan, hogy hogy is van ez. Valakinek hipp-hopp összejön, gyakran akkor is amikor nem szeretné, mások meg hosszú ideig szenvednek. Ez így nagyon nem igazságos!!

Aranynyuszi, ne keseredj el! Harcol, küzdj tovább!! Úgy gondolom, hogy mindennek van valami oka. Nehéz a szomorú események mögé okokat találni, de én mindig próbálok valami pozitívat hozzátenni. Remélem, hogy akinek sokáig kell "szenvednie" a babáért, annak sokkal nagyobb örörmben lesz része. Olyanban, amit az, akinek egyből összejött nem is érzett még. Bízom benne, hogy egyszer mindannyian megtapasztalhatjuk ezt a nagy örömet.

Addig is azonban küzdeni kell. Orvos segítségével ki kell deríteni az okokat. Látjátok nálam is végül kiderült, hogy nem csak nálam van gond, hanem ahogy a doki mondta a páromat is fel kell "turbózni". Soha nem lehet tudni, hogy milyen gondok vannak a háttérben, ezért utána kell járni. Aranynyuszi Téged is csak arra bíztatlak, hogy menj bátran orvoshoz. Nézzetek középidős uh-ot, hogy egyáltalán lásd van-e peteérésed, illetve az én példámból kiindulva lehet a párodat is érdemes lenne megvizsgáltatni.... Kitartás!!

1182. kismorzsa (válaszként erre: 1179. - Ágio8405)
2010. szept. 6. 06:37

Igen a Clostytól lettek a tüszőim. Remélem, hogy érett pete is van benne, mert ha jól tudom attól mert tüszője van valakinek még nem biztos, hogy abban van is valami. Most majd minden nap iszom palástfű teát is, az állítólag segíti a megtapadást.

Húú, de hosszú ciklusaid vannak! Ami gondolom korábban áldás volt, mert míg más már 2x vérzett, neked csak 1x jött meg ez idő alatt, addig most ez átok, hisz a várakozás ideje is meghosszabbodik. Én már a 32 napos ciklusaimért is morcos voltam és rettenetesen örültem, hogy a Clostytól 28 napra megjött. :-) Remélem most nem fog!! Se 28-ra, se 32-re.....majd csak legkorábban mondjuk úgy 9 hónap múlva!!!

1181. Ágio8405
2010. szept. 4. 22:08

Sajnos van hogy az ember annyira akarja hogy tüneteket produkál. Szerintem én is igy voltam igy multkoriban. Anynira akartam hogy nagyon fájt a mellem, tök meg volt nagyobbodva. már tényleg azt néztük hogy ez tuti gyerek. Ja és fáradékony voltam, lefeküdtem 10-kor (amugy éjfél 1 körül szoktam)és fémes izt éreztem a számban. Szoval csomo tünetem volt de persze semmi. Mostanában hogy nem lovalom igy bele magam, nem is fáj annyira a mellem. Csak épp annyira hogy érzem hogy készül megjönni.

Egyébként még ha babás is lennél a hasadnak még akkor se kéne megnöni vagy hiznod. Mivel az elsö 12 hétben sokan nem is hiznak egyáltalán. A legtöbb nönek nincs is nagyon semmi tünete 6hétig, de leagalábbis az elmaradt mensiig szinte senkinek semmi, max annyi minta megakarna jönni.

Ne keseredj el majd sikerül. Következö honap ujabb esély Méred a hödet vagy ovu tesztet használsz? Valamit hogy tudd mikor kell rákapcsolni?

2010. szept. 4. 21:02
Most este megjött...elegem van már :(:(:(:( Ez a cécó...a számolgatás..gyógyszerek..kicsit besokaltam már,a nadrágjaim nem jönnek rám, akkora a hasam,ma meg menstruálok..álterhes vagyok vagy mi???????
1179. Ágio8405
2010. szept. 4. 12:30

Aranynyuszi szerintem is menj el orvoshoz ha még pár napig nem jön meg. Ne keseredj el még bármi lehet. Mivel Te sem tudod pontosan hogy mikor van pé-ed nem? Lehet késöbb volt és akkor késöbbre is emelkedik olyan szintre a hormon.

Kismorzsa az nagyon jo:) drukkolok nagyon és kb 2 hét mulva ki is derül. Most mit szedtél Closty-t? Attol lettek a szép kis tüszöid?

Nekem a bromotol elsö honapban megjött 25napra akkor tök örültem de a következö megint csak 40napra (mint elötte is honapokig 40-42napra jött) Most is a körül lesz szerintem mert ma van a 32.nap és pár napja érzem a cici fájást meg a hasam néha fájdogál. Gondolom 1héten belül megjön.

1178. Aranynyuszi (válaszként erre: 1177. - Aranynyuszi)
2010. szept. 4. 11:40
Nem ír késést...
1177. Aranynyuszi (válaszként erre: 1176. - Kismorzsa)
2010. szept. 4. 11:30

2 hónapja a bromot,attól megjött 28napra,hónapok óta először rendesen.de a másik gyógyszert most először.nem hiszem,hogy a mensimet ennyire eltolná..elolvasom a paírját.nem mondta az orvos,hogy ilyen lehet..

Húúúúúúúúúúú de jóóóóóóóóóóóóó. ezt ma reggel láta?????????????????? :)))))))))))))))) ikrek????? hármas??? :):):) nem semmi..Akkor mindent bele ;) Mostmár neked is drukkolhatunk :)Örülök!!!!

1176. kismorzsa (válaszként erre: 1175. - Aranynyuszi)
2010. szept. 4. 11:18

Hát ez érdekes!! De semmiképp se keseredj el. Szerintem inkább amint lehet menj el nőgyógyászhoz. A Clostilbegyt-et ebben a hónapban szedted először? Lehet a gyógyszer is bekavar a ciklusodba..?! Bár nekem pont ettől a gyógyszertől jött meg előbb (szokásos 32 nap helyett 28 után).

Én közben voltam nőgyógyásznál - hármasikreim lehetnek :-)) Van 1 db 18mm-es és 2 db 22 mm-es tüszőm. A 18 mm-et kevesellte, a 22mm-vel elégedett volt. Holnap kell együttlennünk a párommal - nagyon reménykedünk a csodában. Mivel a spermaképe nem volt túl fényes így a dokim azt mondta, hogy most őt kellene felturbózni. Egyelőre csak ajándékba kapott Testopump tablettát fog bevenni, ez állítólag jó a tesztoszteron szintnek.

Izgulok...annyira szeretném-szeretnénk. :-) Mi mindent megteszünk, aztán pár hét múlva majd kiderül, hogy eredményesek voltunk-e.

Aranynyuszi, szerintem mindeképp menj el dokihoz....

2010. szept. 4. 11:10
Ma sem jött meg, és megint negativ lett a teszt..no comment..
1174. Ágio8405
2010. szept. 3. 19:50

Én tegnap beszéltem a nögyogyimmal. Azt mondta, hogy lehet hogy van peteérésem attol hogy multkor nem volt. Ugy döntöttem a következö ciklusban elkezdem mérni a hömet. Egyszer már probáltam de pár nap után abba hagytam, olyan macera. Azért megprobálkozom vele.

Aranynyuszi írj reggel. Drukkolok.

1173. kismorzsa (válaszként erre: 1172. - Aranynyuszi)
2010. szept. 3. 18:30

5 napot mondott a doki, de végül csak úgy tudtuk beütemezni a vizsgálat időpontját, hogy 4,5 lett belőle. De szerintem az a fél nap nem lehet gond. Máshol azt olvastam, hogy 3-4 napot javasolnak.

Holnap doki....a remény hal meg utoljára!!

Szorítok holnap a teszthez Aranynyuszi! Most már igazán megmutathatná magát a pocaklalód!! :-)

2010. szept. 3. 09:26

:)

A spermavizsgálat előtt hány napig nem voltatok együtt? Mert az sokat számít!MErt 5 napig nem szabad előtte!

Ma sem jött meg :)Akkor holnap írj Kismorzsa, hogy mi volt!

Én holnap reggel megint tesztelek :)

1171. kismorzsa (válaszként erre: 1170. - Ágio8405)
2010. szept. 3. 06:32

Húú a nagy izgalmakban én is belekeveredtem a napokba :-)

A lényeg, hogy nem UH-n voltam, hanem a párom volt spermavizsgálaton és sajnos az életképes mennyiség inkább az alsó értékhez van közel. A többi érték rendben. Most neki kell majd még pár vizsgálatra mennie, aztán majd meglátjuk. Azt mondták, hogy okozhat terhességet, csak nehezebben. Most ehhez hozzájön még az én korábbi magas prolaktinom, mellváladékozás....húú, hát nem egyszerű az élet.

UH-ra meg holnap, azaz szombaton reggel megyek. Izgulok és nagyon reménykedek!! Számomra a tüszőket látni a monitoron már az is csoda. Na meg valahogy megnyugtató, megható - aki régóta szenved ilyen problémáktól, az tudja miről beszélek.

A dokimmal is beszélek majd a párom értékeiről, kiváncsi vagyok ő mit mond. De úgy sejtem, hogy ha mindkettőnknél vannak apró problémák lehet célszerűbb lenne inkább a Káli Intézetbe elnézni, ahol együttesen kezelnek minket. Na de ez még a jövő zenéje.

1170. Ágio8405
2010. szept. 2. 23:22

Bocsi ha bonyolultan irtam le:)

Holnap tesztelsz végülis?

Kismorzsa? Voltál uh-on?

Jó éjt

1169. Aranynyuszi (válaszként erre: 1168. - Ágio8405)
2010. szept. 2. 21:05

Hú ez nagyon bonyolult :) De a lényeget értem :)

Nem jött meg! Van remény ahogy mondod!

Túl vagyunk a temetésen is...

Jó éjt!

1168. Ágio8405
2010. szept. 2. 10:19

Nekem pcom is van de inzulin rezisztencia nélkül és nincs spontán peteérésem ezért majd stimuláció kell, de elötte pár hónapig kell egy specko fogamzásgátló ami letisztitja szépen a nyálkahártyát stb. Szoval minél ideálisabb állapotot csinál a beágyazódáshoz és megtermékenyitéshez. Ja és ez a fogi ezt a pco-t pár hónapra megszünteti. Eltünnek a ciszták és beáll az egészséges ciklus. Ez csak pár hónapig van mivel aztán visszatér. Csak a bromot akkor kezdtem el szedni és azt mondta a dokim várjunk pár hónapot hogy megnézzük hogy alkul a ciklusom. Most fogy majd el a 3. adag. remélem igy már el lehet kezdeni.

Szerintem csak holnap tesztelj mert 2 naponta duplázódik a hormon szint a terhességnél. Van akinek csak jo pár nappal késöbb mutatja ki.

Amig ne jön meg van remény:)

2010. szept. 2. 08:53

Csajok!

Most tesztltem reggel,mert már 2 napja késik.Negatív lett,de elég furi,mert nagyon lassan változott át és elmosódott a csík..Szóval egy csík van,de furcsa..Ezt már nem lehet kibírni :)

Kismirzsa mikor mész az uh-ra?

Ági,milyen fogamzásgátlót írnak fel?

Ma van a temetés :( Nem is mentem dolgozni...

Ha ma se jön meg, akkor holnap reggel megint teszttttttttt.

sziasztok!!!!!!

1166. Ágio8405
2010. szept. 1. 22:20

Aranynyuszi inkább reggel tesztelj. Hiába irják rá bármikor lehet, mégis reggel a legmagassabb benne.

Szerintem is spotolj nyugodtan ha eddig is sportoltál, ha meg bebizonyosodik akkor leállsz vagy megkérdezed lehet-e.

Kismorzsa drukkolok hogy legyenek tüszöid. Mit szedsz, hol tartotok?

Én majd a napokban jelentekezek a dokimnál hogy adjon beutalot hormon vizsgálatra, meg remélem elkezdhetem az a specko fogamzásgátlót amit pár hónapig a stimuláció elött kell szednem.... Minél elöbb elkezdhetem annál elöbb tudjuk megkezdeni a kezelést. Nkem szerintem megint 40 nap körül fog megjönni mint szinte mindig mostanában:( de sajna valoszinü leginkább azért mert nincs peteérésem. Na mind1 majd csinálunk és akkor tudom hogy sikerülni fog:)

Jó éjszakát és tovább megy a drukk Aranynyuszi.:)

1165. Aranynyuszi (válaszként erre: 1164. - Kismorzsa)
2010. szept. 1. 16:04

Hét még nekem :):):):):) Mondtam,hogy ha ekkora hasam van nem terhesen, akkor mekkora lesz terhesen??? Tegnap már terhes gatyát néztem ,mert semmit nem bírok már felvenni...

Na akkor neked is izgi :)

Hát óvatosan nyomtam a fallabdát..nem nagy mozdulatokkal, nem nagyon ugrálva,ehhez azért nem kell akkora erő mint a teniszhez,kisebb a labda is, nem olyan messze kell ütni..Jajj, nem tudom, majd az orvost megkérdezem :) A vőlegényem, Viktor, hogy könnyebb legyen, azt mondta hogy nem ér ketten egy ellen játszani :):):):) Olyan jó volt hallani :):):)

De már 2hetet kihagytam és plötyedt lett a combom, meg már most tiszta narancsbőr....

Na este még írok!!! :):):):) Sziasztokkkkkk

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook