Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kaposvári meddőségiről tudnátok mesélni?
Amik érdekelnek:
- milyen vizsgálatokat kérnék a dokik?
- hogy zajlik a stimu, milyen gyakran kell vérvételre / UH - rá járni?
- ha 5 napig visznek embriókat, tudják őket fagyasztani esélyromlás nélkül? (Valahol olvastam, vagy Kaposváron vagy Tapolcán van valami a fagyasztás körül, ami 5 naposnál már nem jó...
Köszi szépen!
ma 08:34
Sziasztok! Tegnap reggel hívott a biológus és elindult az egy szem sejtecske. Kedden 10-re kell menni és ha ne adj isten történne addig valami akkor hív.
Mondtam is Tibinek, hogy ne haragudjon, de keddig nem akarok beszélgetni vele. :P
Sziasztok!
Átadnám lombikból megmaradt gyógyszereimet. Sajnos nekem már nem kell. Budapesten személyesen...
Szilvi
Nem tudom sajnos.
De nagyon jó lett ez a riport. Nagyon őszinte, és nagyon valós!
Itt vagyok:-)
Tegnap 9 petesejt lett leszívásból. Mára 4 megtermékenyült:-) Péntek vagy szombat beültetés:-)
Itt vagyok:-)
Tegnap 9 petesejt lett leszívásból. Mára 4 megtermékenyült:-) Péntek vagy szombat beültetés:-)
Naaa, már emlékszem! ! :) Azt mondta a doktornő, hogy szép blasztociszta állapotban van és képet is mutatott róla. :)
Jaj, ész hova mész? ? :)
Ez valóban leírhatatlan érzés!🍀
Biztos, hogy 8 sejtes az 5. napon?
Itt vagyok! ! :)
Sziasztok! !
Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Minden rendben volt a tegnapi napon. Végre nem ketten léptünk ki a Kaáli intézet ajtaján. Hoztuk magunkkal az egyetlen megmaradt 8 sejtes bogyókánkat. :) Leírhatatlan érzés volt, de Ti tudjátok, hogy miről beszélek. ;) A nyálkahártyám 10,7 mm volt, azt mondta a doki,hogy jó. Elláttak gyógyszerekkel és jövő héten szerdán kell menni vérvételre, mert megnézik a progeszteron szintemet.
Bocsi mégegyszer le kell írnom..
LEÍRHATATLAN ÉRZÉS! ! :)
Mindenkit ölelek és továbbra is drukkolok azoknak akik ezen az úton haladnak......
Andyke?
Krisztina?
Jaj jol van, orulok, h rendben vagy :)
Akkor nagyon jo pihenest Nektek, jol is teszitek , hogy elmentek kikapcsolodni, kell a feltoltodes 😏 😊😊
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg