Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Meg tudod kérdezni az orvosod?
Hátha progeszteron emelés elég.Ha görcsölsz is, akkor magnézium (magnosolv) is jó lehet.Nekem ezeket javasolta a dokim.
Ne add még fel.
A soft ivf az ugyan az mint a mild?
Arról már olvastam többször. Kevesebb, de jó minőségű petesejtre törekednek.
Szia Bmonika72,
Üdv a csoportban!
Én csak annyit tudok erről az IVF Soft-ról, hogy 35 év alatti jó petefészek funkciókkal rendelkezőknek csinálják, ahol nemcsak a hormonok vannak rendben de valószínűsíthető a jó kimenetel ezáltal a terhesség sikeres létrejötte is.
Magyarországon ezt melyik intézet csinálja?
Mi volt az 5 injekció amit kaptál?
Szerintem bármelyik magán intézet elvállal és tudsz is kezdeni náluk hamar.
A petesejtet ICSI-vel termékenyítették meg?
Nekem az 1.lombiknál volt egy később megérő 3.petesejt ami szintén nem termékenyült meg, ezért kaptam vissza kettőt a beültetéskor. Tehát simán van ilyen sajnos...
Sziasztok! Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Most volt az első IVFm, pontosabban IVF Soft. Letroxolt szedtem, majd 5 injekciò következett.
Csak 1 nagy tüszőm lett( 8.napon már 17mm!, ezért a 11
.napon leszìvták. Előtte ekkora mèretet csak a ciklus közepe fele produkàltam.Volt benne petesejt, de sajnos nem termèkenyült meg. Volt valakinek hasonlò esete? Mikor érdemes ùjból nekiindulni, lehet màr a következő ciklusban? Persze fizetősre..
Nekem is ezt mondták, logikus is.
A Betadine kúpot én is használtam előtte.
Sziasztok!
Átjárhatósagi vizsgálat után abban a hónapban szabad próbálkozni a teherbe eséssel? És olvastam olyat hogy van akinek kellett előtte utána betadine kupot használni, nekem ezt nem mondta a nőverke.
Bocsánat a sok kérdés miatt
Köszönöm! 😊❤
Én is Neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. 😊
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg