Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Köszönöm ❤️ csak pozitívan 🤞 minden rendben lesz 🙏
Sziasztok!
Ma megismerkedtünk Krizsa dr.-ral, és ebben a hónapban indulunk nála ultra short protokollal. Ez lesz a 2.lombikunk, de az biztos, hogy a délutáni konzultáció óta párommal csak mosolygunk! 😊
Tuti nyerő kis harcos!!!
Biztos lány😉
Szurkolok!!!🍀🍀🍀
Sziasztok!
Piri, drukkolok, hogy veled maradjon a baba! 🍀🤞
Nekem ma volt beültetésem. Sajnos a 3 embrióból 2 nem osztódott tovább, úgyhogy végül egyet kaptunk vissza.
Bízom benne, de egy picit letört a nagy lelkesedésem. :(
Szia. Nem szeretnék benned hiú ábrándokat kelteni, de nekem "nemvártkor" erősebb volt a vérzésem, mint az átlag menstruációm.
Ami eltért a korábbiaktól, hogy nem görcsöltem.
Kiderült, hogy a vérzést egy hematóma okozta.
Ma vagyok 21 hetes a Kislányunkkal 💖
Szerintem is, azért ki kell zárni a hematómát, stb... csak így egy telefon alapján még nem zárnám ezt a dolgot .
Furcsa, hogy vérvétel nélkül abbahagyatta az Utrogestant. Láttunk itt már babát brutál vérzés mellett. Persze lehet, hogy igaza van, azt nagyon sajnálnám.
Várjuk meg a holnapot!
Jaj, nagyon sajnálom :-( :-( De biztos-biztos, hogy nem marad veled? Hátha más miatt van az a vérzés! Többeknél hallottam, hogy erős vérzés mellett is megmaradt a baba.
Szia, igen elértem... sajnos éjjel elkezdtem vérezni, és azóta is tart 😭😭😭 holnap megyek vizsgálatra,de abba kellett hagynom az utrogestont meg a clexanet... azt hiszem ez a lombik nem sikerült 😭
Ági, nagyon köszönöm, így legyen :-) :-)
Dóriii, írtam e- mailt😁😁😁
Hangának igaza van, mindent bele! 2 év múlva már te is büszkén mutogatod a fényképeket a találkozón!😉😆
Köszönöm szépen, Hanga :-)
Nyilván nem én vagyok a szakértő, és az embernek kevés is a beleszólása, mit adjon az orvos, én is próbálok maximálisan megbízni az enyémben. Egy Closty kúra még nem csinál tragédiát, sorozatosan biztos nem tesz jót, és lehet, 1-2 sejttel több lehetőség adódik úgy. Nagyon jó, hogy jók az eredményeid! Avivázz szorgalmasan, és hajrá!:)
Egyetértek Ágival, és a gyermekünk is megérdemel egy testvért, legalább az esélyt megadjuk neki. De ezt is mindenki maga érzi, meddig megy el, mikor érzi lezártnak az ügyet. Az első gyermeknél úgy érzi az ember, hogy elmegy a falig, vagy azután is, hogy legyen, most már nincs így, de ha már egyszer sikerült,miért ne sikerülne még egyszer?
A lényeg, hogy Mindenki boldog legyen!!! Ezt kívánom! És a csodálatos elégedettség érzését! :) Mindenkinek egészséget kívánok, és hogy teljesüljön az álma!
Az egyik cikk, amit megosztottam azért is érdekes, mert ott olyanokat vizsgáltak, akiknek eleve volt olyan genetikai mutációjuk, ami növeli az emlőrák kockázatát, és náluk sem találtak összefüggést a stimu és emlőrák között. Persze az én véleményem is az, hogy mindenki mérlegeljen, és inkább legyünk óvatosabbak, de azért jó, hogy egyelőre nem tudnak kimutatni egyértelmű kapcsolatot.
Piri mi van Veled? Elérted az orvost?
Amúgy a meddőségis dokim (Kovács) nekem is azt mondta, h nem mutattak ki ilyen összefüggést, akkor egy időre meg is nyugodtam :)
Szia, nem olvastam róla, csak elhittem Krizsa dokinak😊
Mert vágynak rá. Amikor a 13. lombik végre sikerült, nagyon boldog és hálás voltam. Mi is úgy gondoltuk, hogy megkaptuk, akire vágytunk, szerencsések vagyunk, mert egészséges. Ahogy teltek az évek, egyre erősebben éreztem, hogy hiányzik valaki a családból, hogy így nem kerek. Akkor kezdtünk bele a tesóprojektbe, ami hamar, a 2. lombikra sikerült is. Amikor reggelente és ovi után a kisfiam boldogan, sikítva bújik a nővéréhez, amikor a kislányom megszeretgeti az öcsikéjét, amikor egyszerre bújnak hozzám, az a legnagyobb boldogság. Ez elég indok, azt hiszem. Így kerek. Az is fontos, hogy milyen sokat tud adni egy tesó.
Drukkolok neked! Mi is bízunk benne, hogy spontán is összejöhet :-) Vettem megint egy rakás ovu-tesztet, egy új doboz méhpempőt és egy új nagy lélegzetet, hogy hátha...
Egyet értek veled, én is natív ciklusra megyek ha megyek legközelebb, mert nincs értelme a stimunak nálam sem. Alapból van spontán, annyi hormonnal van 2 esetleg 3. Akkor inkább rááldozok 3-4 hónapot és így megpróbálom. Ez a terv, de addig is bízom a spontánban hátha összejön.
Egyébként semmi sem fekete vagy fehér, mert pl. a mellrák kockázati tényezői közé tartozik az ha valaki nem vagy csak 1 gyereket vállal, ha nem vagy csak rövid ideig szoptat, és a lelki tényezőkről nem is beszéltünk. Szóval nehéz ebben okosnak lenni, szerintem mindenki maga tudja, mennyit bír, vállal és kockáztat.
Mi úgy indultunk neki, hogy 3 lesz. Amikor szúrtam a szurikat, akkor átértékelődött minden. Inkább úgy fogalmazok: Mindig a lombik kezelés alatt úgy gondoltam, legyen egy egészséges, és fel is tudjam nevelni, jó sokáig vele maradni. :)
Szerintem félig meg is válaszoltad a kérdésed :)
Dorneonak igaza van, nem vagyunk egyformák. Te azt írod, hogy "mindig úgy voltam, legyen egy egészséges, és fel is tudjam nevelni". Ezzel szemben én meg mindig úgy voltam vele, hogy három-négy gyereket biztosan szeretnék. Nekem is sok testvérem van, és mindegyik testvéremért nagyon-nagyon hálás vagyok, és anyaként is nagycsaláddal képzeltem el az életemet.
Nyilván, mióta kiderült, hogy nem fog ez olyan egyszerűen menni, azóta átértékeltem kissé a helyzetet, de amikor megfogalmazódik az emberben az elképzelés és a vágy, akkor általában még nincs tudatában annak, hogy lombikra lesz szükség.
A négy gyerek valószínűleg csak vágy marad, de legalabb egy tesót azert szeretnénk megpróbálni.
És igen, vannak párok, akiknek második (többedik) házasság, és közös babára vágynak.
Szóval sok oka lehet.
További ajánlott fórumok: