Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia!
Sajnos kötelező az átjárhatósági, protokoll szerint minden meddőségi eljárás előtt megcsinálják. Nekem régen volt HSG, decemberben pedig HyCoSy. Hát azt meg sem éreztem a régi módszerhez képest!
Szóval ne félj tőle! 😊
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Velem hasonló történt februárban. Az én esetemben korán volt a leszívás ezért alakultak rosszul a számok. Valószínű a Te esetedben is ez lehetett a gond.
A 14mm-es max 20mm-esre nőhetett meg, és az még nem az igazi. Nekem mértek 28 mm-es tüszőket is és utánna volt a leszívás a cseheknél, és minden tüszőben volt petesejt és 1 kivételével érett is volt.
Én is dühöngök itt most magamban, kezd elegem lenni a sok csalódásból!!!
Sziasztok!
Akkor en is megosztanám a jo hírt veletek,habár még halkan!😊
Ha minden jol megy,február elején már 2(vagy 3 😁) családos anyuka leszek 😊 ma vagyok ET +12n,4napja pozitív a teszt,es a mai vv 572.6 hcg eredményt mutatott 😊
A dokimhoz visszamenni majd valamikor jövő héten kell addig is boldogságunk határtalan 😍❤
Oh hát ez nagyon jó eredmény. Szépen emelkedett. Nagyon jó a tendencia.:)
Nagyon úgy néz ki, h itt egy (vagy több?) babuci szeretne a pocakban 9 havi társbérletet szerezni.
Kiváncsian várom a híreket. :)
Nagy gratula. 🍀🍀🍀🍀
Boci!!!
Micsoda oromhirek! :)
Sziasztok! Hátha tudtok valami okosat mondani, én nem értem... :(
Vége lett a 2. stimulációmnak. Péntek délelőtti ultrahangon volt 12 db tüszőm, ebből 4 db 20 mm-es, 2-3 14 mm körüli és a többi 8-10 mm-es. Ma megvolt a leszívás, lett 6 db petesejt, ebből 3 totál használhatatlan, esélye sincs megérni, 3 db szintén éretlen, amikből esetleg/hátha lehet még valami... ösztradiol 3157 volt pénteken.
Hogy lett ezekből 3 db "talán megérik holnapra" petesejt?
Nagyon csalódott vagyok. :( :(
Köszönöm :) olyan aranyosak vagytok, hogy velem örültök 😘
Ági, én abszolut nem értek hozzá, de szerintem logikus amit írsz, neten se találtam semmit ennek az átváltásáról. Az orvostól csak annyit írtak vissza, hogy az eredmény "jó" :D
Úgyhogy akkor jó. Jövő hét szerdán megyek UH-ra :)
Köszönöm szépen a drukkokat! 😘Tényleg nagyon gyorsak voltak, meg is kaptam az eredményt: 216,0 U/L
Amit egyébként rájöttem, hogy most meg azért nem tudok értelmezni, mert a pénteki IU/l mértékegységben volt megadva, ez meg U/L. Megírtam az orvosomnak, kíváncsian várom, hogy mit mond. Addig is, ha valaki esetleg ért az átváltáshoz, ne tartsa magában! 😁
Csajok,ma kezdem💉
Remélem a legjobbakat!!❤
Pénteken UH+vérvétel.
Szia Turorudi!
Nekem maradt Gonapeptylem, de miskolci vagyok. A párom jár gyakran Budpestre, ha gondolod hűtőtáskában fel tudja vinni.Nem tudom mennyi van pontosan, mert két stimum volt és mindkettőből maradt.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg