Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Uh, olyan jól esik olvasni pozitív példákat. Köszönöm szépen!!!
Neked pedig jó babavárást! 🙂
Szia!
Ne aggódj! Egy jó sejt is bőven elég egy babához.
Nekem az első UH-n négy tüszőt láttak. A következőn, a leszívás előtt ötöt. Három petesejt lett végül, mindhárom szépen megtermékenyült, és a harmadik napon még mindhárom megvolt. Az ötödik napra egy baba maradt, őt kaptam vissza. Pozitív a teszt.
Szia Zsizs2
Én sem hagynám abba.Ma vagyok 8 hetes.Sajnos 5+2 naposan én is korhàzba jutottam vérzés miatt.Attól progreszteron kúp.6+4 naposan ismét korhàzba jutottam.Ekkor az UH -s orvos azt mondta nem lát babát.Sajnálja.Én kétségbeesve egy éjjelt végigbőögve kicsit meghalltam.Másnap mentem a magándokimhoz hogy nézze meg. 5,4mm volt.Ma vagyok 8+1.Azóta is progi pótlás.Szóval szorítok neked nagyon.Több véleményt kérj ki.És nagyon nagyon szorítok.
Én legközelebb hétfőn megyek UH-ra a dokimhoz.Bízom benne hogy mindent rendben talàl.A hozzá nem értő orvos csak azt érte el hogy folyton aggódom.
De nálad is biztosan rendben lesz
🍀🤗💕
Szia Zsizsi!
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal.Nem biztos hogy tudom a tuti klinikát meg én budapesti vagyok de azt tudom hogy a Maternityben a Kiralyhago teren eléggé jó az UH.Ott már több olyan dolgot észrevett a műszerük amit máshol nem.Én még (reméljük hamarosan) nem baba UH-ra mentem csak a petefeszkeket meg méhet néztek és döbbenetesen több dolgot látott a gépük mint egy másik szintén neves nagy klinikán.Szurkolok neked és csatlakozom a lányokhoz.Nehogy elengedd!Van olyan amikor el kell sajnos engednünk őket,a meg ne született babácskàkat de őt még nem szabad.
Szorítok nagyon!!!
❤️
Én sem hagynám abba a progit az biztos. És az is butaság amit mondott, hogy ha egészséges akkor nem megy el. A progi hirtelen csökkenése vetélést okoz. Biztosan vannak csoda babák, akik ennek ellenére nem.mentek el, de nem.kockáztatnék.
A másik, hogy a fagyi babák lassabbak, lassabban indulnak be,és akár a beágyazódás is később lehetett, mint egy friss beültetésnél.
Mindenképp mennék egy másik orvoshoz, akinek jobb a gépe.
Próbáltam utána olvasni...az 5.héten kb 75-80-at ver a baba szíve... a mérete almamag nagyságnyi.
Mi van ha a te babád egyszerűen csak le van maradva?
Nem értem az orvost sem...szedd azt a gyógyszert tovább, várj pár napot és menj egy olyan orvoshoz, aki több esélyt ad a babádnak, ért az Uh-hoz és mindemelett van egy baromi jó gépe.
Sztem Budapesten bármelyik meddősségi klinikára elmehetsz...bár a Versyst nem ajánlom, mert ott az egyik gép nagyon rossz.😂
A lányok itt biztos tudnak ajánlani valakit.
Szia. Az én babám 6 hét 5 naposan 4.3 mm volt, 15.9 mm-es petezsákban.
Tegnap volt 3 hetes a Kislányom! :)
Én nem hagynám abba a gyógyszereket!
Minden jót kívánok.
Ez nem igaz. Ha eddig szedtél progit, és 12 előtt abbahyagyod, vagy nem fokozatosan hagyod el, at vetélést okoz. Akkor is, ha egészséges a baba.
Én nem hagynám abba, amíg van szívhang. Pár hét ide vagy oda, hogy meddig szedem a progit, de ha abbahagyom, mindig bennem lesz a kérdés, mi lett volna ha...
Igen beszélek neki,remélem erős baba🙏🏻🙏🏻
Köszönöm a biztatást😘
A hormonokat szedném...ahogy eredetileg kellett volna szedned.
Beszélj hozzá, bíztasd, hogy erős és nagyon ügyes, ne adja fel.🤞💗🍀
Oké értem. Akkor olyan 10-12mm-es a baba...vagyis nagyon parányka. Nekem itt kint a doki azt mondta, hogy a méretek befogásánál akár 1cm-t is lehet tévedni, ez az orvos szemétől is függ. Nalam pl a helyettes orvos majdnem 7 hónapra megszülettevelem a gyereket, mert kevés magzatvizet mért. Előtte 1 nappal még minden oké volt. Még 3 orvos csekkolt, végül a kezelőorvosom is megérkezett...és minden rendben volt. 5 orvosból 1 nem úgy látott, mért. Szóval nagyon parányka bármi lehet. Én biztos megnézetném.
A szive kb 145öt ver...a te babádra mit mondott?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg