Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma megvettem a Déli patikában a 2 utolsó doboz Freedom-ot, szóval most egy darabig nem lesz nekik.
Szép napot Mindenkinek! 😘
Szia, nekem furcsa.
Nem úgy kellene, hogy megnézi, aztán visszarendel, hogy a pici mennyit nőtt?
6 hetesen még nem is mindenkinek látszik.
Középidőben volt a petesejt-leszívás?
Biztos jó ötlet abbahagyni a gyógyszereket?
Sziasztok,új vagyok itt a fórumon , lombikos, és szeretném megkérdezni a véleményeteket, 6+6 terhes vagyok tegnap voltam uhn és a doki úgy látta,h túl kicsi 4mm/er és kevés a szívdobogás is,így leállított a gyógyszerekről és most várok....
Szerintetek?
Jód téma jó téma. :-))
Aki kíváncsiságot, és elhivatottságot érez magában (és sok ideje van, mert nagyon nagy az anyag, és nagyon nagy az ellenállás), annak szívből ajánlom A gyógyító jód című könyvet, (ezzel a címmel youtube-os előadás is van Árvay Bálinttól, mindezek mellett egy nagyon magas szintű csoportot is visz, hihetetlen alapossággal a fb-on - Jódpótlás tudományos alapokon címmel).
Egyszer említettem egy endokrinológus orvosnak, hogy nem csak a pajzsmirigyünknek, hanem a mellszövetnek, a méhnek, a petefészkeknek, férfiaknál prosztatának, bőrnek, idegrendszernek is szüksége van jódra, és nagyon jó érzés volt, hogy bár ő nem így tanulta, de egyből megkérdezte, hogy ezt honnan veszem, és rákeresett a neten az infókra. Akkor én erről a fent említett csoportról még nem tudtam, utána bukkantam rájuk, de máshonnan hallottam már a jód fontosságáról, csak itt is kétségek között vagyunk, és mindenki csak a saját tapasztalataira alapozhat...
Nekem is csak sima alulműködésem van, és én is a Galt szedem.
Csak most már végképp nem tudom, h maradjon v. cseréljem le teljesen jód mentesre.
Köszönom a segítségeteket :)
Sziasztok! Nekem Naszody doktor sima alulmukodesnel is letiltott a jod illetve jod tartalmu etelek fogyasztasarol. Gyogyszertari tiszta soval fuszerezhetek csak. Azzal ervelt, hogy a bevitt jod a TSHt csokkenti, azonban a szervezet tovabbra is hormonhianyos allapotban van, ez pedig latszik a kormok, a bor es a haj allapotan.
Kert egy kontroll vervetelt a jod tartalmu so elhagyasat kovetoen, es tenyleg magasabb lett a TSHm, igy emelnem kellett a hormon adagomat.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h pajzsmirigy alulműködéssel melyik terhesvitamint ajánljátok? Most jód mentes kell vagy sem, mert mindenfélét olvastam és tiszta kavalkád van a fejemben.
Köszönom a segítségeteket:)
A pozitív tesztig szabad szedni.
Szóval ET után, vérvételig😊
Szia Solinca!
Èn ùj vagyok a fórumon,de nagyon szívesen vennèm az összeàllított, javasolt vizsgàlatok listàjàt.
Előre is köszönöm. 🙏🙂
Szia!
Ha megengeded, akkor élnék egy javaslattal.
A kariotipizáláshoz érdemes lenne beírni a teljes genom szekvenálást, mert az mélyebbre megy és látja az un. mikrodeléciókat is. Ezek a mikrodeléciók is okozhatnak fejlődési rendellenességet az utódokban, akkor is, ha már van egészséges gyerek vagy a szülők nem betegek (csak hordozók).
Ó bakker.
Abból már több van itthon, és nagyon elevenek.
Majd reklamálok 😂
A sok fontos kérdés közé beteszek egy érdekességet.
Ha icsi van, azt mikor csinálják?
Nekem a leszívás napjára esett a Jónás időpontom :-)
15:21 kislány.
Nem hiszek benne, de jót mosolyogtunk rajta. Annyi mindennek kell egyszerre stimmelnie, ez is közte lehet?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg