Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Napok óta szinte már mániákusan olvaslak benneteket. Gratulálok mindenkinek akinek már sikerült és kitartást azoknak, akik még várnak a csodára.
41 éves vagyok és két hete tudtam meg, hogy a 2.lombikunk sem sikerült. Az ok egyenlőre ismeretlen. Az eddigi eredményeim alapján az orvos szerint hozom egy átlagos 40-es nő szintjét... jelentsen ez bármit.
Nincs még gyerkőcünk a párommal, és már több mint két éve próbálkozunk eredménytelenül.
Az első alkalommal 1 magocskát kaptunk vissza 5 naposan, most 3 magocskát 2 ill. 3 naposan... Eredmény nincs. 😔
Köszönöm Klaudia, Drkb és Andi!
Akkor ez valószínűleg nem állhat a meddőség hátterében. Amúgy heti 3-szor mozgok és nem eszem cukrot, normál lisztet, rizst, krumplit, tésztát, tehát kb. 4 éve szénhidrát-csökkentett életmódot élek..., nem tudom e mellé még min változtassak, de persze majd a doki tudja. :)
Én ezt találtam.
Normálérték: A vizsgálat eredménye lehet negatív - ekkor a terhelés utáni vércukorszint a normál tartományba esik -, pozitív, illetve határeset (csökkent glükóz-tolerancia). - pozitív, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 11,1 mmol/l - csökkent glükóz-toleranciáról beszélhetünk, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 7,8 mmol/l de kisebb, mint 11,1 mmol/l. - pozitív, ha a két mért érték nagyobb, mint a vérvételi időponthoz tartozó értékhatár (ezek 5,8 - 10,5 mmol/l között vannak). - csökkent glükóz-tolerancia, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 7,8 mmol/l, de kisebb, mint 11,1 mmol/l.
Az nagyon jó ár, mert én még nyáron kedvezménnyel együtt is közel 20 ezer ft-ot fizettem érte!
Sok sikert Neked!
Sziasztok!
Tudom, hogy nem szívesen diagnosztizáltok, de most jött meg az IR vizsgálati eredményem, és amíg el nem jutok endokrinológushoz érdekelne a véleményetek róla. Esetleg ha volt valakinek hasonló eredménye...
Szóval cukor: 4,8 12 6,4
inzulin: 3,1 49,2 37,1
HOMA: 0,66
Nem tudom, h számít-e, de 55 kg vagyok.
Mi elkezdtük használni amiket ő ajánlott, párom a Freedomot és Profertilt most is szedi.
Csak én váltottam Femibionra.
Harag vagy sértődés nélkül. 😘
A laparoszkópia, az hasüregi vizsgálat. Megint más. De mivel altatni fognak, így biztosan nem fogják külön külön csinálni.
Hanem egybe a méhtükrözéssel. Szerintem.
Így van. Semmilyen vérzés. Mert ha vérzel, akkor a méhtükrözés értékelhetetlen lesz.
Nekem közép időre kellett behatárolni. Egyrészt mert van időszakosan zárt petevezető, plusz a méhtükrötésnél sem lehet menstruálni.
Szia!
Én is elkezdtem szedni, de váltottam a Femibion 0-ra nemrég. Nekem Krizsa dr.javasolta a Fertilovitet.
Szerintem is drága és nem vagyok meggyőződve róla hogy annyira hatásos lenne.
Maradt még belőle 45 kapszula szívesen átadom ha te hiszel benne!
Méhtükrözés során képet kapunk a méh esetleges belső elváltozásairól, a méh alakjáról (van, hogy méhsövény, vagy szív alakú méh nehezíti a megfoganást, és UH-on ez nem mindig derül ki), illetve a petevezetők bejáratáról is felvétel készül. De lehet, hogy épp egy polipot kell eltávolítani, azt is ekkor megtehetik.
A laporoszkópia során 3 vagy esetleg 4 nagyon pici nyílást ejtenek (egyet a köldökben), felfújják gázzal a hasüreget és betekintenek (összenövéseket is meg tudnak szüntetni ezáltal).
A laporoszkópia során meg lehet ejteni a méhtükrözést is. Nekem külön volt, egyik kórházban, másik a lombikos centrumban.
Szia!
Én szedtem.Nincs rossz emlékem róla, de nem sikerült a lombik sem.Bár ezt nem a Fertilovit számlájára írtam.
Szerintem nem rossz cucc, nekem is orvos ajánlotta, így adtam neki egy esélyt.Később viszont váltottam a jóval olcsóbb (és nem feltétlenül rosszabb) Femibion 0-ra.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg