Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok! Megjött a labor eredményem: Progeszteron 45.75 nmol/l, HCG <2.0 IU/L
Ha jól értelmezem, akkor sajnos nem sikerült.
Sziasztok!
Első lombikos vagyok. Az normális hogy stimu alatt semmi más tünetem nincs, csak a lábaim fájnak nagyon?
Sziasztok Lányok. Szembejott velem a forum es be kellett nézzek. Szeretnek nektek kis erot adni a tortenetemmel.
Régen, bő 2 eve jartam parszor itt és bár nagyon szerettem volna kisbabát akkor nem ereztem hogy a lombikig elmennék. Akkor 46 multam es volt mar egy 27 es egy 22 eves gyermekem.
Egy ev orvostol orvosig tarto rohangalas es volt mogottem. Vegul mar mentem volna a Kaáliba is de nem fogadtak mivel elmultam 45. Akkor talaltam meg a dokit aki adott pici remenyt. Ujra vegigzongoraztuk a hormonokat, cukorterhelest es kiderult hogy kb semmi sincs rendbe de volt peteeres. Meg 3 cikluson at, amit kovettunk de a siker elmaradt azutan tusző se ert tobb. Az Amh 0,01 volt, gyakorlatilag ott ert veget minden.....illetve ott kezdodott. Egeszen addig a ferjem be se vontam. Ugy voltam vele, mar nem akar babát, majd ha spontan osszejon ugyis marad. Egeszen odaig ahol kiderult nincs tovabb. Ott valami olyat ereztem hogy nem allhatok meg. Bar mint irtam bem szandekoztam elmenni a lombikig de az egyre novekvő vágy a vaba utan es a "ha most feladom vége es 5-10-20 ev mulva gyulolni fogom magam" gondolat behuzott mint egy spiral.....szembesitettem hat vele a ferjem hogy ez van de en vele vagy nelkule megyek Brnoba es ujrazerveztem mindent.
Nem volt ilyen egyszeru. 32 ev hazassag utan kishijan rament a kapcsolatunk. En akartam/ő nem akarta de jott es minden egyes vizsgalat vagy ha csak feljott a tema vad vitaba torkollt.
Ez nyaron volt. Kovi aprilusba jutottunk ki Brnoba. En meg voltam.gyozodve nem lesz itt lombik hiszen a stimu alatt vegig vereztem. De uh nal mnyh rendbe volt. A petesejtek donortol voltak es 2 bogyo ment el a 9bol az 5 napig. Egyet visszaultettek, egy ment a fagyoba. A beultetes tavaly husvetkor volt, a fiam 28 szuletesnapjan. Hazajottunk, onellenorzeses vervetelek hogy mennyi progit "toljak rá a 800mg ra" majd ET+9 pozi teszt❤ meg tobb vv, meg tobb progi, meg se alltam napi 1600mg ig....
11+3 heten eros verzes.....azt hittem vege de "csak" hematoma volt. Korhaz, fekves, otthon tovabb fekves, bogyoka nott es nott majd januar 3 an inditott szulessel, sok sok oxitocinnal megszuletett Vivikem❤❤❤
Ne feledjétek, van tovabb.... Akkor is ha eljarnak az evek, ha elmulik a mensi....mindig van tovabb! Eletem legjobb dontese volt hogy nem adtam fel. Apa imadja a pici lanyat es halas hogy raetoltettem a lombikot.
Mindenkinek kitartast es sok sikert kivanok. ....ha par evvel fiatalabb volnek, kimennek a tesoert issss. Barmilyen komplikalt volt hianyzik a terhesseg❤😃😉😘
Maximálisan megértelek Arcencil, minden általad leírt dolog kapcsán.
Bennem is rengeteg a kérdőjel most, de ez nem érinti a következő ciklus indulását, mert arra ígyis-úgyis megyünk.
Pont azon elmélkedtem ma, hogy a legelső lombiknál ami bő 1 évvel ezelőtt volt, fele ennyi hormonnal lett 5 petesejtem.
Utána jöttek az ultrashort és soft protokollok, amiből vagy nem lett petesejt, vagy ami lett is az degenerált volt. Ezeknél a protokolloknál 2-3 tüsző volt összesen hormonnal, egy normál ciklusban pedig megérik 1 tüsző minden hónapban. Erre mondta azt Krizsa dr. hogy spontán is sikerülhetne, mert rendszeresen van peteérésem jók a hormonszintek. Lehetne valóban, ha nem lennének gondjaink az együttlétekkel. De vannak, így a spontán teherbeesés kb. esélytelen.
Úgy érzem a kudarcok után mindent megtettünk, tényleg testileg-lelkileg kipihenten pozitívan és vitaminokkal feltöltve vágtunk bele ebbe a long protokollba. Mikor megtudtam hogy 3 érett petesejtet produkáltam a föld felett jártam 10 cm-rel, úgy örültem! Tudom-tudom, mások nem győzik beosztani mit csináljanak a fagyibabáikkal akik a sítáborban sorakoznak. Én mégis óriási előrelépésnek éreztem a 3 sejtecskémet.
Őszintén nem tudom meddig lehet facsarni a testet-lelket, a párkapcsolatról nem is beszélve. És igen, ezt csak az érti meg aki hasonló cipőben jár. Se családtag se legjobb barátnő senki.
Csak ti lányok itt a fórumon!
Sok erőt és kitartást kívánok Mindannyiunknak! ❤️
Teljesen érthető és mindannyian keresztül mentünk ezen. A legtöbb párkapcsolat is megsínyli ezt az egész hervehurcat, de talalni kell egy túlélési stratégiat, ami atsegit a nehézségeken! Pl.Jóga, futás, munkaterapia, egy szuper hobbi vagy egy jó szakember! Kinek mi...Dehogy van itt a menopauza, a tuszoszam 0-ra csökkenése után még évek! Egyetelmu, hogy a hormonok kavartak be és persze a műtét is, az lenne csoda, ha most minden ugyanugy működne..vissza fog állni szépen minden, regeneralodj, töltődj és kenyesztesd magad, most ez kell a szervezetednek!😉
Nagy ölelést küldök!💖
A természetes utat már régen elengedtem...😔
Köszönöm a segítséget, bízom benne, hogy gyorsan le tudjuk vinni elfogadható szintre 🙏
Nagyon köszönöm az infót, a néhány hetes csökkentés biztatóan hangzik...🙏
A stresszre én is gondoltam, amióta belevágtunk, jóformán aludni sem tudok az izgalomtól 😳
Arcencil, szívből kívánom, hogy a pároddal rendeződjön minden! Ez a legeslegfontosabb. Találjátok meg újra egymásban azt, ami még az idegőrlő időszak előtt volt.
Remélem, a hormonjaid is rendeződnek! Én továbbra is Aviva-torna-fan vagyok. Szorítok neked mindenhez <3
Drága Kiscica! Annyira szurkoltam!!! Rettentően sajnálom, hogy nem sikerült ez a ciklus. De kérlek ne adjátok fel, eljutottatok a megtermékenyítésig ami az utolsó két esetben nem sikerült. Nagyon várom majd a híreket a következő stimu kapcsán!
Én is magamba vagyok roskadva, azért jövök ritkábban. Kérdés volt itt a művi befejezés utáni ciklus rendeződés. Hát nálam nem sikerül :( Nem tudom a két egymás utáni küret vagy a stimu miatt de totál felborult minden, nem jöm meg időben, nincs rendes vérzés... Most is csak várakozom, várakozom de semmi... (ebben a hónapban együtt sem voltunk - (ez egy másik tészta), szóval biztos, hogy nem vagyok terhes) Az utolsó rendes vérzésem február végén volt. Már azon is elgondolkodtam, hogy lehet, hogy elkezdődött a menopauza, simán lehet, hogy a stimuval totál szétcsesztem a hormonrendszerem. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy folytatni akarom ezt az egészet mert kezdek kikészülni.
Hormonpanelt biztos csináltatok ha megjön, a 3. napon, hogy lássam WTF, de, hogy ez mikor lesz? :)
Mindenkinek kitartást, sok erőt, én is próbálom magamban megkeresni az újrakezdéshez való energiát. Nekünk most itthon is krízis van(párkapcsolat), nyilván nem kell elmondanom, hogy ez az egész két és fél éves hercehurca, a sok időzített együttlét meg minden hogy meg tudja viselni az ember magánéletét. Bocs, ha depresszívre sikerültem!
Jaj lányok annyira sajnálom hogy nem sikerült.
Sok erőt kívánok mindenkinek!
Szia,
a prolaktin stressz hormon is, probalj meg jogazni, esetleg szabira menni.
Bromocriptinnel nagyon szepen le lehet huzni, de ahhoz par het kell. Endokrinologus, de meddosegi orvos is felirhatja. Nekem 980-rol 400-ra vitte le haromnegyed tabletta 3 het alatt.
Ha sportolsz minden nap, az is sokat segit.
Amugy az en dokim azt mondta, hogy a tanulmanyok alapjan amiket olvasott, o nem hisz abban, hogy ez gatolna a teherbeesest, sot enyhe tultenges meg segithet is.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg