Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
pestre járok,a szmatonához,ő is mondta,mondjuk elég tapintatosan,de az előző dokim egy rémálom volt,folyton ezt nyomatta.
5 %? ez most komoly?
azok akiket mondtál,hogy ennyi idősek ott,már sokadszor mennek vissza? vagy hányadikra szokott sikerülni így fél úton a nyugdíjas otthon és az elfekvő között?
Nagyon sokszor, és volt aki nagyon nem tapintatosan. Itt a Sotén egyszer mutattak egy diagrammot, ami 5% esélyt mutatott, de soha többet nem emlegették a koromat.
Ide nagyon sok velem egykorú, vagy idősebb is jár.
a kaáliba járok,meg vagyok velük "elégülve".
csak engem mindig azzal szívatnak,hogy öreg vagyok és,hogy 40 felett kb. már csoda kell a terhességhez.neked nem mondtak ilyet?
én ET+6-on vagyok,ugyanilyeneket érzek. hol a petefészkem,hol a méhem,de tartok tőle,hogy ezek csak a stimu tünetei,mert amikor terhes voltam,a világon semmit nem éreztem.
43 évesen hány sejted lett és hány embriód?
én 41 vagyok,5 sejt lett és 2 embrió
Szia! Én 43 éves vagyok, ez a második lombikom.
Minden tünetemet az elözőhöz hasonlitok. Teljesen más,de mégsem vagyok biztos semmiben. Ha fáj a hasam nem tudom miért, de ha nem faj akkor azt nem tudom, hogy az jó jel-e.Lehetne valami biztos tünet, amiről tudhatnánk, hogy sikerült vagy nem.Én et+4 napon vagyok, úgyhogy messze még a vérvétel. Te hanyadik napon vagy?
nem tudom...szétidegelem magam.
eddig egész nyugodt voltam,de most...
Gratulálok a kisfiadhoz :)
Mindig jó ilyen pozitív történetet olvasni :)
Ja es ne adjatok fel amig kicsi remeny is van! Engem is elhajtottak a BMC-bol a masodik lombik utan, hogy eselyem sincs, csak elveszem a tb-s lehetoseget olyanoktol, akiknek meg lehet gyerekuk.
Hehe... 4 honap mulva terhes voltam es szultem egy 3,6 kilos, 54 centis csodat!
Igen, van! :)
43 evesen szultem tavaly juniusban. 3. beultetes.
2 petesejtbol 2 megtermekenyult, mindketto be lett ultetve, valoszinuleg mindketto elindult, mert eleg brutal HCG szintem volt, aztan vegul 1 szivhang lett... Elso baba, vagyis most mar egy nagyfiu. :)
Mi pedig veled együtt izgulunk majd :)
Kb. fél év, és remélem én is itt fogok már tartani :D
4petesejt lett,de a 4.napra csak 1 beültethető maradt,de a dokinak is mondtam,hogy ez az 1,tökéletesen elég nekem...
Most nagyon nyugodt vagyok...még,de ha eljön a vv ideje,biztos izgulni fogok...:)
hány petesejted volt? és mennyi embrió lett?
izgulsz?:)
Köszi,aranyos vagy!
Az első gyerkőc lenne és a 2.lombik volt...most úgy tűnik,hogy viszonylag minden értékem ok.,nincs akadálya a beágyazódásnak!:)
akkor drukkolok. hányadik lombikod?
és van már gyerkőcöd?
mi több mint 2 éve próbálkozunk a kistesóval,és most kicsit megzuhantam a sok sikertelenségtől,bár tudom,hogy vannak hullámvölgyek,de néha olyan reménytelennek tűnik az egész.
ezért szeretnék pozitív példákat olvasni.
van valaki ezen a fórumon,akinek sikerült a lombikja 40 felett? vagy ilyenkor már csak idő kérdése,hogy mikor adjuk fel?
próbáltam visszakeresni a fórumban de nem találtam olyat,hogy pozitív lett a teszt. Ti emlékeztek ilyenre?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg