Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
judit68, őszintén már nekem is azt mondják,hogy túl öreg vagyok azért nem sikerül már a harmadik lombik,pedig én 41 vagyok csak,de a dokik folyamatosan nyomatják,hogy a korom miatt van.
én most jutottam el oda,hogy megyünk a csehekhez donorozni,bár nem tudom,hogy állsz ehhez,de lehet,hogy meg kéne barátkozni a gondolattal.bár ezt tényleg mindenki maga tudja,de 47 évesen szerintem...
vagy idegenkedsz ettől nagyon?
Szia Rosy,
Nyitottak a donorosok egy másik fórumot itt a Hoxa-n.
A méhen belül volt, de szerencsére nem kellet varrni csak lézerezni, ezért rövidebb volt a gyógyulás.Eredetileg nekem is azt mondták, hogy ez nem probléma, de amikor a Bokor azt mondta ezzel 0% az esély, és utána a következő lombik sikerülni fog, akkor rögtön belementem.-persze nem tudták, hogy ott egy sövény is van.-
És nagyon hálás vagyok nekik!
nekem a méhfalban van egy 3,5cm-es mióma és három különböző doktor is magabiztosan állította, hogy:
- nem, hogy nem óriás, de kis méretűnek számít
- elhelyezkedése nem zavarja a teherbeesést, és a magzati fejlődést sem
- arra kell majd (remélem mihamarabb figyelnünk), hogy a hormonok változásával a mióma reagál-e, azaz esetleg nőni kezd-e
Reméljük Györgyi73 elindítja a sikerszériát!!! :)
Szép napot!
En is ezen gondolkodom, de eddig egyik orvos sem javasolta a mutetet. Mi tobb, ismerek jo par embert, akik (tobb) miomaval lettek terhesek.
Szoval nagy a dilemma......
Gratulálok!:-) Szép babavárást..és nagyon vigyázz magadra!
Lányok,mindenkinek ilyen boldogságot kívánok,végre!:-))
Műtétednél a legjobb kezekben voltál...engem is most fog Dr. Bokor másodszorra műteni! :-))
Csibi Noemit nem ismerem, de Bokorrol mar sokat hallottam.
A miomad a mehben volt, torzitotta a meh ureget? Nekem is van ugyanis egy pont 3,5 cm-es, de a mehen kivul. Erre eddig pedig mindenhol azt mondtak, hogy nem problema.
Köszi!
Végül is csak 1db. 3.5 cm-es mióma volt, és a sövény. Mindkettőt kiplasztikázták laporoszkópiával! Komolyan mondom, tökéletesen sikerült, és a petevezetékeket is kitisztították.
Csibi Noémi az orvosom, és mivel Ő csak rezidens, ezért a Bokor doktorral együtt műtöttek.
Gratulalok ehhez a jo hirhez! Csak igy tovabb!
Azt megkerdezhetem, hogy a miomaidat vegul kimutottek? Es ki mutott a Sote-n?
Köszönöm!!
A második lombikom volt, majdnem egy éves kihagyással. Azt, mondták két óriás miómám van azért nem sikerülhetett az első. Itt a sotén mütét közben derült ki, hogy egy sövény volt, ami születési rendellenesség, és lehetetlen teherbe esni vele, vagy borítékolt a vetélés.43 éves vagyok, és a világ legszerencsésebb embere vagyok!
Gratulálok! Olyan jó, nyár végén a szép időben Te már tologathatod a babakocsit!
Szia!
Gratulalok nektek!😄
Sziasztok Lányok!
A sok drukk segített! Állapotos vagyok, ennél többet nem tudtam meg, csak hogy 27-én u.h..
Olyan boldog vagyok, már a harmadik napon elkönyveltem, hogy nem sikerült. Hát ennyit a a tünetekről. Mindenki és minden terhesség más.
Azért a földön maradok, és azért izgulok, hogy meg is maradjon ez a baba. Nehéz hetek jönnek azt mondta a prof. pihenjek sokat, mert van egy kis nagyon halvány, nagyon kevés és híg folyásom.
Köszönöm a sok szorítást!!!
Mindenkinek a legjobbakat!
Most lefekszem, mert este nem sokat aludtam!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg