Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Célba ért:)
Befestem a hajam, és megcsinálom a körmöm, du.tán pedig, most beszéltem a férjemmel, elmegyünk plázázni.
Hétfőn én is megyek vérvételre, de sajna az eredményt, csak szerdán az ismétlés után mondanak.
Még tartom magam, ahhoz hogy nem tesztelek!
Köszönet.
Tegnapelőtt du.szinte minden érzés:cickó,hasfájdalom elmúlt,majd tegnap újból fájdogál a cickóm és mensiszerű a hasfájdalom+leakar szakadni a vesém... és szédülgetek.Az tuti,hogy nem tesztelek idő előtt,inkább a vv-t megvárom,ami hétfőn lesz.:)
Legyél egy kicsit pozitívabb,küldök belőle tőlem:::))))
Szia Dulche!
Köszi szépen, nagyon ari vagy.
Veled mi újság?
Nekem továbbra is olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, kivéve a mellfájdalom az teljesen elmúlt.
Már csak az Anyukám bízik a dologban, Ö 4 hónapig menstruált az öcsémmel.
Remélem nálad minden rendben!
Szia Gzizus! A petesejt donor topikban írhatnál a tapasztalataidról, ha van kedved!
Vagy itt is akár!
van már egy természetes úton fogant gyerekem 3.5 éves.
és a második lombik utáni hónapban terhes lettem spontán csak missed ab lett.
ezért gondolom,hogy a korom lehet a baj.
ez melyik klinika volt?
mi is elindítjuk már,nem várok tovább elég volt. az elmúlt két évben a stimukkal összesen kb 56 petesejtem volt.ebből gyerek nulla.
asszem le kell vonnom a konzekvenciákat,nem jók a petesejtjeim.
Szia gzizus!
A kisfiad saját petesejttel lett?
Mit csináltak máshogy a csehek?
Fel a fejjel!
Szerintem a csehek tényleg tudnak valamit.
Én itthon 2 lombikot próbáltam meg elsőre lett 8 petesejtem, de a 3. napnál tovább nem jutottak, másodszor pedig rosszul időzítettek, volt egy csomó tüszőm a végén 1 petesejt lett. Akkor kerestem külföldi lehetőséget, bevallom én már nem akartam sajáttal tovább próbálkozni, mert a 2015 évet adtam magamnak, mint végső határidőt. A cseheknél az első embrió beültetésem sikeres volt, most 34 hetes kismama vagyok a kisfiammal 43 leszek mikor megszületik, szóval az én véleményem az, hogy ha egy ajtó bezárul egy másik kinyílik, persze iszonyú szerencse is kell hozzá, de aki itt van mind kitartó és az meg fogja hozni a gyümölcsét!!!!
Szia! Köszi a választ.Érdekes, hogy ahány intézmény annyi eljárás.Nekem mindkét lombikomnál kevés petesejt lett.4-5 db.És a velem egykorúaknak, mind 3. napon beültették. A prof. azt mondta, csak a sok petesejtet, és ebből fejlődő embriót hagyják szelektálódni.
Lehet, hogy nálad csinálták jól, igy életképesebbek lettek volna az embriók, és ha nincs beültetés, tudtommal az nem számít lombiknak.Így megmaradt 1 lehetőséged.
úgy tűnik,nem sikerült.:(
a leszívás után vagyok a 13.napon,és semmi...negatív.
nem hiszem már el,ez már a harmadik lombik volt.
Valos vagy nem valos adat, de a klinika oldalan ez az adat szerepel a sajat petesejtes beultetes sikeressegerol.
En szeretnem elhinni, hogy igaz, mert akkor ok mar valamire rajottek/tudnak, amit mas klinikak nem.
libalány ha szeretnél siker történetet olvasni, és hátha másnak is tudok egy kis pozitív energiát és hitet adni akkor most megteszem :) Emlékszem, nekem is sokat segített anno :)
40 éves múltam, van egy 13 éves lányom az előző házasságomból, full spontán fogant (annyira, hogy nem is terveztük :) )
39 évesen az új férjemmel kitaláltuk, hogy babát szeretnénk (neki nincs még) és én azt hittem, hogy sitty sutty úgy fog menni, mint anno. No, nem így lett, 1 évig nem estem teherbe. Minden eredményünk jó volt, az AMH-m mondjuk vészesen csökkengetett, és a 40 éves kor is közelgett, ezért elmentünk a BMC-be, Szűcs dokihoz kerültünk. Decemberben (2015) egyből lombikot javasolt, de én éreztem, hogy egy inszem jó lenne, megpróbálnám. Majdnem hogy kinevettek, de azért hajlott rá, mert úgyis december, már nem kezdenek stimulációba, legyen. De megmondta, első és utolsó.
Szerencsére tényleg az első és utolsó lett, mert 24 hetes pocakos vagyok, egy kisfiú ficánkol éppen most is itt a hasamban. Pedig SENKI sem hitt bennem, bennünk, rengeteget piszkáltam a dokit utána, hogy na ugye, hogy megérte? :)
Ugyhogy hajráááááá mindenkinek, nagyon nagyon drukkolok, és a lényeg: HIGYJETEK magatokban!!!!!
itt egy cseh klinika siker statisztikája. a saját petesejtes ivf a legalsó.
még 45 felett is 36%-os a sikeresség. akkor most ezek hazudnak?
Tutira nem ezen múlik...vannak kábis lányok,persze fiatalabbak,akiket ismerek és most fognak szülni...:(....és persze ott vannak a potyogtatók 13-14 évesen....:(
És a szöveg: MINDEN FEJBEN DŐL EL! - egy sz..rt,ha fejben dőlne el,nekem 5-6 gyerekem lenne....:)
Persze,biztos akarni is kell...de szerintetek egy 13-14éves kislány fejben dönti el????
Mi nem akarjuk annyira????
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg