Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hűű, nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!!
Legközelebb, ha ilyenre várok, én tuti szabit veszek ki, mert teljesen használhatatlan voltam a várakozás óráiban..
Vv-n voltam és teszteltem is...
Remélem neked sikerül,nagyon szorítok és várom,hogy írj!::))
szia! Először is nagyon sajnálom, hogy úgy néz ki Neked nem sikerült. Teszteltél, vagy vérvétel volt?
Én most megyek 11-re az eredményért. Este nem sokat aludtam. Majd jelentkezem!
Puszi és drukk! Most 3 hónap spontán próbálkozás jön, tudod soha nem lehet tudni.
Egyeztettél endokrinológussal? Az enyémnek égnek állt a haja, amikor meglátta a meddőségi központban kapott DHEA-t. Azt mondta, hogy pont az ellenkező hatást váltaná ki nálam.
iHerb-ről szoktam vitaminokat rendelni.
Próbálom túltenni magam a történteken,csak nehezen megy...de biztos megy...de látom férj szomorú arcát és ...nincs válasz:(
Györgyi73,veled mi a helyzet???
Sziasztok csajok!
Bocs,hogy nem előbb...sajna nem szolgálhatok jó hírrel...negatív...nem sikerült:( NO COMMENT
Sziasztok!
Nálunk nincs olyan klinika ahol magasabb a sikeres beültetések aránya?
Van valakinek esetleg erről infója?
Ne viccelj, minden nap eszembe vagytok attól függetlenül, hogy kicsit próbáltam elengedni a dolgot! (azért olvasgattam a fórumot, hiába fogadtam meg, hogy nem is gondolok rá!)
Úgyhogy pihenj, próbálj nem nagyon izgulni, és tudd, hogy megy a drukk ezerrel!!! :-)
Szia ava19!
Köszönöm a bíztató soraidat!Mostanában nem lógtam annyit itt, mert el akartam kicsit engedni a dolgot!Jó is volt egy kis lazítás! Most arra készülök, hogy megismételtessem a PCT tesztet, mert ha megint pozitív, akkor nincs mire várni, újra bejelentkezünk a dokinkhoz!Múltkor azt mondta amikor lemondtuk, hogy ha szólunk, megpróbál beszorítani valahová soron kívül!Szerintem itthon már mindent megpróbáltunk, a napokban mondtam a páromnak, hogy fussunk neki mihamarabb!
Neked nagyon szorítok a műtéthez, hogy minden rendben legyen és kívánom, hogy neked is sikerüljön végre az a várva várt baba!
Nem adom fel én sem! Puszi neked! Szép napot! :-)
- és én is : MINDENKINEK SZORÍTOK!:-)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg