Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia, meg egy pozitiv tortenet: 40 evesen, szamtalan negativ ovulacios es terhes teszt utan dontottem ugy, hogy most mar nem huzom tovabb a gyerekkerdest. A kotelezo vizsgalatokon nagyon nehezen estem tul. Teljesen elkeseredtem, hogy nem akar a baba osszejonni. Aztan a vizsgalatok zaromegbeszelesen a doki lombikot javasolt, igy szinte azonnal, egy heten belul elkezdtuk a stimulaciot. Ket het mulva ket szep erett zigotat kaptam vissza, az egyik itt ul mellettem. Masfel eves csoda.
41 evesen kezdtuk, 42 evesen szultem.
Sziasztok! Ma megvolt a transzferem es ket csodas embriot kaptam vissza 2 naposan (11 petet szivtak le, hetet virtifikalnak). Boldog vagyok.
A hasam faj marhara, de fekve jo... ;-) Drukkoljatok legysziiiii ;-) kosz
Szia! Én is sokat gondoltam ám Rád is :)
Nagyon jól vagyunk, egészen tegnapig végig dolgoztam, most egy hónap pihenő, aztán jún. 6-án elektív császár, ha az úrfi másképpen nem dönt, de eddig nagyon jó gyerek követi az ütemtervet :)
A pocakom nem túl nagy, nem is tudom hol fér el szegénykém, szemmel láthatóan mozog a hasam, ha tornázik odabenn :) mondjuk elötte is sovány voltam és a terhességgel is csak 7 kg híztam eddig, engdett mozogni, könnyebben még sportolhattam is mellette, szóval nagyon rendes kiskrapek :) Nem bántam meg, hogy belevágtam, csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Persze még most is sokszor hitetlenkedem, a szerecsémen .)
Veled mi újság?
Nem, donor embrióval!
Szerintem maga a megtermékenyítés folyamata lehet precízebb, talán ők nem annyira futószalagon csinálják, vagy jobb minőségű szerekkel dolgoznak mint itthon. Ja és a hozzáállásuk egészen más, törődnek veled, kedvesek, segítőkészek, nem néznek hülyének, hogy 40 felett gyereket szeretnél. Ha nem sikerült volna akkor is ezt mondanám róluk!
Biztosan nem vagy terhes? Lehet, hogy csak még nem mutatta ki a teszt.
De a hormonok is be tudnak kavarni nagyon. Nekem volt 39 napos ciklusom is és nem voltam terhes.
De az is lehet, hogy készülődik valami️ Várj még egy kicsit!!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Megvolt az első inszemem és az inszem óta eltelt 17 nap, de nem vagyok terhes és még mindig nem jött meg. Elvileg nem a peteérés után 14 nappal kell megjönnie? A sok hormon kavarhatott be? Nektek volt már ilyen?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha szabad!
Én eddig 2 lombikon vagyok túl, elég vacak eredménnyel. 2-2 petesejt lett mindegyikből és a négyből csak egy termékenyült meg..
Idén leszek 41.
Alább írtátok, hogy lehet növelni a petesejt mennyiséget, javítani a minőséget. Milyen bevált módszereket tudtok? Szedek Q10-et, C,D, Mg, Fertilovit-ot.
Mit lehetne még?
DHEA-t használ valaki?
Drukk mindenkinek, aki mostanában fog tesztelni!
Nekem ez a második lombikom!
Az elsőt végigcsináltatták velem 2 nagy méretű miómával, mondván nem attól, nem sikerül természetesen sem.A 3 napon olyan görcseim voltak, hogy szinte éreztem, hogy a méhem kilöki az embrióket.
Itt a SOTÉn rögtön azt mondták, hogy mütét nélkül felesleges akárhány lombik is.
És a mütétnél derült ki, 42 éves koromban, hogy születési rendellenességem volt, egy sövény,ami szintén lehetetlenné tette a terhességet.
Én nem gondolkodom donoron, ehhez egy kicsit merevnek érzem magam, de neked sok sikert kívánok.
az a vitamin amit én nem eszem,az nem létezik:)
tudom,hogy itt is van donoros lombik,de itt nekem kéne donort szereznem,azt meg sajnos nem tudok:((( úgyhogy marad Csehország.
neked ez hányadik lombikod? te nem gondolkoztál még a donoros megoldáson?
Te 41 éves vagy, a petesejtek minőségén lehet segíteni különböző vitaminokkal és ásványi anyagokkal.A köv. lombik 3 hónap addig nagyon sok minden történhet.Mindent kivizsgáltak? Genetika, Immunológia?
Úgy emlékszem kacérkodsz a cseh donoros lombikkal.
Nálunk is vannak magán lombik intézmények, ahol az árak is hasonlóak, és a sikerességi rátájuk is.
Sajnálom, hogy nem sikerült, de ha én 41 éves lennék, akkor több remény lenne bennem!
megjött a véreredmény. hcg:8
valszeg még az ovitrelle-ből maradt:(
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg