Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Szia! Változó, mikor mennyien vannak, az utóbbi időben, amikor ott jártam, általában sokan voltak, de a vérvételeseket előre veszik.
Ha mintát viszel, be kell kopogni az üveg ajtón és gyorsan behívnak.
Ha megvannak a vérveteli eredmények, akkor gondolom lesz egy konzultáció és szerintem akkor tudjátok megbeszelni a lombik dolgot.
Szia Edit! Megnéztem a fotót, bíztató! ;)
Drukkolok!!! Mikor tesztelsz újra? Holnap?
Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok, mint biztos lombikos elzárt petevezetőkkel és 10 év "múlttal".
Hétfőn megyünk első vérvételre. Szerintetek mire számíthatunk, sokan lesznek vajon most is?
Egyszer már voltunk Sipos dr. magánrendelésén. Azt mondta, hogy majd keressük meg őt, amikor megyünk. Hogyan lehet elérni, hogy beszéljen velünk és tényleg felvegyen arra a "bűvös" listára?
A vitt mintával tényleg gyorsan behívnak?
Jó, hogy van ez a lista!
:) Ez azért biztató. Nagyon izgi... :) :) :)
Remélem hamarosan mindannyian követünk. :)
Szia Edit! :) Nagyon izgi, szorítok érted!!! ;)
Bízom benne, hogy Petyónak lesz igaza, ha valaki közülünk megtöri a csendet, akkor sorra jönni fognak a pozi tesztek! ;)
igen, én szürkének látom a 2. csíkot (még sosem volt szürke csíkom sem, ezzel a tesztel sem soha, Benu), fotózhatatlanul halvány. Kiderül 2-3 nap múlva :)
nem élem magam bele.
Bátor vagy! :) Drukkolok! ;)
Legyél Te a masodik kétcsíkosunk! :)
igen, reggel teszt :)
bár még csak 11. dpo, sok jóra nem számítok :)
homocisztein az MTHFR génmutációm miatt kell
a ferritin vashiány, vérszegénység (nekem a hemoglobinom is általában az alsó határértéken mozog), a lappangó vashiányt is kimutatja
"A kortizolnak számos létfontosságú feladata van stresszhelyzetben az emberi szervezetben, annak érdekében, hogy a szervezet felkészüljön és életben maradjon a stresszhatás alatt:
Szabályozza a vérnyomást és a kardiovaszkuláris funkciókat
Szabályozza az inzulint és a glükózt
Immun funkciókra hat
Válasz a gyulladásokra
Szabályozza az anyagcserét"
képes blokkolni a progeszteron termelődését.
amúgy a ferritin benne van a Centrumlab babaváró csomagjában, onnan loptam :) még sosem nézték.
Edit, tesztelsz reggel? :)
Hogy vagy, tünet van?
A pct azt nezi szerintem, hogy a méhnyaknál a nyák kinyírja e a spermát, a sp elleni antitest meg immunológiai dolog, kilöki e a spermat.
A homocisztein, ferriton és a kortizol mit mutat?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?