Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Edit, megint kellesz. :D
Regisztráltam a ciklus.hu-ra, nem volt egyszerű, minden felhasználónév foglalt. Na, de sikerült, csak nem jöttem rá hol rögzíthetem a hőmet. Holnap kezdem. Meg hol tudom majd megmutatni nektek? Béna vagyok. :/
Reggel kezdem, itt figyel már a higanyos. Nyelv alatt szoktad vagy felette?
Ezt akartam, hogy mikor teszteltél utoljára? Mi történt azóta? Hátha...
De írod, hogy ma...:-( Ezt mondtad nekik?
Úgy sajnálom, hogy ennyi mindent át kell elned! :(
Annyira drukkolok Neked, hogy a következő sikerüljön!!!
De jó!!! :) Olyan jó végre két csíkos tesztről hallani! ;)
Biztosan minden rendben lesz, drukkolok Neked, vagyis Nektek!! :)
Káosz...
Én ezért hívtam fel, az a biztos.
Egyébként a bogyókat abbahagytad? Már nem emlékszem tesztet is csináltál? És azóta?
Nekem is olyan az érzésem még mindig, hogy meg akar jönni.A melleim...Nagyon érzékenyek.
Egész nap fáj a fejem, olyan nyomi vagyok, de nem mertem bevenni semmit. Nem nagyon múlik. Vagy az idő az oka?
"bármikor megcsinálnám újra"
Ne is mondd...én úgy vágtam bele, hogy maximum 3 stimut csinálok végig, azért ne menjen az egészségem rovására. (Mondjuk, azért bíztam benne, hogy lesznek fagyibabák is, és spontán beültit is tudnak csinálni, de az nem jött össze.)
Most meg a sikertelenség után úgy vagyok vele, hogy akár holnap újrakezdeném.. Hosszú lesz ez a 3 hónap szünet....:-(((
De jó!:-)Köszönöm!
Nagyon bíztam benne! És rengeteget imádkoztam!
Eléggé megviselt ez a program. Persze bármikor megcsinálnám újra.
:-) Köszönöm!
Szerda a következő teszt.
Az mindjárt itt van.
Szia! Nagyon köszönöm. :-)
Szerdán kiderül.
Ma egész nap csak vigyorogtam.
Egyébként első konzin nekem is azt mondta, hogy felír, és ehhez képest engem is csak most májusban írt fel. :(
Na de téged... nem is értem. Te idősebb is vagy, meg eleve lombikkal indultatok.
Köszönöm szépen! :-)
Semmit nem aludtam este, kettőkor ébredtem, hogy nekem tesztet kell csinálnom. :-) Aztán még egy kicsit visszafeküdtem.
Ahogy lehetett látni az eredményt a férjemet kb. 30 alkalommal megkérdeztem, hogy ugye te is azt látod amit én?
Minden lámpát felkapcsoltunk, hogy ugye jól látunk?
Eléggé fáradt vagyok és egyfolytában eszem. :-) A cicifájás nem nagyon múlik.
Folytatom a bogyókat. Szerdán kell új tesztet csinálni.
Neked írtak vissza valamit?
Már nagyon unom, hog bejönnek a megérzéseim. Kiderült, hogy nem vettek fel a tb-s listára az intézetben :-(((( 3 hónap pihi, utána konzultáció megint, ha akkor ír fel a listára, talán jövő nyáron sorra is kerülök.
Petyó! Nagyon figyelj majd oda Te is! Ha már én ilyen hülye voltam, hogy nem kértem róla valami igazolást, hogy felkerültünk a várólistára vagy sem.
Na de a legtöbb magán dokinak van klinikai /tb-s/ háttere. Szóval meg tudja oldani, ha akarja. Nekem a magán nőgyogyi, amit lehet kiír tb.-re. A műtét előtt a teljes kivizsgálást a Péterfyben ingyé megcsinálták.
Na majd megnézem a héten, hogy nálunk mikor milyen nőgyogyi van, és beugrom vmelyikhez beutalóért. Csak nálunk olyan bénák, hogy gyártani kell egy listát "fejléccel", hogy melyik intézetben kérik ezeket. De azt megcsinálom, és utána nem akadékoskodnak. ;)
Igen, igen. Csak azért írtam, hogy még ezt sem a nődoki csinálta, hanem a háziorvoshoz passzolt át.
Tavaly a mióma műtét előtti kivizsgálást is így csinálta, papír a házidokinak, hogy műtét lesz, vizsgáltasson ki előtte. Szerintem a magánorvosoktól elvették ezt a jogot, hogy tb alapon küldhessenek bárhová.
de azok nem hormonok voltak, nem?
hanem nagylabor és társai?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?