Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
igen, nekem is volt spermium elleni antitest, majd írd meg az eredményt, nekem a 0-75-ig terjedő értékhatáron belül 30 volt az eredményem, senki nem mondott rá semmit, szerintem meg sem nézték :( de amit fizikailag csináltak PCT teszt az jó volt, nem tudom mitől más egyik a másiktól. Nem ugyanazt jelenti mindkét vizsgálat? Vagy a vérből az azt nézi, hogy kilököm-e a spermát?
Mert a PCT azt vizsgálja, hogy a sperma "ugrik-e" a petesejtre vagy taszítja. Vagy már nem tudom, összezavarodtam.
Mi 18-án szombaton megyünk mindenfélét nézetni: AMH, terheléses cukor + inzulin, pajzsmirigy hormonok, homocisztein, ferritin, kortizol, cöliákia + a párom is terheléses cukor + inzulin. Ne unatkozzak egyedül :D majd szórakoztatjuk egymást 2 órán át :D
Centrumlabban kb. 2500 Ft-ért még aznap estére meg van az eredmény :)
de ha tegnap hagytad abba a gyógyszereket lehet hétvégére fog csak megjönni, ha nincs baba :( nem tudom miben más a lombik utáni mensi, mint az inszem utáni, nekem a Duphaston abbahagyása után 3 napra jön a mensi általában.
Azta, kicsi a világ! ;-)
De jó!
Vérvételi hely: pl a Synlab vagy a Centrumlab laborjai, jó sok van, válogathatsz melyik van a legközelebb. Beutaló nem kell, besétálsz, hogy nézzenek egy HCG szintet. Eredményt vagy aznap, de legkésőbb másnapra mailben küldik. 1800Ft mindkét helyen, plusz kb egy ezres a vérvételi díj.
Én továbbra is azt javaslom, menj vissza egy UH-ra hozzájuk. Szerintem ingyen meg fogják nézni, mi történhet odabent, ami fájdalmat okoz.
:-DD
Tanár úr egy tünemény! ;-)
Köszönöm a válaszokat! A vérvételt hogy lehet csinálni? Van fizetős, ahova csak besétálok beutaló nélkül?
A hasfalam már kevésbé érzékeny, bár farmert még nem tudok felvenni (ebben a körben 40+ injekció volt). Belül fáj, nyomás és szúrás, állni nem tudok sokáig, a menés már egész jó, de néha teljesen random módon, ülés vagy fekvés közben is megfájdul, bár sokat javult ezen a héten. Azért érdekelne, mert ha másnak is van ilyen, akkor nem nyafogok, a dokik szerint ez sajnos benne van, de már jártam meg azzal, hogy nem vizsgáltattam ki fájdalmat, mert azt gondoltam, hogy biztos mindenkinek ilyen csak én bírom rosszabbul.
Szia Yntaa!
Beszélj még velük a teszt miatt és egy vérvételt mindenképpen csináltass meg.
Nekem is fájt, érzékeny volt, a Prolutex injekció miatt meg főleg.
Ezt is említsd nekik, mert a szurik miatt már el kellett volna, hogy múljon a hasfájás.
:DDD
Belépés kizárólag hoxásoknak! ;) Tetszik! ;)
Szia Yntaa! Sajnalom, hogy nem sikerült.
Megkérdezhetem, hogy ez az első lombikod volt?
Ebben egyelőre nincs tapasztalatom, egyelőre inszemezünk.
:D hihi, nekünk csinálják :D
a kedvenc dokijainkkal, csak nekünk :D
szép, tágas váró, kényelmes fotelekkel, halk zenével, messzebb lévő pisilde helyiséggel :) és ott mindenkit ismerni fognak már arcról :)
szia, üdv itt :)
ebben nem tudok segíteni, mi inszemezünk :)
sikerült lefagyasztani és legközelebb őket ültetik be?
Még nem jött meg a mensid?
Hcg vérvételen nem voltál?
Lehet mégiscsak van baba, csak a teszt nem mutatja?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?