Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Gratulálok Viki! :)
Meselj majd a lánykérésről! ;)
Imádok esküvőt szervezni, az olyan jó! És szuper figyelem elterelő! ;)
IIiri - Június 6. (pozi teszt, 1. lombik)
Beike - Június 6 (?) (pozi teszt, 1. lombik)
Edit - Június 13. (Pozi teszt, 2. inszem)
Regina - Június 15. (Pozi teszt, 4. inszem)
Petyó - hamarosan pozi teszt, spontán/lombik ;-)
Baybee - augusztus (pozi teszt, 1. lombik)
Viki - augusztus konzultáció (hamarosan pozi teszt) ;-)
Angyajka - kb. július 4. ( pozi teszt, spontánkodik)
Gratulálok, Viki! :)
a figyelemelterelés a legjobb :)
én is alig várom, hogy menjünk nyaralni, az lesz a vígaszdíj, ha nem jön össze a baba :)
hú, ez komoly beszélgetés volt! :)
szerencséd, hogy így rádért :)
Gratulálok. Akkor Neked még nem is kell gömbölyödni, hogy szép legyél a fehér ruhában. :) Mesélj a lánykérésről!
Most eszembe jutott a sajátom, meg az esküvőm is. :D Imádtam, pedig nem vagyok az a férjhez akarok menni típus. Nekem a szervezés mellett nem is volt időm semmi másra, úgyhogy ez majd jól kikapcsol. Jelentkezz az esküvős hírekkel legalább mi is nosztalgiázunk Veled. :D
Felhívtam, elmondtam, hogy megint nem sikerült, úgyhogy jelentkeznék az oep-es lombikra. Kérdezte, hogy hogyan érzem ezt az 5 inszemet. Elmondtam neki, amit már itt is. Azt mondta sajnálja, tudja, hogy most kicsit többen vannak, mint szoktak, de ha elkészül a mellette lévő épület, amit tavaly vett meg és most alakítanak át, akkor elmúlik a bolondok háza.
Kért egy pár percet, amíg átolvassa az összegzést, amit tavaly írt konzultáción. Írt olyat, nem is láttam? Vártam kb. 2 percet.
Megbeszéltük, hogy augusztusra újra megcsináltatom a vizsgálatokat egy kicsit kibővítve. Mondta, hogy diktáljam a vizsgálatokat, amire gondoltam. Notesz elő, elkezdtem felsorolni. A laktózos vizsgálatot kihúzta, azt mondta semmi köze a teherbeeséshez. A glutén oké, de az ugye negatív lett. A 4-es mutációs panelre azt mondta, hogy hasznos, de nem a teherbeeséshez, ha lombikhoz jutunk oda kell a trombózis hajlam. Ha akarom oké, de nem létszükséglet. A többi jó lesz.
Augusztusban konzi, azt mondta, hogyha az eredmények olyanok, mint a tavalyi akkor egy 6. inszemet ő mindenképp javasolna vagy még többet, mert nincs olyan ok, ami a lombikot indokolná. 2017. májusig meg ha nem jön össze, akkor lombik. De egy saját költséges lombiktól sem zárkózik el, mert nagyon nagy az esély a sikerre. Ezt külön kihangsúlyozta. Nem akartam neki mondani, hogy tavaly még azt sem tudta elképzelni, hogy ne sikerüljön az inszem. :/
Köszi! ;)
Kívanom, hogy Te legyel Beike után a második pozi tesztesünk! ;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?