Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
A 17. nap mar nem eppen a ciklus elso fele. Miert ilyen sietos a mutet? Juliusig meg van 3 honap, de a doki biztos tudja, hogy miert.
Krizsa dr-hoz jarok, de elozoleg nem a Kaaliba jartam.
Én a leszívás után este kezdtem rosszul lenni, amikor túlstimuláltak, de szerintem elképzelhető hogy az okozza. Mennyi tüszőt láttak az uh-n?
Drukkolok neked, hogy ne legyen semmi gond és hogy szép kis petesejtek legyenek!
Sziasztok!
Holnap lesz petesejt-leszívásom és tegnap óta olyan rosszul vagyok. Hányinger, émelygés, alig van erőm felkelni. Eddig pedig semmi tünetem nem volt, jöttem-mentem, dolgoztam, tegnap óta viszont "szenvedek".
Eddig napi 2 menopurt kaptam, szombat-vasárnap 3-3-at, lehet emiatt van?
Az előző lombiknál nem éreztem ilyeneket, tegnap már attól paráztam kicsit, hogy lehet sok volt a 3-3 menopur az utolsó két napra, és lehet picit túlstimuláció léphetett fel? Tegnap feltűnően fel is voltam puffadva, enni pedig alig ettem pár falatot a hányinger miatt. Most már jobb a hasam is, meg a közérzetem is, de még mindig jobban hasonlítok egy felmosórongyhoz, mint önmagamhoz. :-)
Volt másnak is ilyen jellegű tünete? Én eddig olyan jól viseltem...
Sikerult elintezned a kezdést ?
Két hete meg azt írtad hogy több hónapot kell varnod!
Dokit vagy intézetet valtottal közben ?
Szia M.micu
Nekünk is pont ugyan így volt.
Tényleg ajánlom,hogy szedj Femibion 800-at,nem olcsó de van benne folsav, pihenj, csak semmi megeröltető, 4000 C vitamin naponta,Magnerot 3x2,Rutascorbin napi 1, és utrogestan 3x2.
Sok sikert, szurkolok neked :)
Sziasztok.
Szoritunk mindenkinek!
A fő lényeg, hogy nem szabad rágörcsölni semmire sem!
Szedjetek Femibion 800-at, C vitamint, Rutascorbint 1 szemet 1 nap, Magnerotot, és minden oké lesz!
Mi holnap megyünk vissza a Kaáliba, mert egy hétig barnáztunk, de háromszor nézték a babát minden rendben volt, már 1,2 cm!
Szurjoljatok :)
Vasárnap óta nekem is fájogat, mint mielőtt megjön, csak enyhébben. Nálam meg pont a mozgás segít, pl. egy kis séta. A méhemben, petefészkeimben is érzek néha apró szúrásokat.
De eddig az összes beültetésem után ez volt.
Én is Pécsre járok. :)
Drukkolok nagyon holnapra! Ilyenkor nagyon lassan megy az idő,hát még neked holnap délutánig....
Köszi! :-)
Nem, Pécsre járok.
Szeptemberben volt a mutet, azota volt egy lombik, de nem sikerult. Most a kovetkezore keszulok. A hormonokat azert kaptam a mutet utan, hogy a mehnyalkahartya rendesen regeneralodjon.
A mutetet idealis esetben a ciklus elso feleben csinaljak. nalad is?
A Kaaliban szolnek a dokinak, mivel a mutet utan min. 2 honap kenyszerpiheno fog kovetkezni. Gondolom Szmatona az orvosod, mert o kuldi a betegeit Gozarhoz...
Hat biztosan tudja mit csinal. Ha mas orvos is latta korabban az ivet es azt mondta, hogy nem gond, akkor szamomra erthetetlen, higy miert kell a mutet.
Nalam is maradt egy iv a mutet utan, de arra azt mondta a doki, hogy az izom es tovabb nem korrigalhato. A kis iv az mar nem akadaly.
A Kutvolgyiben tb-re mutenek?
Mutet utan kaptam fajdalomcsillapitot, igy nem fajt semmi. 1 ejszakat bent kellett maradni a korhazban. (Robert Karoly)
Azt, hogy mikor johet a lombik, az orvos donti el, a kontrollvizsgalat alapjan. Nalam jol regeneraloditt minden, de en kaptam a mutet utan osztrogent, majd progeszteront is, hogy kitolodjon a ciklusom.