Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Jó hétvégét mindenkinek:-)
azért próbálkozz,hogy szép nagyra nőjjön a pici:-)
Ja nem, pont akartam írni, csak nem fárasztalak ezzel benneteket, hogy a vége előtt az a jó, h egy kilót híztam Kari ota azt is inkább év elején, mert ugyan lenne étvágyam de nem megy le sok minden egyszerre:-) és még látom, h van 2-3 újjnyi helye ahová nőni fog:-) gondolom ha a végén leszáll a pocim akkor megint fogok tudni enni.
Ma megy 3 pontos vv- re nem?
sajnos nem:-(mostanában ritkán van
Köszönöm minden rendben:-)
Eruskáról tudunk valamit?
Sziasztok!
Manócska drága, imádkozom Anyudért, lássa meg a kis unokáját!
AVike, Lilla gyönyörű! Ahogy a neve is :)
Eszterke, csillag, nagyon szorítok Nektek, írjatok mindenképp, jól jön a pozitív erősítés! :)
Az tuti.Már 5 hónapos gyönyörű kislánya van
Szóval senki nincs aki D3 vitamin krémet használ?Ugyanattól a cégtől aki a progikrémet is csinálja.na akkor én leszek az úttörő,igaz,beszámolni nem tudok majd miről mert Dvit szintet nem nézettem előtte.
én már esküvő előtt egy héttel.én hüle nem akartam úgy járni, mint bnőm, hogy esküvő előtt 3 hónappal hagyta abba a gyogyit, hogy kiürüljön, a lagzin meg hányingere volt, mert egyszerre babás lett
Én 6 évig, de én is esküvő után majdnem egy évvel hagytam abba.
Én is sportoltam és táncoltam régen, aztán mikor megkezdődtek a munkás hétköznapok...se idő, se energia.
Nálunk nem lehet tudni sosem,hogy mikor hol kötünk ki:-)
Milyen érdekes,hogy valahogy talán területenként változnak a dolgok mert pl Dani osztálytársai 80%ban lányok! pár szál fiú van csak:-)
Sima liba, hogy minden rendben lesz. Ripsz ropsz, kenni vagni fogod a dolgokat. En amugy siman megmostam anno kaksi utan a mindent, biztos ami biztos. Oooo barcsak jonnetek!
:) jaj de jó lesz egy kicsi lányka!
Az én ismeretségi körömben mindenkinek lánya van illetve lányok születtek az elmúlt pár hónapban :) mi csajokkal vagyunk körülvéve :)
remélem is, ha már így elrontja a névnapom :D
okés lehet jobb is ha majd a kórházban mutatják meg,de ahogy emlékszem Dani mikor született már párszor kicseréltem neki a pelust mikor megkérdezték kell-e segítség,de majd résen leszek és előre letisztázom,hogy igen kell segítség az első cserénél már!
Őszintén: a Vèdőnő nem biztos hogy segít :( nekem soha semmi ilyesmit nem segített - de a csecsemő osztályon a nővéreket ha megkered, megmutatják majd. Nem lesz gond a pelusozassal, ne aggodj! :) amikor meg kicsi nem kapalozik meg nem nyúl majd oda, addig kitapasztalod majd, mizujs. :)
Nekünk fiusaknak az a gond, ha meg a golyszlik plussz a futyi is kakis - az is nagyon könnyen begyulladhat.
Azt tudom, hogy a lányok bőre alapban érzékenyebb a krémekre is. Majd kitapasztalod neked melyik jon be. Van, akinek a felírt popsikenocs van akinek egy gyártóe.
Vagy majd elmegyek Gica 75-hez,neki elöbb megszületik Hanga:-)
Gondolok!!! Minden rendben lesz. Bokor tudja a dolgat. :)
További ajánlott fórumok: