Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Hát igen első pár hónap okés de utána nagyon ki kell tapasztalni melyik fajta a jó-) de a fiúkat nagy wc után alaposan körbetöröli az ember a nedves papírkákkal azt jó van!de én csak abba gondoltam bele,hogy még saját magam is ha beleülnék úgy rendesen a ... elég bajos lenne fürdés nélkül rendbetenni az intim részeket nem? na nem agyalok ezen majd csak lesz valami,de legközelebb a védőnőtől rákérdezek az tuti,de hát senkinek nincs a közelben lány gyerek van 1-2 ismerős mind fiaik vannak mert ha mondjuk láthatnék élőben egy tisztába tevést kislánynál akkor megnyugodnék szerintem de talán majd a védőnő ebben is segít.
Szia, bocs, nem voltam... En imadkozni nem szoktam, degondolok Ratok es drukkolok, h jobban legyen!
:) nekünk nem volt egyszerű fiúval sem a pelusozas de biztos gyereke válogatja. Nehezen találtunk olyan pelenkat amiből nem folyt ki a pisi... Törpe vizierőműnek hívom :)
Igazából ezek is rendben vannak csak bízni és hinni kell már! Azt pedig nem lehet próbálgatni....
Nekem is 28 napra jött a spontán után is,és a lombikos után is de nekem nem volt műtétes befejezés.gondolom akkor azért lehet másabb,mert akkor erősebben lekapirgálják a nykh-t nem? de ez csak elmélet.
Igen drága emlékszem hogy Októberi a te lánykád is!Megoldjuk a pelusozást és minden mást is tudom,de furi lesz kisfiúknál egyszerűbb a mutatvány:-)Majd ha más nem megmosom minden kaki után és akkor biztos ami zicher:-)
hoibi szinten ha van helyi csapat szerintem simán:-)nem vagy te még öreg hozzá:-)
Egy sima edzésen megsérült egy csapattársam és ki kellett venni a lépét. Anyukám nagyon sírt, hogy belehal, ha velem bármi történik. Így hát kisétáltam ebből... 15 voltam, szóval nem tudom ennyi év kihagyás után hol lehetne újrakezdeni.
Más téma:használ valaki D vitamin krémet?Van valami tapasztalat vele?
És miért hagytad abba?Nem kezdheted újra?
Nagyon is egyet értek veled! az egészségünkre és fittségünkre mindenképpen kell figyelni, de én is úgy gondolom, hogy nem csinálnék másként semmit sem, ezen kívül.
én már korábban szerettem volna az esküvőt és a babát is, csak párom apukája nagyon beteg volt, utána meghalt szegény...ezért is volt 6.5 év után az esküvőnk.ez viszont sajnos a sors....:-(és ezt természetesen tiszteletben tartottuk.a gyógyszert viszont utólag belegondolva már esküvő előtt is abbahagyhattam volna,de akkor úgy tűnt logikusnak, hogy majd a lagzi után.hiszen nekem a nődiko mindig azt mondta, hogy úgy áll a méhszáj, hogy az első kanyarban,aztán jött a meglepetés:-(
Én a kézilabdát nem hagynám abba... A szívem sajdul bele máig. Különben minden egyebet ugyanígy tennék! :) Ugyanúgy szeretnék átélni mindent, nem csak a jó dolgokat! :) Az elmúlt 28 év nekem így volt tökéletes! :P :D
Már sokat gondolkoztam ezen,hogy mit tennék másként,de szerintem semmit.Hiába hagytam volna abba a fogigűtlót,akkor a kapcsolatom nem volt még érett egy esetleges babára.Mindennek meg van a maga ideje.Talán az egészségemre és a fittségemre sokkal-aokkal jobban odafigyelnék!!!!
csak az a baj nem kezdhetjük újra, de nézzünk előre és sikerülni fog:-)
Ki mit tenne másként?
Én pl már jóval előbb abbahagytam volna az antibébit:-(
nekme a vetélés után ugyanúgy 28 nap múlva jött meg,mintha maga a vetélés lett volna a ciklus első napja:-((((
Ki miben hisz:-)Kinek mi a jó azt kell kihasználni:-)Én pl abban hiszek, hogy 90%-ban mi vagyunk a saját sorsunk kovácsa is, még ha néha nem is akarattal.
Én néhány hónapja kineziológusnál jártam. Nekem sokat segített! Tudok hinni! De kellenek ehhez a napi mantrák is, amit tud magának hajtogatni az ember!! Szorítok, hogy kibillenj ebből a helyzetből, méghozzá pozitív irányba!
Sikerülni fog:-)Már be is indult az idei pozitív hullám:-)Amit tehetsz szerintem.Élj egészségesen, mozogj és ne stresszelj:-)tudom nehéz, de..........sikerül:-)
Eredményert majd teloznunk kell a vizsgálat napján mert kb 1 óra alatt meg is lesz. :) nagyobb esélyem van telefonon egyeztetni a dokival mint élőben -sosem ér rá és mindig sokan várnak rá. Szerda vagy csütörtök amikor menni kell... Majd megírom mi lett az eredménye.
Egyébként voltam természetgyógyásznál a múlt heten (el voltam nagyon keseredve) és megkérdeztem öt is ( mint a dokim): mit tehetnek meg, hogy sikerüljön? Ő annyit mondott: higgyek magamban. Egyébként kész vagyok. És tényleg: totál kész vagyooooook!!!!!!!
Akkor lehet együtt leszünk kb babásak.nekünk ha minden jól megy kb március közepén indul a hosszú protokoll:-)mennyi idő alatt lesz eredmény?melyik nap mentek?
Igen, úgy számolom ha mostantól megjon rendesen... :))
Az a fránya HBA nagyon izgat milyen lesz. Addig meg kell párat alukálni... Izgulok.
Ez változó, kinek mikor jön meg, azért mondanak 4-6 hetet. Látod, Gicának 4 hét volt, Madárkának több, mint 5. Szerintem én is a 6-osba fogok tartozni. Az még 1,5 hét.
akkor márciusiak lesztek?
nekem dec 4.-én volt a műtét, vérzés nem volt, 5 napig barnáztam, aztán meg jött 28 helyett 29 napra,de erősebb volt és pirosabb, mint szokott, de a dokik azt mondták ez okés.kevesebb ne legyen, mint a korábbiak és darabos.na az nem volt.a következő 24 napra jött, de ott azt hiszem a méhpempő volt a ludas, merc ciklus elején kezdtem szedni,viszont most nem volt előtte a szokásos 2 napi barnázás.március közepén kell mennünk 21. napon és ha minden ok, akkor indul a hosszú protokoll.ezt kell kivárnunk
Sziasztok! 26 helyett 30 napra de ma tényleg durván rám rontott a nemvárt... Következő mensi utan mehetek UH-ra és ha minden jól megy mehet az újabb protokoll. Addig is megyünk jövő heten a HBA tesztre.
Köszi lányok! (Madárka, Nóri, Gica)
De akkor ha jól értelmezem akkor a rendes időt kellene figyelnem, hogy most mikor jönne meg? mert ha így nézem, akkor nekem a jövő hét kedden kellene megjönnie. De szinte akkor nem is fog elvállni a mostani barnázgatás, és a vérzés. Már arra gondolok, hogy akkor nem lesz nagyon közte időben eltérés. De akkor majd látjuk, hogy hogy is lesz ez.
A műtét után volt egy erőssebb vérzéses időszakom, mint a mensikor szokott 2-3nap, ezért nem is tudom...
Az időt nem akarom sürgetni, mert most inkább legyen még egy hónap pihenés, és lelkileg is addigra talán jobban összeszedem magam.
További ajánlott fórumok: