Lombik életre-halálra (beszélgetés)
De drága vagy!!! Ne aggódj, egyszer a mi problémánk is hasonló lesz, és milyen jó, hogy ilyenekről is beszélünk itt, mi már ezt fogjuk tudni! :) Szóval ezen ne aggódj!!!! Én szívesen adnék tanácsot, de nem tudok. :( Unokaöcsém februári születésű, ő az első nyarat nehezen tűrte. Tudom nem volt már csecsemő, de 1 szál pelusban volt végig és még így is sokat sírt a melegben... :(
Nem kell aggódj! ha tegnap volt a beülti akkor biztosan a doki nyúlt be durván és megsértett!akkor nem vetted észre csak az utró vivőanyaga ahogy visszafolyt azon láttad!Nem lesz baj veled maradnak a babucik! drukkolok!
Te ha ott vagy etessed már majd meg helyettem a hattyúkat amíg nem érek oda! majd Augusztusban már megyünk!
Biztosan mindenki azt gondolja ez a nő full káosz,nemhogy örülne mert sikerült erre most ilyen hülyeségeken agyal vén fejével,de komolyan mondom éjjel megint arra keltem,hogy vastag sapkába és rugdalózóba öltöztettem a kiscsajt,anyám meg óbégatott!
Jó lenne akkor majd 3-an megkonzultáljuk mit is kell csinálni a lány gyerekkel. nagy parám,fiús mosdatás nevelés az már jól ment! na majd csak lesz valami:-)Na meg a másik hogyan kell öltöztetni nyáron egy babát? Dani Októberi volt!
Drukkolok,és várom veled a keddet!
Balatonkenese,de amugy Borsodi vagyok..
Avike! Gyönyörű kislány! :D És Lilla! :D A név is szuper! :D
Nem nem jöjjön a jó idő:-))))
Itt is nagyon szépen süt a nap:-)
Szép jó reggelt mindenkinek!Úgy látom ma s jó idő lesz,itt a Balcsin már ezerrel süt a nap,várom már a tavaszt,de elég korai még januárban...
Szia! Most nézem csak a pocakfotód, irigylésre méltó. :)
Sziasztok Csajok! Gyorsan átfutottam a két napi termést, de nagyon nincs most szabadidőm. Azért szorítok, akinek kell.
Gica75 gratulálok Hangihoz, most már megnyugodhatsz végre. Avike neked is. A végén még tényleg a 3 kiscsaj kergeti majd Borrdi és Tigris család fiait. Én is megyek kedden, már alig várom.
köszi, most lefekszem, remélem elmúlik
Figyi draga sokszor észre sem veszed,hogy fel serted tehát nem érzed.....:-)
Már mi is nézegetjük, de amíg nem tudjuk a pontos kezdést, nem akartunk venni! De ha ez ilyen szerencsehozó, akkor ez még inkább ráerősít, hogy vegyünk! :D
Jó reggelt!
Szerintem simán van esély, hogy ilyen pályára lép, nem feltétlen orvosi, de hogy segíteni akar majd másokon! Így, hogy nyíltak vagytok vele, és tud mindent a lombikról, így tutti, hogy segíteni akar majd! :D Olyan kis drága! :D
nem , nem is fogózott, simán ment. Csak utrot használok, nem hiszem, hogy én felsértettem volna. Köszi a drukkot.
Igen lehet attól nem mondta a doki,hogy megfogta a mehszajat vagy valami????,plusz te is felserthetted a huvelyt lehet attól van...pihenj fekudj,nagyon drukkolunk:-))))
Köszönöm:-)
Mindenkinek jó reggelt:-)
Sziasztok!
Bocsánat, hogy "betörök", folyamatosan zugolvasok amúgy, csak kommentelni nincs időm, de most lenne egy kérdésem.
Tegnap volt a 4. beültetésem 3 napos manókkal, ma reggel a távozó utro szemcsésen piros volt. A hasam picit érzem egyfolytában. Meg nem jöhet, beágyazódás nem lehet még, mi lehet ez? Arra gondoltam, a doki megsérthette a nyh-t? Ha a méhszáj sérült volna, azt tegnap észre kellett volna vennem.Lehet, hogy a katéter karcolt meg odabent? A beülti máshol történt,mint az előző 3, akkor ilyen nem volt, és beültikor én mindig enyhe mensis görcsöt szoktam érezni, mikor a katétert betolják.
Van valakinek ötlete? "Kicsit" kétségbeestem :-(
Köszönöm!
Davider cukker a kicsi Lídia nem lesz elveszett gyerek:-)Kívánom minden álma vágya teljesüljön!
További ajánlott fórumok: