Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Huh, akkor azert Eleg kacifantos, sajnalom, h ennyi minden van mogotted! De most sikerulni fog! :)
A tavalyi szimultan (mehen belul es mehen kivul egyszerre) az spontan volt, vagy lombik/inszem?
Sziasztok!
Voltam tegnap én is a nőgyógyászomnál a szövettanért. Nekem se mondott különösebbet a doki. A papírjaimban az van, hogy ez egy elhalt terhesség volt és kb ennyi.
A doki szerint azt látjuk a szövettanból amit egyébként is gondoltunk. Sajnos hogy mást nem tudunk meg belőle...
Avike a papiron ez all.:" Magzat eredmenye: A magzatvízsejtek tenyesztesben vizsgalt metafazisokban, szambeli ill. durva szerkezeti rendellenesseg nem igazolodott."
A dokino ugy mondta, hogy a Down szindromara es egyebb jarulekos betegsegekre a pici negatív lett. Ebbol gondolom, hogy masra is neztek Hangat.
Sziasztok szep jo reggelt, mindenkinek!
Eloszor is koszonom mindenkinek a drukkot es a jókìvansagokat! Edesek vagyok! Nem sorolom a neveket mert felek kihagyok valakit!
A tegnapi tortenesek.
Pancsa tul van a hisztero.laparoszkopias beavatkozason. Hetfon megy kozepidos ultrahangra akkor majd elvalik, hogy mikor is kezd. Az egyik petevezetoje atjarhato.
Provence ma megy nyalkahartyas sebzesre.
Kissemi 19-en mehet az endokrinologushoz.
Madarka HCG eredmeny 510 mIU/ml. Progi:60 ng/ml gratulalunk, csodaszep erednmenyek! Csak ovatosan mindennel!
Ilariy uj tagunk. Parjanal nincs spermium o az eddigi vizsgalatok alapjan teljesen egeszsegesnek bizonyult. Erdeklodne van-e remeny arra, hogy here szovettan mintabol megtermekenyitesre alkalmas sejtekbol mestersegesen megtermekenyitsek?
Avikeek is voltak tegnap dokinal. Gyonyoru, csodas, egeszseges 19 hetes kislanyuk van! Minden meret tokeletes! Kepet is tett fol. Nagyon cukorborso! 24 heten kell menni legkozelebb dokihoz. Nagyon gyonyoru kis nunis! Gratulalunk es orulunk a hireknek es a kepnek!
Norikanak met van a szovettani papírja ami alapjan a dokiba azt mondta, hogy abbol semmi nem derul ki.:-(
Nalunk az amnio bebizonyitotta, hogy tokeletes egeszseges
kisbaba Hanga. Mondom este papinak, hogy akkor most mar csinalhatom nyiltan a baba dolgokat? Erre azt mondta varjuk meg a 24 hetet. Ugyanis a 4D-n a dokino elkovette azt az oriasi hibat, hogy azt mondta a egen, hogy nemsokara tulvagyunk a kritikus idoszakon. Mondtam neki engem ne idegesitsen, nekem az a 12 het volt. Erre o, hogy a 24 hetig van, mert addig lezajlik a nagyveteles es mar utana jon a szules. Elgondolkozok neha azon, hogy vajon nemelyik doki elgondolkozik-e arrol, hogy miket ejt ki a szajan? Hivtam ma a nogyogyaszomat elujsagolni a csodas hírt amit o egy nagy juhejjal konstatalt. Nagyon birom!
Sziasztok lányok!
Tegnap túlestünk a vérvételeken. Most majd várom az eredményeket, és még mennem kell egyszer a 20-22 cn között.. utána konzi szerintem.
Irtó aranyos és figyelmes volt mindeki az orvos is és az asszisztensek is.
Szia Eszter,
Nekem nagyon hasonló a történetem: nekem is két méhen kívülim volt, mindkettő petevezető eltávolítva! Remélem, a végkifejlet is hasonló lesz Nálatok is, nálunk a két manó benn csivitel a kiságyban! :-)))))
Egy kérdés: a dokid mondta, hogy mi lehetett a baj a petevezetőkkel? Csak azért kérdezem, mert nálam vmi születési rendellenességet mondott és nekem még ehez volt egy méhsövényem is (ami ugye vetélést okozhat). Ez utobbit nézték Nálad? Méhtükrözés/hy-co-sy...
Szurkolok nagyon! :-)
Borrdi
Sziasztok :)
Tegnap is voltunk uh-n mind a két manocikam jól van :)
Az egyik kis lusti az tuti mindig alszik a másik viszont tiszta ficanka :)
Tegnap nagyon elemében volt forgott össze-vissza és integetett :)
14-én megyünk a 12 hetes uh-ra
:-))) mi állunk elébe! :-)
Jó lesz a kedd! :-))
Anyukád jól van?
ne aggódj!Viszont a kislányoknál pelenkázáskor át kell nézni hogy a kisajak és a nagyajak szétválasztható -e egymástól,mert vannak kislányok akik úgy születnek hogy van egy kis hártyás rész a kisajak és nagyajak között és ott a hárty által képződik egy kis "zsebecske" amiben a széklet meg tud rekedni és akkor már tud gondot okozni.A mi rokonságunkban is született így kislány,de a gyerekorvos simán kézzel szét tudta választani,nem kellett hozzá műtét.
Sőt,már hallottam olyanról is hogy a hámosító kenőcsök:Neogranormon,Sudocreme stb.amivel kenték a kiscsajszi punciját,olyan jól hámosított,hogy ott lent "növesztette"egy ilyen kis hártyát.De ez csak akkor lehetséges ha kicsit eleven a bőr a puncinál(mondjuk kicsípte a pisi),mert ott a hámosító kenőcsök valóban jól használnak.
De ezen sem kell agódni,mert mikor tisztába teszed avgy mosdatod,meg kell nézni a lenti viszonyokat és ennyi.