Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nagyon sajnalom szegeny lanyt es drukkolok erte is. Volt sajnos egy ilyen gyanum, hogy az amnioval nem tudjak majd megmondani, hogy mitol van. Nagyon bízom benne, hogy felszívodik a kicsinek.
A kicsi tunder lanykad nagyon edes! Csodas ez a foto Rola.
Hidd el nagyon ugyesen fogod tisztaba rakni a kincsedet. Jaj en mar alig varom! De tiszta hilye vagyok. Mar tegnap a kaali felett azon agyaltam, hogy mikor lehet majd menni kistesoert.
Amugy Clai nekem is oktoberi mint neked Dani.
nagyon szorítok anyudért,hogy gyógyuljon
ez még nem mensi.mikor először meg jön rendesen.nekem pl csak 1 napo késett utána
Eszterke drukkolok és mindenkinek akinek kell!!
Ne idegeskedj ezen anyámnak 3 éve volt,hogy hideg volt mindkét lába nagyon! kicseréltek neki 3db eret,és azóta fut mint a nyúl! elmeszesedtek az erei,és nem volt rendes keringése! drukkolok,hogy jobban legyen a mamid!
ÁÁ megnyugodhatsz ha van is valami,volt pici vérzés az nem a beültetett embryóktól van mert ha gond is lenne az nem derül ki elöbb mint a nemvárt mensikor! de nem lesz gond mert K doki,és B doki ügyesen összehozták nektek is:-))
Megnyugtató ez is:-) tegnap beszéltem ám erről is a dokimmal,nagyon jó fej,és lehet vele bármiről dumizni:-) azt mondta sokan azt gondolják az Amnionál az összes dolgot ki lehet szűrni sajnos nem de a durva eltéréseket azt látják,de azt mondta azt hogy a másik lánynak a babájának a fejében mitől,vagy milyen daganat van azt nem fogja tudni kimutatni,mert alapvetően 3 betegséget tudnak kiszűrni nagy bizonyossággal ez a Down,Patau,és az Edwards kór. ennyit tudtam meg
De jó Gica,hogy ilyen rendes a te dokid is! Én is azt tervezem hogy minimum a 24.hétig nem csinálom a fészekrakást a picinek igaz utána zúzós lesz mert a gyerekszobában még egy + ajtót kell betenni,de nem bánom én,mert nem az én dolgom az:-)Én is úgy tudom,hogy ha 24.hét után születik meg a baba akkor már van esélye az önálló légzésre életre!szóval maradjanak csak bent még a manókák!
tényleg nem gondoltam, hogy saját fagyi, ez szuper. Mikor leszel elég bátor a teszthez?
Sziasztok!
Acsester a műtét utáni vérzést és a barnázást nem kell számolni. Onnantól kell amikor legközelebb megjön rendesen, nekem ez több mint 6 hét volt, de van akinek kevesebb. Kitartást kívánok!
Nekem azt mondták 4-6 hét, mire megjön a műtét után.
Sziasztok! Szia orrdi, köszönöm az érdeklődést, anyukám nincs jól, de nem is rosszabbodott. Viszont a visszeres lába térd alatt tiszta jéghideg, a combján meg piros, mintha véraláfutás lenne, de nem ütötte meg, csak a térdét egy hete. Most már ez miatt teljesen feszült vagyok. Alig alszom éjjelente, akkor is olyan vadakat álmodok. Most le is fekszem picit, majd jelentkezem! Puszillak benneteket. Aki szokott imádkozni, édesanyámért is mondjon el egyet! Köszönöm
:D megjegyzem a mondatot, aranyos vagy! :)
Miómát és ilyeneket méhtükrözéssel meg laparral vizsgálnak.
Igen, ez csak ilyen protokoll.
Ez aranyos, lapítottunk:) próbáltam távol maradni, lazábban fogni a dolgokat, de ahogy látod, s látom én is , mint "zugolvasó" bekukkantottam fórumokra, ismeretlenül izgulva másokért, s közben erőt gyűjteni magunkért! dec.ben volt Mikuláskor pont lombikom, megpróbálkoztunk sajáttal, és sikerült jó eredményt produkálni, ami tőlem szinte felfoghatatlan! Onnan maradt négy pöttömke:) gondoltad volna, ismerve az én előzményeimet??? Millió drukk Nektek, Értetek is, azért ha van kedved, írj bővebben mi minden történt veletek mostanság!
két hete volt a műtét, akkor vérzésnek mondanám ami volt, de barnázok azóta is, a doki azt mondta, hogy ez lehet hogy műtét után két hétig ez így legyen. Ezért is nem értem/tudom, hogy akkor most honnan számoljak
mikor volt a műtét?azóta volt mensi?
hát lehet, én a 7héten voltam kb
Köszi, vagyok bár nem mindig a legjobb
Voltam tegnap a kaáliban is, és pont összefutottam a drnővel így tudtam vele beszélni is. Most két mensit megvárunk és utána menjek hozzá középidős uh-ra. Csak most nem is tudom, hogy az mennyi idő lesz, hogy mikor is fog most megjönni? honnan számoljam a ciklust, vagy ilyenkor most ez hogy is lesz?
akkor sokmindened meg lesz már:-)eddig minden jó volt nálad?szerológia alatt kérik általában a hiv,hepatitis stb ezeket.mikor lesz eredmény?
Gica a papíron volt szerológia (hogy ez mit takar nem tudom) Nekem és a páromnak is.
Nekem még:
2-4. napi hormon vv.
kell 20-22. napi hormon vv.
vércsoport és ellenanyag szűrés
AMH
inzulin és D-vitamin nem kell azt elfogadta a júniusit.
Szerintem a citológiát is elfogadta.
átjárhatóságit is amit ugye decemberben csináltak.
Tök jogos, hogy félsz, de tuttira jó kezekben vagy! :D Azt kívánom, hogy úgy ébredj az intenzíven, ahogy én!! (Férjem mondta, minden ok, tiszta vagyok, bél érintetlen, én mondtam: "Na ki a király??? :P")
jó kérdés, mire gondol Bokor...na mindegy, majd kiderül 19-én! majd gondolj rám...féééélek :S :)
hát egyben jók vagyunk most mindketten, lapítottunk, mint sza...a gazban :-) Donor-fagyi? Nagyon drukkolok, mindenképp írj eredményt, remélem pár hét múlva mindketten vigyorgunk :-)
Köszi. Nem éreztem durvának, Bogához járok de a héten nem volt, csüt-ön mondta, hogy hétfőn nem lesz és Kőrösi csinálja a leszívást, de azt nem mondta, hogy a beültit is. Mondjuk nekem 8, nagyon rendes volt, mindkét dokiban maximálisan bízok. Csak pont az a fura, hogy tegnap nem volt semmi (khm. szoktam ellenőrizni a dolgokat néha egy-egy fültisztítóval, persze óvatosan, de nem volt semmi), és most éjjel jött ez a vmi, mert miután felkeltem ,akkor jelentkezett. Most önkényesen betoltam egy plusz crinone-t, feküdtem egy órát, majd felkeltem, picit tettem-vettem, most újra lepihenek azóta nem volt (kopp-kopp-kopp.) Köszönöm, hogy drukkolsz, cuki a kislányod :-)
az ebból nem látszik.max ha nagyon durva genetikai eltérés volt az oka, de szerintem az is csak a 10-12. hét után.hogy vagy?mikor próbálkoztok újra?
Hát nem tudom, talán, hogy van-e esteleg ott bent valami ami okozhatta? de mondjuk azt már uh-on is látnák, már ha pl egy miómára gondolok
szerintem kötelező nekik elküldeni
Mondom én ...nem is értem kis terhességnél minek küldik.....sose mutat semmit
További ajánlott fórumok: