Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Tőlem ne várj objektív választ mert én mindent beadok magamnak, nekem nem fájt, sót izomba is kellett adnom a progiszurit azzal se volt gondom. Másnak is beadok bármikor bármit. Kutyusnak is pl :-))
A kicsi tű pedig 2-3 centis, nagyon vékony, picit összecsíped a pocidon a bőrt és egy határozott mozdulattal olyan 45fokban beadod a szurit. Előtte van aki egy kicsit lejegeli azt a teruletet, h ne fájion annyira. 2 sec az egész:-))
Van akinél a férj adja be, nálunk akkor mindennap mentőt kellett volna hívni- hozzá persze.
Szép estét Lányok!
Szeretném kérdezni, hogy lombiknál az injekciót mindenki magának adja be? mennyire fáj vagy nagy a tű amivel adni kell? Tudom buta kérdés de egyenlőre elképzelni sem tudom milyen
Szerintem nem volt peteérésed, de ez privát vélemény.
Na akkor látom nálad is ment ez a 6. naptól való kenés. Azért örülök, h egyféle módon kezel minket ket különböző ember, mert ez azt jelenti, h nem véletlenszerűen adagolják szemszín szerint:-))
hát mert Ő a mi csúcsdokink :)
Szia!
Na velem történt, hogy az ösztrogén túltengésemet levitte gyönyörű középmezőnyre, de FSH-t nem gyengén felnyomta, persze mellé azért mozgott az LH is! Én most is kenem, mert hiszek benne.
A stimu első napjától kenni nem ajánlatos. Nekem anno azt tanácsolta a tanácsadó nőm, hogy kenjem a ciklus 6. napjától, így megszünteti a peteérést, és úgy tud gyorsabban a sejtekbe beépülni. Tehát ha első naptól kened, ugyanúgy gátolni fogja a peteérést! Persze nem tud szembemenni a stimuval, hiszen az erősebb de lehet, hogy sokka több szuri kell. Szóval ezt gondold át!! Én Tigrisnével értek egyet, nekem is azt ajánlotta a tanácsadó nőm, hogy leszívástól kenjem, és igen napi 4-5 alkalommal. Most sima ciklusban napi 3szor kenem!
jóéjt,holnap este jövök zugolvasni.Holnap megyek feltöltekezni.Tesóm babája 6 hónapos,másik tesóm 6 hónapos kismama.
A doki aki kezelt ezzel nálam Egy kicsit kisérletezett az elején. Az első 3-4 hónapban a 6. naptól kentem, pont ezért, h kvázi egy kiscit elnyomjuk ampeteérést és a szervezet szokjon hozzá a progihoz. Viszont lombik előtt váltuttunk a 12-26 nap közöttre, h még erősebb legyen a peteérésm. Lombik előtti ultolsó ciklusban elfelejtettem kenni mert nem voltunk itthon és 28 napos barnázás nélküli ciklusom lett. Na ilyen nekem nem volt évek óta.
na tényleg lépek.sziasztok:-)
Azert irtam, h egyik utolso.. ;)
kívánom, hogy beváljon:-)
igen,nem szentírás,hogy a több jobb is.nekem 2-3 szokott lenni,de azok eddig még mindig el is indultak a csészében.szóval én most 3-4-et kérek,és 2 babát.
Én ezt nem is titkoltam a kakális doki előtt amúgy...ő azt mondta lehet kenni,csak sajnis szerinte kevés a hatóanyaga, de artani nem árt. Futa volt, h egyáltalán tudott a krémről :-))
Ez a kinek mi jó,ez annyira személyfüggő.Én ezért nem is adok senkinek tanácsot.Én már ismerem a szervezetem,tudom melyik tea mire volt jó,és mire semmit nem reagáltam.Szóval ki miben hisz,azt használja.Lehet,ha a progikrémbe disznózsírt raknának,annak is hinnék:)
Pedig most arra törekedtünk, h kevesebb legyen de így sikerült...viszont nekem is csak 2 blasztó maradt a végére, szóval úgy tűnik nálunk elég magas a természetes szelekció....
Ne tedd hiszen akkor a petesejeket kell stimulálni...olyan mintha már akkor is terhes lennél. Stimu közben is úgy kend mint egy rendes menzinél, tehát leszívás után, ami egyenlő ampeteéréssel.
A 16 sejt nagyon sok!!! Nem semmi! :)
Mások mar pár darabnak is örülnek. Én is örülnek többnek nekem legutóbb 7 volt amit sikerült leszivni.... Igazából nekem tenyleg csak 1-2 kellene, amiből születne gyermekünk...
de akkor leszívás után megemelem a kenések számát.Úgy sincs más tennivaló olyankor:)
hát én nemtudom,hogy jó,vagy rossz a pempő.igaz előbb megjött 3 nappal,de nem volt semmi barnázás előtte.jó is,nem is
Igaz, h én előtte már 5-6 hónapja kentem, tehát nekem a mellékhatásai már kijöttek korábban, mert bizony az elején felerősíthati az ösztrigéndominania tünetit.
én stimu első napjától kentem Eddig ez jött be.
Én pont ezért nem használom sem a krémet és sem a mehpempot. Lugositok lombik ciklus utan keményen és próbálok diétazni (sulyommal nincs gond). Nem akarom, hogy bekavarjon...
Stimunál nem tudom mit értettél de akkor is csak leszívás után fogod kenni úgy értetted nem? Én mivel 16 sejtem lett leszívás után napi 4-5 ször kentem az első hónapban, utána lassan fokozatosan építettem le.
14.naptól kenem asszem.napi 1x.Most még csak 1x,majd stimunál kezden 2x.
még 1 azért legyen,és utána sokáig semmi.Én is így tervezem.
Hanyadik naptól kened milyen adagolásban?
Juhhej! Kivanom, h ez legyen az egyik utolso most egy jo hosszu idore! ;)
További ajánlott fórumok: