Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
de cuki a patikus nénike. :-)
Én emelném a D-t, de tudjátok rólam, hogy fanatikus D vitamin párti vagyok, szóval hallgass meg más véleményt is!
Omega 3: ott asszem' arra kell figyelni, hgoy 'DHA' legyen.
Sziasztok Lányok!
Szeretnék vitaminügyileg segítséget kérni. Megjött a D vitamin eredményem: 25,1
eddig 3000NE-t szedtem. Szedjek többet?
Aki szed Omega3-at, milyet szed? Most fogyott el az enyém, és váltanék.
Ja, és ma vettem E vitamint a gyógyszertárban. Idős, pici néni volt a gyógyszertáros, azt mondja nekem, kedveském, az E vitamin fog segíteni a babával kapcsolatban. Neki is azt adták, anno, amikor még kb. semmi más nem volt, az E vitamin már akkor is "csodát" tett.
A TSH-m 0,65, ez még épp az alsó határ.
Köszönöm a segítségeteket :)
Ezt szerintem nem lehet tudni. Én olyat hallottam, hogy előfordul, hogy van. Bár azt nem tudom, hogy mensi kell-e vagy van-e olyan esteben.
Nekem egyik ismerősön úgy jött rá, hogy terhes megint, hogy a baba nem fogadta el a tejet.
hát azért volt nekem ekkora, még nagyobb is! csak előnyös a fotó... a vége volt nekem nagyon durva. :-)
37-es lábra 40-es cipő és azt is alig bírtam felrángatni. :DDD
Nekem párszor volt, hogy mutatta, éreztem is és pont voltam UH, ahol ugyancsak megerősítették.
Szóval szerintem igen.
maximálisan megértem ezt is, de nekünk meg épp a másik út volt az egyszerűbb. :-)
de azért nagyon jó érzés, h a párom anyja és öccse nem néz rám "másként". Ill. én úgy érzem, emiatt jobban tisztelnek, mert látták, hogy mit meg nem tettünk a babákért.
:-((( lehet, veszek legközelebb, mert tökre érdekel, hogy terhesség után nekem visszaállt-e már, de nem tudom, mikor kellene nézni, mert ugye még nem jött meg szülés óta. Tehát nincs 1. cn-om. Szerintetek 100%, hogy akkor peteérésem sincs?
CSak mert tuti dolgoznak bennem a hormonok, mostanában olyan pattanásos vagyok, amilyen tini koromban nem voltam... meg a srácoknak is valamikor nem jön be annyira a tejci. Amúgy meg bejön. Szóval mintha vmi változna, de nem tudom mi. Lenne értelme LH-znom? Vagy el kellene lőnöm vagy 20 tesztet, hogy vmi kiderüljön?
amúgy az LH teszt az mindig megbízható?
Én régen próbálkoztam vele, amikor még azt hittem, érdemes, de csak 1-2 ciklust néztem.
:-))) nekem sem mindig sikerül eltalálni, de igyekszik nagyon. Amúgy durva, de régen köztünk nagyon sok konfrontáció volt és sok veszekedés. Azóta jvault a viszonyunk, mióta volt az első sikertelen terhességem és kórházba kerültem. Ott akkor, mindenkiminde sérelmét félretette és lapoztunk egy nagyot. vagy inkább új könyvet nyitottunk. Azóta tündér! :-)
Bocs, de azért én is röhögtem a storydon. A bazi nagy görög lagzi jutott eszembe, és amikor a srác talán mondja, hogy nem eszik húst. Az öreg meg visszakérdez: és bárányt? :DDDD
Én is multinál dolgozom, de itt nem tudnak a lombikról. Eddig szabival és hirtelen betegséggel oldottam, ami elhúzodott 2 hétig. Most is így lesz.
Nincs is senki, akivel megosztanám itt. Akik voltak elmentek a többiek meg fiatalok, vagy már van gyerekük és nem is téma ez.
:D Drága vagy! :D
Honlapjukról lenéztem a címeket! Van elvileg abban a városban is, ahol lakunk, de Pesten több is van, szóval tényleg nyomozok! És van valami jellegzetes neve, hogy könnyebben megtaláljam?