Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
sima vérvétel volt,én kértem,illetve itthon csináltattam.TSH-t nézettem.37 éeves vagyok,AHM 8 hónapja 0,2 volt.utána stimuláltak,3 v 4-et szívtak le,de csak 2 volt jó.Ez a 2 tökéletes lett,lett is belőle 1 embrike,csak rossz helyen tapadt meg:(
De létrejött,és ez már számomra egy óriási löket.
Hello, igen, megjött szombaton, 4-5 nap késéssel... Gondolhatjátok...:(
Ma voltam vv-en de csak holnap lesz eredmény. Nagyon izgulok:S
Sacikag
Megjött már? Vérvétel volt?
Szia én most a Kaáliba járok K.F.-hez.
A BMC-ben SZ.Z.-hez jártam, de nem nagyon akart velem foglalkozni.Nem szereti az alacsony AMH-t.
Neked mennyi?
Mesélj kicsit magatokról.
Erabera
Olvastam,hogy nem sikerult.Most sokmindent mondhatnek de tudom semmi sem vigasz.Csak azt tudom mondani menni kell tovabb.Ha tudod mi a cel menni kell tovabb...nem szabad foflalkozni a "bukott csatakkal" a "haboru vege" a lenyeg ;-)
Sok erot neked!
Lehet, ha nyújtasz neki kis borítékban vmit esetleg megírta volna a beutalókat, bár sztem ez elég szemét dolog tőle, így is, úgy is. Szerintem beszélj a nőgyógyászoddal. A vizsgálatokra ő is tud neked beutalót adni. Nekem pld a D vitamin az ingyenes volt, mert nőgyógyis szakrendelésről volt beutalóm, a körzetitől fizetős lett volna. Szerintem fogsz még éppen eleget fizetni, ha mehettek lombikra, próbáljátok meg megszerezni a szükséges beutalókat.
Az igazság az, hogy nagyon sokan nincsennek is tisztába, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége egy lombik jelöltnek. Ez nem általános szülészet nőgyógyászat, a lombik és vidéke egy külön királyság, az endokrinológia részével meg gyakorta sima belgyógyászok sincsenek tisztában. Én mindig is azt mondtam, hogy a kaáli és társai akkor lennének tisztességes cégek, ha kialakítanák a maguk egységes követelmény rendszerét és a hozzá szükséges vizsgálatokat náluk el is végeznék. Ha nem kellene a betegek amúgy is nehéz helyzetét még ezzel a beutalókért és vizsgálatokért való házalással is nehezíteni.
Sziasztok!
látom sokan küzdünk ilyen alacsony értékekkel..((
Zekéhez járunk..
Beutalókat kaptam,szerencsém volt,mert hétfőn jöt meg,így szerdán már mehettem is vissza 3.napi vv-re.illetve csütörtökön megyünk a Férjemmel vv-el lesz Neki,Nekem nőgyógyászati vizsgálatot megcsinálja Zeke,leveszi a keneteket,majd 26-ára kaptunk sperma vizsgálatra időpontot..
gondoltam gyorsan előtte legyen meg a vv-el,mert az lassabban megy,a sperma eredmény megvan pikk-pakk.
remélem akövetkező ciklussan indulhatunk is..
Te kihez jársz??
szép hétvégét Mindenkinek.
Ancsa
Enyém szó nélkül adta a beutalót.
Rögtön kérj is időpontot.
A neten megtalálod a telefonszámot, meg hogy mikor lehet őket hívni. Asszem pénteken csak 8-11-ig.
Cukorka nagyon örülök neked!
Megint egy siker! Kezdek egyre erősebb lenni tőletek!
Jó babavárást!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?